Отговори
# 645
Да, Марули, раздялата обаче беше трудна и за двете ни 😩

# 646
  • София
Кайс, това за цвета го знам, но не знаех, че и самите цветове са в различна форма. Как е мъжът ти бай дъ уей?

Сислун, леко и по вода или мед и масло.

# 647
Ами така е , Сис! Силно ви желая скоро да сте тримата заедно.Голяма крачка правиш, поздравления за смелостта!

# 648
  • тук и там
Утре е на преглед,Ре.Притеснявам се да не излезе онкологично,(оплакванията му са в тази посока) ,дано всичко да е наред!

# 649
  • София
Стискам палци. И аз се бях нашашкала с мъх, но около тази възраст, простата и дебело черво трябва да се следят.
При мъх всичко беше наред, въпреки определена симптоматика. Още не може да ми прости, че го накарах да се прегледа 🤣🤣🤣.

# 650
  • тук и там
При него има и наследствен фактор и по двете  кръвни линии.Притеснено ми е.

# 651
  • София
Ще стискаме палци.

# 652
  • Наблизо
Кайс,стискам огроооомни палци!
Сис,и за тебе!

Пак се връщаме в работните драми на мама,не знам какво да я посъветвам вече..

# 653
Честит понеделник, чао на Меркурия. Спокойна и успешна седмица на всички.

Стискам палци на Сис и Кайсиевия мъх!
Марули, Вито е добре, да. На Бяло море не сме ходили. Онзи район ни идва далеч.

И моят крак вчера не беше никак добре, все едно не е мой.

Днес пак голяма жега се очаква, пазете се.

# 654
Кайс, по на юг от Халкидики в момента е страшен мор. Все пак зависи дали и колко горещо обичаш/ търпиш. Юни месец сме били на Пелопонес, едва се дишаше.
Излязох в 8, сега влизам и съм вир вода, на обяд с колата ще е, че както ми е цъфнало лицето...
Палци за всички.

# 655
На линия съм вече и вързана вкъщи да чакам куриер. Rolling Eyes
Фирмата доставчик (словенска) работи само с доставка на адрес. Аз офис такъв нямам, само домашен. Simple Smile  Хубавото поне е, че нямам планирани излизания през деня, та не ми пречи.

Ами препоръчайте  нещо от другата Гърция де ,да не е Тасос и Халкидики.

Кайс, на точно същия въпрос съм ти отговаряла сравнително наскоро- бях посочила места (острови), на които сме се връщали повече от веднъж. Ако не ти се търси- започни с препоръките на Сисун.

Палчетата ги имате. Hug

# 656
Кайс, и от мен палци, от сега.
Аз кибича в парка, поне е прохлада.Кати си играе на барабани с две кофички.А просто искам да се приберем у нас и нищо да не правя.А имам ОИ, много служебна работа със смяна на етикети.Кога и как ще я свърша с Катрин, идея нямам.Удължиха срока до 08.11.дс етикиране и в двете валути, но в петък на единия обект е имало проверка. Така им било казано, нищо че е удължен срока.

# 657
Забравих да кажа на Сири, че роклята от vzaro дойде и е прекрасна. Heart Eyes Дълго време се чудих какъв размер да поръчам, основно заради дължината и изрязването около бюст/ подмишници- често е солидно, вижда се сутиен, а това хич не ми допада. Та! Поръчах по- малкия номер, разчитайки на еластичността на плата Joy и се оказа правилното решение. Дължината ми идва топ- точно колкото хем да е под кокълчетата, хем да не мете земята.
Изпрана е вече, довера имам излизане по женски и мисля да се пременя в нея. Sunglasses

Куриерът мина, спокойно мога да опъвам постелката. Hands Muscle

И защото стана дума, пък да не съм голословна, ето какво съм писала за гръцкото море, различно от Халкидики и Тасос. Темата е заключена, не мога да цитирам, затова копирВам:
Скрит текст:
Кайс, Родос, Крит, Корфу, Скиатос, Паксос, Наксос… все места, които сме повтаряли, значи ни е харесало достатъчно. Плажове да искаш. Отделно, ние като отидем за две седмици не стоим на едно място, сменяме минимум две или три места на престой, “изръшкваме” максимално  възможното от- до. Такъв тип почивки харесваме, не станични нон- стоп на шезлонга по цял ден, на едно и също място. Но това сме ние.
Лефкада (например) за мен е супер прехвалена, макар и да е с прекрасни плажове и гледки. Някак за нея комплексното ми впечатление е “невър агейн”, а други са очаровани от дестинацията; затова и не се наемам да препоръчвам каквото и да е. Позволявам си единствено да споделя лични впечатления, нет широк и всеобхватен, с варианти бол.

# 658
  • Пловдив
Уф...мойто АГ е в отпуск. Нищо не каза оня ден Confused Исках да плануваме туй абразио тая седм.и да се приключва...ма на. Не ща да отлагам, че кат текне и се не знай, а др.седмица имаме планувана почивка. Направооо 😮‍💨 корема мий свит и не знам да ходя ли другде, да чакам ли...?

# 659
  • София
Утру!

Аз съм още в отпуска, но на работа, на бюрото. Не питайте. Имам отврат задача, неочаквана и несвойствена, ще гледам да я избутам  някак, сега нищя стратегия за това как да стане. И съм сама в казана, няма и кого да попитам за съвет. Пфюююю.

Не съм ви чела, ще ви чета по-късно, ако имам време. Само се надявам да сте здрави.

Айде, чао от мен.

Общи условия

Активация на акаунт