Отговори
# 585
Учудващо, но това лято хич не ям много- сравнено с други лета. Лакомията определено съм я овладяла. Обаче- последното ми хранене обикновено е доста по- късно, отколкото би ми се искало. Като цяло, когато ми се ще (и бях свикнала) да съм приключила с храната, ние тепърва излизаме. Факт, че и първото ми хранене за деня след това е по- късно, често след 12 или даже 13 часА, но все пак инак се чувствам по- добре и веднага се усещам и по- лека.

Попи, готино е, когато дъщерите започнат да посягат и към нашите неща в гардеробите. Някои се дразнят, аз не- напротив, кефя се. Само дето вече всичко от слабия ми период, което тя харесва, е в употреба и реално в последно време почти няма какво намаже, освен аксесоари някакви тип шалове, например. Grinning Ама тя е между XS и S...

Тази седмица приключвам поредното ми ходещо предизвикателство. Колебая се между три нови, като едното е "Пътят на коприната" и е близо 5000 км. Rolling Eyes

# 586
  • тук и там
От кой антицелулитен си доволна,Бюти?Да взема да мажа и аз.Къси гащЯ само като дете съм носила,от пубертета до менопауза -отглеждам тежка форма на целулит и не става.Отгоре на всичко и разширени вени имам..На фитнес ще продължа да ходя,за настроение.Ако не друго,то ме зарежда .

# 587
  • София
Аз също съм с целулит, а съм кльощава. Жалка картинка - представете си клечка за зъби с целулит и ще може да ме разпознаете, ако ме видите на улицата. . Това лято за сефте няколко пъти сложих дрехи, които не прикриват целулита и установих, че започва по-слабо да ми пука. Това си е моето тяло. Спортът не ми помага за целулита, но ми помага да се чувствам по-добре. Храня се в общи линии здравословно. Каквото мога , правя.

Целулитът не ни определя като личности .
Заоблените форми - също.
Всеки, който има проблем с нашите фигури, има друг генерален проблем за решаване , който е по-сериозен от външния вид.

# 588
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ре, май ти попита, не пия хапчета. Направо умирам от страх, че пак ще ми ги изпишат. Предишния път само ми вдигнаха кръвното, иначе ефект върху инсулина и теглото нямаше.
Лошото е, че и от китаеца с иглите няма ефект върху инсулина.
Прегледът е в понеделник. Ще видим.
Кайс, аз не мога да чета надписите на витрините. Преди малко ме попитаха какво съм видяла и не ми е харесало.
А аз просто сприсвих очи в опит да прочета какво се предлагали колко струва. Ако наистина те е гледала съжалително, проблемът е в нейната глава.

# 589
Моите хора още ги няма...

Целулитът не ходи само по по- заоблените фигури.
А борбата с него е сурова, неравна и мноооого комплексна.

На фитнес ще продължа да ходя,за настроение.Ако не друго,то ме зарежда .

Разбира се, щом ти се отразява добре на тонуса.
Просто сама казваш, че не виждаш резултат- затова питах имаш ли си структурирана програма. Иначе може да не се виждат промени, но да се усещат на ниво тонус, енергичност, издържливост и т.н.; чувстваш се добре- това е водещето. Просто  може да се извлекат И допълнителни ползи, липсата на които сама забелязваш и сякаш ти правят впечатление. Но не е и задължително в крайна сметка.

# 590
  • Пловдив
Уф, умиргам от пек...
Прибрахме се. Втора пералня, пекох чушки, патладжани, варя фасул, пилешко мариновах, гладих и ся влизам за баня 🤪  Уж имаме излизане, ма не ми се мърда ич...
Пуфка напрай няколко бесни кръгчета под масата, скокна 3 пъти на диваня и полегна...Заек да си у нас Simple Smile

# 591
Здравейте!
Не съм ви чела през целия юли и се надявам всички да сте добре.Гледам за килограми и тренировки си говорите..Не ям тесто,макарони,  картофи, ориз,тренирам доста, напоследък сутрин тичам , следобед тренирам и пак не мога да разкарам двата килограма, които съм качила това лято.Хората отслабват през лятото,а аз дебелея.И целулит имам, но на корема. Сега броя калории, но това при мен е ден до пладне.Не вляза ли в зоната и не разкарам ли виното- файда йок.
Ай, отивам да мятам постелката, че после и ще готвя за домочадието мусакЪ, както ѝ викат по моя край Wink

# 592
Къси дънкови гащЯ съм имала само веднъж в живота ми, по спомен ги носих само седмица на плаж.
Сега се замислям, че това лято почти не съм слагала късо, с изключение на рокля няколко пъти. Все дълги леки панталони. Не защото не се харесвам (не че се харесвам Joy), просто ми е по-комфортно така. Много се радвам на модата с широките панталони и изобщо не ми дреме как ми стоят, защото ми е много удобно с тях.

Традиционно след основната почивка изпаднах в някаква меланхолия, все едно е Нова година Simple Smile
Изпрах целия багаж, сега остава и да го изгладя.

# 593
  • France
Къси дънкови гащЯ се носят без проблем в топли, облачни дни и след залез слънце. Stuck Out Tongue Winking Eye
Най-добре вкъщи. Когато сме сами. И на тъмно Joy

Изпразних куфара. Сгащих и убих 2 молеца. Утре пак ще празня гардероби, то се е видяло Tired Face Аман!

# 594
Пердаша си по къси гащи вкъщи и в квартала, не ми пука особено. На плажа в Гърция също. Комбинирала съм си ги с дълги ленени ризи и плътни памучни тениски.
Минахме за уикенда покрай морето. От толкова пазене, накрая ми пламна лицето, забравих да се мажа.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 22:44 от zlatenceto

# 595
Хелоу, банда! Ние се завърнахме.
   Беше мега яко и различно. Булката, не че е си е наша, обаче беше страхотна. Оркестърът,  цигански, Бурето бенд.Малеееее, как свирят тия хора!!! Всичко -от сватбения марш, Джо Кокър , Уитни Хюстън, до оригинален старозагорски кючек/разбрах, че гостите от другата страна много държат на него/. Гледахме обичаи, които не са типични за нас. Бащата каза,че и в нашия край не правят така,явно си е на другата страна, които са от Димитровград и натам. Нямаше бой, всичко беше много премерено. И свършихме рано-1.00ч се разтури купона.Аз мислех,че ще осъмнем, молех се на мМъх да не му се отвори банкетния клапан, че като нищо ще идем на гости на другата фамилия.
  Вчера бяхме на поклоннически туризъм Бачковски манастир, после Кръстова гора. Аз имам фобия, жесток страх от завои, пропасти, височина.И тия моите другарки ме предизвикват непрекъснато да се бора със страховете си. Не ми казаха какъв е пътя до Кръстова гора, но се справих. В Таормина ме качиха на един кабинков лифт, там беше по-страшно. Изкарахме страхотно, както винаги. На връщане с Мъх си говорим, че тази компания са единствените ,щото имаме и други приятели, с които пътуваме без напрежение и с удоволствие.Без да се притеснявам кой какво ще хареса или не, кой и дали за нещо ще е недоволен. /Имаме едно семейство,с които много разредихме контактите, ако сме на заведение, сметката се цепи до стотинка. Мен това ме изнервя, напряга вбесява. Ако е нещо си и  80 Ст, няма да закръгля е, ще дадат 0,40 Ст./.
    Асеновградчанки, много ви е хубав града. А Родопите са много магично място за мен, със страхотна енергия.Това съм установила отдавна се.
   Тъй,четох -13 да опитай юущука на парата. Бърди- ако може, две пълнени чушки насам, Сири -салатка.Панди-дай кльощавите крака на мен, нищо,че имаш целулит.Аз ще ти дам окръглени бедра,ама гладки.
ДобрЕ, да мине прегледа ползотворно за теб!
   Бюти, изчисти ли гадинките?
   Фил, а ти ?
   Ре и Бър да си намерят акълите!При моя са, вземете и него!
   За навигациите -забавлявам се аз с Мъх. Почти на входа на Монтана го светнах, че" вазето" говори и на български. Успокои се човека и ме пита що не съм я пуснала така.Ми щото не пожела да спрем никъде по пътя, за тва.
   Вече можел да си пътува и без мен, само със "Стела", гласът.Да бе да!!!!
   Чакам бабина да дойде по някое време, че им изпушил бойлерът. Да си вземат новия и да го мъкнат с Мъх да монтират.
     Айде, наливайте, позволявам!
   ААА, Азалче, дай линк за лампите, моля!

# 596
"Нямаше бой" май ме впечатли най-много Joy

# 597
Хахаха, да. От наша страна бяхме 36 човека. Но свекърът вчера си призна,че от някои от неговите леко се е притеснявал. Но е предупредил, държал е нещата под контрол.
   Между другото, на нашата сватба преди амнайсе години , без малко мой втори братовчед и девер ми да запалят искра .После станаха първи дружки.А Мъх едва го спряхме да не завре шефа на оркестъра в едно шкафче.Не беше пиян, онзи прекали.

# 598
Хах, и аз се посмях на липсата на бой.
Радвам се, че сте прекарали добре. Дано сте отишли и в старата църквичка на Кръстова гора. За съжаление, и там стана прекалено комерсиално. От баба ми знам какво и как е било едно време.

Злате, и аз последния ден забравих да мажа с обичайния интензитет. В резултат краката ми леко се опъпчиха и сега се чеша като крастава. Мъх не се намаза ни веднъж за осем дни, заболява ме само като го погледна, ако питаш него - нищо му няма.

# 599
Все едно пишеш за моя, Бърди 😄🤭
Бяхме на Варвара, и там е започнала свинщина от сгради и всеки си строи каквото и както му падне. Особено в Синеморец е мега зле. Във Варвара поне има няколко свестни места за ядене.
На връщане минахме през Алепу, каравана до каравана, не знам да има къмпинг 😡

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 22:46 от zlatenceto

Общи условия

Активация на акаунт