Искам да кажа...(233) през АВГУСТ 2025

• 35 427
  • 866
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Тинна, аз на Бубето искам да съм ѝ внуче. Едната ми баба е починала много рано, била съм едва на годинка, а другата, при която бяхме всеки възможен момент, беше по цял ден на къра, то хармани, лозя, ниви...Не си спомням да ни е обгрижвала кой знае колко, но то тогава не ни и трябваше много, топъл хляб и бурканче лютеница. А през ваканциите нашите идваха всеки уикенд и ни носеха кутия локумени вафли, леле, бяха супер вкусни.

Съни, приятно пътешествие! Валенсия е страхотен град, толкова интересни неща има за гледане, отделно е много добре уреден.

Боби, страхотни снимки, много зареждащи. Усеща се прохлада, спокойствие, тишина.

Прибрахме се, изпрахме се, а аз вече даже и забравих, че съм ходила някъде. Много лоша черта ми е това последното, всички вълнения са ми преди пътуване.
Малко снимки от Ксанти
Скрит текст:

# 106
  • На брега на реката
Добро утро!

Благодаря ви, момичета! Понякога и аз искам да съм си внуче Joy , не защото съм прекрасна баба, а защото искам пак някой да ме обгрижва и да не мисля за друго, освен за игри!
Не бих имала нищо против и да съм внуче на 2в1 и на Янчето, че какви сладурийки правят,  ще съм дебело и послушно дете! Обещавам!

Селесте, много хубави снимки!  И аз съм като теб, с прибирането у дома, гледам да оправя всичко и да вляза в руслото, а по този начин всчико остава в миналото. Хич не би било лошо, да ни държи повече време.

Боби, като се пенсионирам, ще се преместя да живея при вас  ще водиш и мен на разходки! Много е красиво!

Мъфинче, бързо подобрение ти желая!

Хубав ден, момичета!

ПП. Да не се обидят другите баби в темата, с радост бих била внуче при всвяка от вас, ама ако правите и торти, сте с предимство! Blush

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 08:47 от Бубoлина

# 107
Добро утро!
При нас е валяло, сега небето е тъмно, гърми се, ще има продължение.
Благодаря за снимките, момичета. Обичам да разгледам.
Бабите ни в темата са пример какви баби трябва да сме и ние. Дали ще се справим е друг въпрос.
Хубав ден от мен!

# 108
  • някъде другаде
Добро утро!
При нас не е капвало капка.
Поне не е жега.
Селесте , страхотни снимки.
Съни , чакам и от теб снимки. И ти си на прекрасно място.
Мъфинче , бързо да ти минава.
Бубе , аз няма , как да се класирам да съм ти баба. Не обичам да готвя , а торта не съм правила от години.
Сега им сготвих пилешка супа и казаха , че е вкусна. Правих им и палачинки и свински ребра с картофи.
Днес съм на маникюр.
После ще пазарувам в Лидъл. Любимият ми сладолед е на голяма промоция. 8бр. за 8.99лв.

# 109
Добро утро!

Снощи при нас прикапа точно колкото да ни прибере вътре. Поне сутрин е хладно и с удоволствие си пия кафето в градината.

Вчера закъснях на работа,  та градинският ми труд се отлага за довечера.

Спокоен ден, банда!

# 110
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Страхотни баби си имаме в темата! Мари, а дано и ние станем такива Simple Smile

Дъждът пак ни прескочи на село. Само припръска снощи Sad

# 111
  • София
Добро утро!

Вчера в София валя, беше приятно прохладно. На къщата сутрин е чудно - хладно, тихо и спокойно. Малкият даже е с дълъг ръкав. Сега ММ го разхожда, аз пия кафе. Почнах направо АБ. Ясно е, че няма да мина без него. Надявам се на бърз ефект.
Бабите в темата са страхотни! Моите за съжаление си отидоха рано. Но помня какво е баба да те обича и глези. Simple Smile

Хубав да е денят ви!

# 112
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Спах неспокойно, болеше ме гърбът....
Днес ще пропусна разходката, но ще пия кафе с приятелка.
Трябва да си запазя час за веждите, Митето е на бръснар....
Ако ми е добре кръста - вечерта ще отида на пилатес.
Хубав ден!

# 113
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Hug

Валя и гърмя снощи и тук, но крайно недостатъчно. Четох, че пак се задават жеги, междувременно ние отново сме на режим, засега само нощем спират водата. Ама то така се започна и преди, та... Confused

Не знам дали ще доживея да стана баба, но ако даде Господ, си се представям точно като бабите в темата. Heart И моята баба беше такава, но за съжаление си отиде, когато бях на годините на Елица. Въпреки това съм благодарна, че я имах и че я помня.

Мъфинче, дано бързо помогне антибиотикът и се оправиш. Hug

Хубав вторник, момичета! Hug

# 114
Добро утро!
Нас ще ни удави, от снощи не е спряло да вали силно и напоително.
Хубавото е, че ще има вода в реките, лошото е че ми прилича на есен и протестирам.
Изрязах си ноктите до дъно и не мога да пиша, не ми се смейте, ако прочетете нещо нелепо от мен, не съм хакната;)
Трети ден съм като болна, не мога да си отворя очите напълно, не знам какво ми става. В онзи период съм, но досега такива симптоми не съм имала.

# 115
  • Germany
Добро утро!
От 6,00 съм будна, да ме пита човек защо. Нищо не свърших вчера при личният, защото имало много хора и да отида евентулано днес, ама са пред ваканция и било лудница. И кръв не можели да ми вземат и много ме ядосаха. Намерих си друг лекар и си запазих час за четвъртък. Този отдавна се каня да го сменя, щото освен за болнични за  друго не става, ама този път ми преля.
Днес си чакам приятелката от БГ и много се вълнувам Simple Smile
Хубав да ви е деня!

# 116
Добро утро.
Много болни днес. Оправяйте се. Тути, да не е алергия? Боби, да ти минава. Мъфин, бързо ще се повлияеш. Мони, измъчи се вече.
Скрит текст:

Много моля дъжда си го дръжте при вас.
Хубав ден.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 11:36 от Sunny29

# 117
  • София
Добро утро!
При нас не е спряло да вали цяла нощ и сега продължава.
Сутринта качихме децата на влака към Варна по живо, здраво.
Сега вкъщи сме само с кучето и котето. А снощи по едно време кучето как започна да куца с единия крак. Не искаше да стъпва на него. Не даваше да го пипнем. Все едно усеща, че децата ще го изоставят. Днес сутринта нищо му няма. Симулант...
Болните да се подобряват бързичко!
Селесте, Съни, чудни снимки!
Мен еуфорията след почивка ме държи доста дълго. Наслаждавам се на хубавите спомени. 
Много е хубаво да имаш баби, които да те глезят.

# 118
Съни, чудни снимки!
Благодаря че ми обърна внимание, пих един алергозан, да видим ще има ли промяна.

# 119
Съни, нека дъждът да е за мен, а от теб повече такива кадри.
Тути, днес го карай на повече вода и чай (без захар/мед). За хапване варени яйца. Ще спихнеш, споко.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 11:44 от mariat

Общи условия

Активация на акаунт