Отговори
# 630
Варна е форевър и завинаги ❤️

# 631
Ази, човек може да си изкара добре на най-гадното място и зле на най-хубавото.
Обичам миризмата на нашето море, пясъка на някои плажове. Тях си ги посещаваме и извън сезона.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 10:06 от zlatenceto

# 632
  • Наблизо
И ние гледаме Италия за догодина.Проблем е,че сме много хора и е много нерентабилно със самолет и все гледаме с колата.
Не знам,за Турция е добре.Очакваш си Турция и си получаваш Турция.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 23:54 от BeautifulM

# 633
  • София
Артемис, аз така си му казвам.

# 634
Хаха, Злате, това е яко Simple Smile

За Турция тази година чувам оплаквания и разочаровани, но по-скоро ги отдавам на непознаване на ситуацията там в момента и погрешни очаквания. Не сме ходили в последните години, нямам личен опит, но и без да съм била ми е ясно какво мога да очаквам предвид инфлацията и проблемите там. Иначе от нашия опит там преди години сме супер доволни, макар че не сме били в гигантски модерни хотели - или може би точно заради това Simple Smile

Нас ни предложиха Испания за догодина, но не сме обсъждали и обмисляли. МУ се опитва да пробутва някакви идеи за Италия в началото на юни, когато ще сме на концерт - да се настаним в хотел на морето и да почиваме, вместо да обикаляме района, но не съм навита. Рано ми се струва за море, пък и АЗ имам съвсем други планове за това пътуване, уведомила съм го първа, ха-ма-ха Joy

# 635
  • Наблизо
Много са се вдигнали цените в Турция,ако хората очакват евтинийка-не е там мястото.
За мен е важно,че храната е наистина хубава,а не ''заместващ продукт'' и като цяло отговаря на това,което си запазил.Ако запазиш евтино,си е евтино и често мръсно.
Направи ми впечатление обаче,че все по-малко пушат вътре и по обществени сгради е забранено.В нашия хотел нямаше стаи за пушачи.

# 636
Айде, поспалани, ставайте Heart
Кое време е Stuck Out Tongue Winking Eye
Coffee
Мер*кур*ий вече не е ретрограден, честито.

# 637
Слава Богу! Един хладилник, един бойлер, три!!!!!! коли е равносметката от този Меркурий.
 Добро утро!
  Синът ми беше за седмица на море в Италия, Бари. Много са доволни, в края на септември май ще ходят пак.Но са двама, стават и се запиляват нанякъде .
    Днес се прибира от Китен, ще каже как е било.
  Аз обичам морето, в чужбина не сме ходили .
  В Асеновград ми направи добро впечатление обслужването.Някой ме пита за ресторанта - Бяло море, на бул.България, малко след Сани хотел.
    Обядвахме  на Водопада на Бачковския манастир, също всичко беше топ. Вечеряхме в ресторанта на хотела, казва се Вито, също препоръчвам.Обслужване, храна ,че и цени.И в Асеновград е по-евтино от при нас, и по-оживено.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 07:39 от марулета

# 638
  • France
ДобрЮтро, прекрасници.
Бюти, ако имаш проблеми с вените - никаква сауна. Студени душове обаче много помагат. И аз имам нужда от лимфатичен дренаж, но трябва да намеря време. Което въобще не знам как ще стане.
Тази седмица се очертава като натоварена, добре че МерКурият престана да се фръцка с дупето напред. Дано това помогне Hands Pray Славчо ме събуди по нощите и не успях да заспя след това. Жалко. Хич не обичам да съм недоспала.

# 639
  • Пловдив
Добро!

# 640
  • тук и там
Добро утро.Натоварена ще ми е тази седмица,имам да се обаждам на хиляда места.
Ами препоръчайте  нещо от другата Гърция де ,да не е Тасос и Халкидики.Аз искам да отидем другаде,ама като не знам къде и все резервирам едно и също..И да не е с камънаци обаче,че не обичаме  скалисти плажове с камъчета.В Испания било ад през август от към жега,но може би зависи и къде си. В Анталия сигурно ще е същото от към температури.Ние само  през август почиваме на море ,за съжаление.В Бг ми е много гнусно морето заради многото водорасли-само сутрин водата е чиста,следобед трябва да газиш водорасли.
Да е хубава седмицата ви!

# 641
  • София
Ние сме големи муньовци с мъх. Купих една хортензия, по-скоро я спасих, беше от тези дето са на умиране за по левче. Съживи се, порасна, но цъфтежът и е един странен. Не стават топки цвят. Само по края, едни големи цветове. Мъх, като пресен любител градинар, купува торове, полива я с дехлорирана вода и не и не. Така, докато ровейки за съвети как да я накара да цъфти като хората, установи, че то има хиляди видове и нашата си е просто такава и ако ще и молитва да и чете, няма да стане като тази от двора на баба му 🤣.

# 642
  • тук и там
Тъкмо вчера четох за хортензиите.Моята я купих розова,а от както е при мен ,си промени цвета и е зелена.Цвета им зависел от киселинността на почвата или условията в които се гледат(водата с която се полива,температура).Днес се каня да купувам още една,но какъвто и цвят да я взема,ще стане зелена и тя сигурно.

# 643
Айде, дано ни тръгне по вода 🍀!

Кайсия, аз бих заложила на островите Додеканиси - Родос, Сими, Астипалеа…

Имам нужда от вълшебните ви палчета днес 🤗❤

# 644
Имаш ги ,Сис! Нагушка ли Беболина?

Общи условия

Активация на акаунт