Отговори
# 570
  • София
Здравейте!

Нещо ви изпуснах. Повече от 300 поста имам да наваксвам,  но ми е невъзможно да ги изчета. Натоварени дни са ми.
Надявам се да сте добре и да грабите положителни летни емоции с пълни шепи.
Ще се опитам да се въртя в темата по-редовно.

# 571
  • Наблизо
Алоха!

Ех Добри,съжалявам,че така са нещата.Силно се надявам да мръднат скоро…
Тили,за къде се стяга ТМ?

Аз идвам с въпрос…чудим се къде може да идем днес.Макс 40 км от Филибето..Идеи? С детето и моят мъж ще сме.

# 572
  • тук и там
Добри, ендокриноложката тук ми изписа Беркол.Хранителна добавка.Може да пробваш-виж в нета за какво става въпрос.Аз също не отслабвам,но поне инсулин и глюкоза са ми окей.Иначе ходя на фитнес три пъти седмично,файда няма.Последният път ми стана много неприятно в съблекалнята,за първи път ми се случва,щото обикновено всеки си се преоблича и не му дреме,но този път една жена и аз бяхме само-тя на моя възраст,но със супер тренирано тяло-и като видях как ме гледа,направо ми се обърна всичко-нещо смесено между отвращение и съжаление,та чак ми се отщя да ходя на фитнес.(а до сега винаги съм ходила с кеф).После погледна себе си в огледалото толкова самодоволна.Тъпо ми стана,щото просто така изглеждам,нищо че ходя на фитнес.И явно и с него и без него-все тая..
Трето кафе пия.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 09:52 от Кайсия

# 573
  • Наблизо
Кайси,с извинение,какво ти пука от тая пръдла?
Често съм най-дебелата на басейна,все плувам с разни Леон Маршан и Майкъл Пфелпс,ама не се предавам.
Дет се вика,раждах пред 15 човека,какво си мисли някой си там,ми е все тая.
Дерзай!

# 574
  • тук и там
Да де..До сега не ми е правило впечатление,щото на 99 процента от хората не им пука и не им дреме кой как изглежда,всеки гледа себе си.В случая се видях с нейните очи и беше подтискащо.

# 575
Бюти, защо не отскочите до Хисаря? Хем един плаж може в жегата да направите.

Кайси, хич да не ти пука от такива.

# 576
  • sf
Кайс, ич да не ти дреме!
Не можах да спя и съм кисела. Тъкмо бях заспала снощи и тия моите слонове се прибраха. Ядоха, къпаха се и колкото повече се опитват да са тихи, толкова повече не става. 😆 После единия говори по телефона до 2ч, уж тихо, ама терасите отворени, чува се. В 4:30 пак почнаха да стават, че да закарат гостенката на летището. После кучо се събуди и така.
Ще правя пиле с картофи и после на шляй пазар и кино с щерката.

# 577
Кайс, не си заслужава да се отказваш от фитнеса заради някаква самодоволна нетактична особа, която я видиш втори път, я не! Ти си действай за твоето здраве!
Аз също имам нужда от спорт и движение, но за сега основното ми е разходката на кучето сутрин, което не е достатъчно, но е по-добре от нищо. Покрай родителите ми се наложи много неща да променя, но ще се опитам по-нататък да дам приоритет и на моето здраве.
Чакам да ми доведат внуците и да си ги нагушкам Heart.
Хубав ден на всички!

# 578
  • София
Кайсийо, вземи се стегни. Хич да не ти пука.
Добри, взимаш ли лекарства?

# 579
Кайс, а ти имаш ли структурирана програма, по която тренираш?
Ако да- явно не е подходяща, ако не- съветът ми е да започнеш да тренираш по такава. Инак трудно и често безсмислено.

Тили,за къде се стяга ТМ?

Вилата на едните ни кумци.
Любувахме се на прекрасната луна до никое време. Blush
Отидоха да карат колелета сега, само аз с калпавите ми колене хартисах.
Така като гледам, може и тази вечер да останем, поне е сравнително близо до Сф, само утре ще трябва да станем няколко идеи по- рано, за да си подгоним ангажиментите, които ни чакат.

# 580
  • France
Кайсия, съчувствам Hug Спортът е здраве, не само добър външен вид.
Аз имам голям проблем с целулит по целите бедра. Но лятно време си се нося със шорти. Квот такоа. Както казва мама - на когото не му харесва гледката, да не гледа.
Нещо ми е тъпо днес. Писнало ми е от шетане. Край няма (а днес дори не съм го почвала).

# 581
Кайсия, вероятно е и погледът й да е само в твоята глава такъв.  Но дори и да е бил основната ти работа е да не се оставяш такива погледи да те потискат.

Това, че ходиш на фитнес е чудесно, всяко движение по-добре от нищо за здравето ти, не за външния вид непременно, не се отказвай.

Филомена, а и чиниите като измия не изглежда така. Виж дневната са я докарали Joy

# 582
Дадох си сметка тези дни, че последните няколко години покрай качени кг, целулит и т.н. дори не съм се сещала за така любимите иначе къси (дънкови) панталони. Затова имам още едно предизвикателство- догодина лятото гордо и безцеремонно да разхождам такива върху стройното си тЕлО. Stuck Out Tongue Winking Eye За целта започвам ежедневно сухо четкане, само да ми пристигне четката. Защото тези дни където и да търсех или бяха свършили, или продавачките (в Лили) ме гледаха изумено и не знаеха какво е това, но любезно намираха вариант и ми предлагаха кисе.
Така че- на лято с къси дънкови гащЯ. Sunglasses

# 583
  • Наблизо
Срам не срам и аз си купих антицелулитни крем от дм преди две семдици вече и мажа всеки ден,масажче.
Въобразявам си,че има ефект.Иначе съм доста активна сега ваканцията,то с детето няма как.Кара колело,тичам след него,вървим не малко.Ама и ядем.Снощи ядох тиквички по гръцки плюс чобан салата например.Така се надумках.Днес по-леко, о пътуваме към мусака.

# 584
Къси дънкови гащЯ се носят без проблем в топли, облачни дни и след залез слънце. Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе и аз имам. Гепих 2 чифта от щерката, които бяха с два-три пръста по-дълги от моите, а тя прибра моите. Joy Сега се надявам да подноси и други мои запазени дрехи от по-слабия ми период, защото според мен трайно вдигнах един размер дрехи. Не съм се предала още, но се харесвам и така.

Общи условия

Активация на акаунт