Отговори
# 615
В Гърция все още има немного далечни места, на които можеш да намериш спокойствие дори във висок сезон. Иначе и на тях масовия туризъм не прощава.

Сега като пусна Фил това видео, някой знае ли накратко тия инфрачервени маски дали вършат някаква работа (освен за смешки)?

# 616
  • France
Не знам, а и нямам достатъчно голяма мотивация да пробвам

# 617
За маските не знам, лампите хвалят,  ама хубавите са цифра.

# 618
  • тук и там
Този "старозагорски кючек" за първи път го чувам тук  азИ..В събота заминаваме на Тасос ние.Имало много оси и там, ма кот' такоА .Иначе във вторник ме чака събиране с родата,в петък с другата рода.Хич не ми се ходи,нито ми се посреща,но няма начин..

# 619
  • Наблизо
Ахой!

Уж се изчистихме,ще видим след 7 дена.

Изпратих баща ми и ММ на мач,моят много държеше да ходи.

За бг Черноморието..Опитахме се да идем,но майка ми е в такъв страх оттам във висок сезон,че накрая ходихме в Турция.
Еми храната е чудесна,магазини навсякъде,дори и недай си боже имаш проблем медицински-знаеш че ще си обслужен прекрасно.
Различно е там,впечатляват ме малките магазини на през 10 метра.
Северна Гърция вече е пъпно с българи и става един Китен,особено сега с шенгена.
В българското море не съм влизала от 2021ва,когато и аз водих девера и етървата на Сарафово за един ден плаж и ядохме в Несебър.Добре беше,но не сме ходили на хотел.Иначе ходим всяка година на Поморие ,но извън сезона и е супер.
Аз скъси гащи нося и не ми дреме,не са супер къси защото ми се търкат бедрата,но си нося.
Имам и вени и каквото си искате.Целулит и тн.Дреме ми.
За нямане на целулит се иска основно много масажи ,спорт и чисто хранене.Няма ли едно от трите-ще си стои.
Аз иначе от другата седмица почвам с лимфния дренаж защото положението е зле.Трябва и на сауна да ходя по-често…

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 23:28 от BeautifulM

# 620
Бюти, за въшльоците съм чела по капка-две чаено масло върху гребена, бягали, не съм пробвала.
За малкия Китен в Гърция 😄😄 вярно е.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 23:30 от zlatenceto

# 621
Ние ходим все на едно и също място, при това все в активен сезон, знаете. Харесва ни, въпреки недостатъците. Те са ясни - презастроено, шумно, претъпкано, обслужването понякога е меко казано кофти. Да ни пита човек какво намираме да ни хареса Simple Smile

Направихме си аперол с идеята да го пием на терасата, но там като акумулираща печка, всичко много нагрято.
Доста работа отметнах днес. Утре или вторник ще завърша дългия проект и се очертава дупка с липса на дългосрочна работа, което леко ме напряга. Дано е краткотрайно.

# 622
  • София
Марул, много се смях с вашата сватба.
Аз на бг море не съм ходила от 2008. Нямам актуална информация как е. Едни приятели си купиха няколко апартамента в Лозенец и ни канят та може и да отидем.

# 623
Кайс, щях да се изненадам,ако ти е познат тоз оригинален старозагорски.Ма що банкноти си налепиха по челата тия хора.....А оркестъра, ние бяхме до него, имаха едно като кошче. Един кларнетист, жесток, и трима певци. Само идваха и вадеха от джобове, от пазви ,от микрофона, от Дудука банкноти и пускат в кошчето. И после - музикант къща не храни.
    Аз харесвам нашето море, но само определени места.Мъх иска да ходим в края на септември, НА Балчик.

# 624
Ахой.
Прибрахме се,и ние скокнахме до морето.С мъх сме родолюбци и дълго отричахме възхваляването на гръцкото море и упорито си ходихме на нашето.Еми не става.Страшна лудница беше и сега,на плажа хората един върху друг.Открихме място в Гърция,което ни хареса много,но е къмпинг.Решили сме пак да идем,мъка ми е 6 часа път с кемпер,но пък си заслужава.После традиционно сме пак с кемпера в Приморско.Всяка година има събор там и сме голяма група.Миналата година бяхме с каравана,с минимум условия и беше гадно.Седмица с химическа тоалетна и импровизирана баня за над 10 човека ми бяха в повече.Ама мъх не ще и дума да чуе да се пропусне.

Най-хубаво е човек да се чувства добре в тялото си,да се харесва и обича такъв какъвто е.И за мен най-трудно постижимо.

# 625
Хелоу!
Така като ви чета, освен че българското черноморие не става, и в Гърция вече е зле.. то къде му остава на човек да иде..?
Ей, да не забравите, че наближава пика на персеидите. Във Вторник е ✌🏼

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 07:32 от Азалия

# 626
Гърция зле? 🤣 Халкидики и Тасос може, но това не е Гърция. Нещо като София не е България. Не бих обобщавала.

# 627
  • София
Ази, при вас си е оправдано. Вярно, вързан си на едно и също място, но се спестява сериозна сума.
Иначе алтернативи много има Хърватска, Италия, Испания, разни островни, където се намират и прилични цени.
През зимата в Индонезия, Тайланд, Малайзия, Виетнам също е хубаво.

# 628
Не обобщавам, питам 😜
Иначе в Гърция също искам да идем, но това е за след Турция 😅
Ходили сме в Испания и ми хареса иначе, на канарските острови.

# 629
Писала съм и преди, че до Пандемията последно сме ходили на Бг море през 2009- Отворчо беше на 3 месеца тогава. После през 2021, ако не се лъжа, отидохме отново сефте на юг, а после и във Варна- ММ има много приятели там, заради които в годините сме посещавали града извън сезон, но не и в пика му. Как да е- хареса ни много, до тази година И лятото ходехме поне за по няколко дни/ седмица. Сега, за съжаление, ни се наложи да пропуснем, но ще компенсираме. Варна винаги е била и си остава от любимите ми Бг градове. Heart

Гърция зле? 🤣 Халкидики и Тасос може, но това не е Гърция. Нещо като София не е България. Не бих обобщавала.

Абсолютно! И слава Богу.

Общи условия

Активация на акаунт