Отговори
# 1 725
  • sf
Значиии тъй, тоз моя жабок от вчера, сещате се, дето вика "веднъж се живее"... ,подхлъзна ме и с една приятелка ще скокнем уикенда до Бургас, да видим капибарите 😆

# 1 726
# 1 727
Сирос, ако си там, където мисля, че си, ето тук ще ти хареса:

https://share.google/ixod7HB3Z2jiig7YR

И ето тук:

https://share.google/H3DVFdd9iGB4xkMnO

# 1 728
  • France
Heart Eyes Филомена харесва тази гледка

# 1 729
И Маруля вдига палец!

# 1 730
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз пък ще вдигна чаша бейлис.
'ми тъй де! веднъж се живее! Simple Smile
Донси, покажи капибарите.
Щерката е ходила на фотосафари в Родопите, да снимат зубри. Simple Smile Наснимала всякакви бръмбари и пълзящи твари, със зубрите се разминали.

# 1 731
  • София
Сиросче, заслужаваш❤️

# 1 732
ДобрЕ, от мен с Аперолче!

# 1 733
Донс, с тези капибари ме подсети как една Коледа спешно дирих пухена играчка капибара 🙄🤣 Като дотогава даже и не бях чувала.. Племеницата беше въЗщастлива като получи подаръка.

СирИ, приятна почивка!

Изляваме с миуту на шляйрасодка, да пийнем нещо..

Щерката с емотиконка със сълза на очо ми писа- прибираме се. Напочиваха се и те.

# 1 734
😄 В съседния двор еднк малко гласче пее "Джингъл белс, джингъл белс, дайте ми пари" 🤣

# 1 735
Какви са тези капибари, не схванах връзката с Бургас. Може ли някой да ме светне, че много мразя да не знам нещо.
Марули, как е плажът, те в кой район са? Ние днес купувахме това-онова за почивката и други неща, прах, почнах малко с багажа. Но много малко. Изморих се.

# 1 736
Супер е плажът, на север са.
   Дъга над нас

# 1 737
Къде са бургаските капибари? Племенницата беше ходила в известен бар с капибари в Токио, много беше въодушевена. Сега пък ни оставила подаръци от Тунис - кутийка с разни подправки и някакво тунизийско мочи.

Минахме през Троянския манастир, заредихме сливовиц и акостирахме у свекини.

По пътя брахме бъз и орехи.

Гледката на Сирос е супер. Приятна почивка! Ще чакам снимков репортаж Simple Smile

# 1 738
Бърди, на каква кола се спряхте?
ММ се засилил да е романитчен, ама забравил, че за следващия уикенд имаме градина- парти, та набързо промени резервацията за по- натам. Grinning
Отделно, се присетил, че не сме ходили в Торино, а така искал да го види! Grinning Ама за там вече не зная кога ще го огрей. Rolling Eyes

# 1 739
Бърде,много ме кефи как спирате тук и там за да разглеждате Heart Eyes
Сири,приятна почивка!
Тили,Бъръл,Добре Hug Ех,какво е нещо е животът..да са живи и здрави дечинята,късмет да имат.Видно са умни и оправни деца,браво на вас!
Родопите са магично място! Тъкмо вчера говорихме с мъх кат остареем да идем да живеем в някое селце там.
Мисте,ма сериозна работа при твойте младежи Heart Eyes

И ние утре пътуваме.Харесва ми къмпингуването,ама е тооолкова хамалогия и мъкнене на багаж,багаж..После почистване на къщичката на колела,пък сваляне на багажи,първо там сортирам багажа,после наобратно връщам.Пфу.

Не знам какво е капибари. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт