Отговори
# 600
Синеморец стана много популярен в последните години, изобщо не ме учудва, че и там се строи бурно.
А е толкова красиво в онзи край.
Снощи гледахме клипче кой държи концесиите и контролира плажовете - не знам дали и в каква степен информацията е достоверна, но е направо кошмарна. То е ясно, че не са случайни хора, но чак страшно.

# 601
  • София
Свинеборец беше спокойно, преди над 16 г съм била.
Силистар беше плаж, на който през деня се събирахме под 10 души. Жалко.

# 602
Плажът на Варвара е малко заливче, с камъни и скали, но с много чиста вода. От няколко години бийч барът е да те е гнус да стъпиш. А не винаги е било така, ходим всяка година на юг от много време.
На Силистар бяха сложили хубави шезлонги и едно мазно капанче за изхранване с буламачи. Тази година в едно от плажните на Бутамята имаше агнешка дроб сърма. Дроб сърма! Кой го яде това нещо август?!

# 603
Припомнихте ми, защо не стъпвам на нашето море от 2011 година. Тогава беше зле, представям си сега.

# 604
Сири, пролетта, като возихме татко на обратно, разходих мъх по "топа на топа" от Росенец до Приморско, изплаши се от строежи, грозотия, фрашканици тип капанчета и масово неподдържани общи пространства - бурени и боклук. Той имаше някаква романтична детска представа за Созопол. Сега ми каза "Какъв е тоя кенеф?!".
На север е малко по-добре, долу горе от Кранево до Дуранкулак има свестни места, другото не става.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 22:45 от zlatenceto

# 605
# 606
Припомнихте ми, защо не стъпвам на нашето море от 2011 година. Тогава беше зле, представям си сега.

2012 г. при нас.

Приятелка ми разказа вчера за Бяла. Като пристигнали, помолили за различно парко място и им казали, като не им харесва, направо да си ходят?!? Тръгнали си.

# 607
2010 при нас. След една Равда. Никакви сантименти нямам. На север ми беше харесало, от Албена нагоре,  без Албена (там не ми хареса), бяхме ходили на гости в близко село, но нагоре по-дивото беше красиво. Хич не ми се мисли какво е сега.

# 608
Супер customer service, няма що.
Не ги разбирам. Хем сезонът ти е 2 месеца на кръст, хем имаш конкуренцията на съседните държави и пак зорлем си гониш клиентите. Ама с мантрата "ден година храни" ще е така още много време.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 22:44 от zlatenceto

# 609
  • France
Според мен много от местата винаги са били перачница на пари.
Със семейството ми нямам спомен, а аз не съм ходила от 2006, когато заведох едни французи и горко съжалих за това - не ни хареса. За съжаление и Тасос върви натам, а беше толкова хубаво островче.

# 610
Тасос е заминал отдавна, Фил. По нашата пътека.

# 611
  • Mediterraneo
Никой не ме пита, ама да си кажа. И аз като Тили смятам, че ако във фитнеса работиш по структурирана програма, не може да не видиш резултати. Аз, дето хич ме няма, само след 2 месеца, 1-3 пъти седмично, видях резултати и то какви. Не съм нацепена батка, нито съм се фитнала, но ми се показах мускулчета, дето не съм подозирала, че имам. ММ ми прави програмата, не я спазвам стриктно, заради болките в кръста, но драпам. Гледам да вдигам тежестите през 2 седмици, за да не свиква организмът. На едната преса за крака започнах от 10, вече вдигам 50 и съм много горда от себе си( ММ вдига 120, ма нали...). Та има нещо, което не работи при Кайс специално, няма как да си редовна и да няма резултати. Или си прекалено вгледана в несъвършенствата си и не виждаш напредъка Heart

# 612
Цяла Северна Гърция е заминала плюс Халкидики и Олимпийското крайбрежие. Ами дано с това да остане.

# 613
  • София
Свинеборец беше спокойно, преди над 16 г съм била.

Мид, това нарочно ли го написа или е коректорът? Много идейно звучи и двата случая Laughing

# 614
Цяла Северна Гърция е заминала плюс Халкидики и Олимпийското крайбрежие. Ами дано с това да остане.
тцъ. Виж Кефалония 🙁 И не само.

Общи условия

Активация на акаунт