Отговори
# 1 680
  • София
Ми не знам какво й трябва. Тя има повечето време осигурена храна, но и обича да готви. Все си мисля, че една паста или ориз добре да може да си направи, или да изпече един сладък картоф. Та може би комбинирано, не знам. У нас пък имаме чист и прост двоен еърфраер на ИП и го счупваме от ползване. Пратих й линкавете за инстантпота и косорито. Благодаря за съветите.

# 1 681
  • Mediterraneo
Бър, аз винаги препоръчвам моя мултикукър- Olla GM H Deluxe Fry. Хем сме четирима вкъщи, върши отлична работа. Ползвам го ежедневно, за всичко.

# 1 682
Ахой, мързелани,  поспалани! 
Коли, екскурзии и кукъри размятате. Всичко одобрявам. Не, че е важно.
Аз багаж стягам. Плитки, маникюр, педикюр имам, само търпение вече нямам.  И ми липсва Тъпчо.

# 1 683
  • София
Тарти, и това й пратих. Намерих го в амазон. Мерси.

# 1 684
  • София
Чирозче, нали казах каква снимка искам на малката перачка. Дано не си го посинила много 🤣

# 1 685
  • sf
Мотото на живота ми 😆🤣
Скрит текст:
Туй по повод, че си букнахме с компанията билети за Барселона по повод един мач. 😆

# 1 686
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Бонджорно, Олла, ясу и даже меса алхиир!

Разбрах за малкото сисунче. С мерак да ходи и все усмихната да тръгва.

Разбрах, ще сте се навървили да ходите в Барселона, Милано и даже във Враца! Прави д са ви пътищата. Simple Smile па може и до Кайро да ви доведат.

Аз утре отивам на контролен на ендокринолог. Да кажа на младата докторица, че избирам да нямам  проблеми нито с жлъчката, нито  със сърцето, нито да съм в перманентно разстройство, т.е. избирам да не се лекувам

Още събирам багаж..Купувам и слагам каквото си мисля, че ще потрябва, после се налага да вадя всичко, за да сложа нови необходимости...
Човекът иска да си вземе китарата, не знам ще я допуснат ли....
Такива неща.

Дамешката ни група чака бебе. Дала съм нота да е преди да заминем Simple Smile

# 1 687
Бравос ,Донси! Одобрявам! Да му се невидим и живот и спестявания!
   Ей сега се сдърпахме с Мъх и ще му се сърдя поне до утре. Ма нямали сме пари за почивка?! Мхм, а за всякакви други глупотевини имаме. Щото аз нали искам на супер дупер лукса на частен остров.Мс станал с гъза нагоре ,а само попитах има ли идея за някаква мини почивка за нас . Ако беше казал, на този етап не, нямаше да вилнея толкова

# 1 688
Пет пояса сложи в багажа. Пет!!!!!
Мислех, че имаме само два.  Омммммммм.

# 1 689
Пет пояса сложи в багажа. Пет!!!!!
Мислех, че имаме само два.  Омммммммм.

Два и петте вътрешни гуми на колата. Joy

"Баба меца" щяла да пътува за празника на чесъна. Що все късно ги виждам тия работи!?
Предния път, когато пътуваше, докато пуснат информацията всички билети били разпродадени. И сега сигурно е така.

# 1 690
Донси, браво!
Добри, майка все ми разказва как баща ми я ухажвал с китарата от сцената. Имат си и сигнал от тогава. Simple Smile Та твоето момче много хубаво иска да си я вземе Wink А ти да си подготвена Heart

# 1 691
Бе да сваля, бе! Ама дали ще ни пуснат на самолета с китарата, към всичкия друг катун? Това ме притеснява.
Иначе да свири! Simple Smile колкото може.

# 1 692
ДобрЕ, нищо не разбрах. Коя е баба Меца, къв чесън ?

# 1 693
Баба меца е ретро влакчето. Парно е, пуфти, пуска пушек, като на всички такива влакове, ако свирне му пада скоростта.
От там идва изразът "всичката му пара отишла в свирката". Joy

Обикновено го пускат по нестандартен маршрут, по повод или за някой празник. Миналата година пътуваше до троянския манастир, тази година е до някакво селце за празника на чесъна.
Ще потърся статията и ще пусна линк. А може и ти да я потърсиш. Пиши баба меца и чесън и трябва да ти излезе.

Ето
БДЖ пуска атракционен влак с мирис на чесън, билетите са по 55 лева — OFFNews https://share.google/LFRMicXfuAWp5YQhw

# 1 694
  • France
Хелоу, девойки. Как сте?
Моята ваканция официално свърши. Днес заведох децата (и себе си) на фризьор. Хубаво, лошо - заприличахме на цивилизовани хора, не на роднини на Тарзан.
Нещо не съм във форма. Косата ми пада много, постоянно съм уморена, имам чувството, че не успях да заредя батерията и на всичкото отгоре и ми се гади. Хайде, докато пътувахме, иди-дойде. Но сега ме хвана във фризьорския и най-вече по пътя на връщане. Сега уж малко почивам, но ще изляза за малко да дишна въздух

Общи условия

Активация на акаунт