Искам да кажа...(233) през АВГУСТ 2025

• 35 023
  • 866
  •   1
Отговори
# 210
Пазарувах, пера килим (сега е накиснат с пяна), простирах, още ще имам, де... И баня съм отметнала, въртене на обръч, следва готвене, педикюр, и някоя маска за разкош по традицията на Съни. Аз също се присъединявам към благодарностите за снимките в темата ни. Правят я по- цветна. Wink
Хубав ден, момичета!

# 211
Мартичко си мина контролния преглед, всичко е наред 🤩

# 212
  • Бургас
Ходих да си купя билет за другата събота до Пл. И понеже пътят до гарата е същия като за офиса някак си се оказах пред вратата на офиса. Докато си търсих ключовете рязко стоплих,че днес е неделя и въобще не съм за там. Сега като се приберам към в къщи трябва да съм много съсредоточена да не объркам вратата и да вляза при някой комшия Simple Smile
Купих си крем за лице с екстракт от градински охлюв. Чета описанието,пише че при производството на крема не е пострадал нито един охлюв. И как стават тия работи?
Але,браво!

# 213
Браво,  Али.  Все здрав да е.
Добро утро.  Последен ден,  довечера пътуваме.  Последните два дни само плаж. Но пък плажът е хубав.  Нищо, ча плажната ивица е широка сигурно 500 м. Моите момчета се шегуват, че ни трябва бъги или голф количка, за да стигнем до морето.

# 214
  • Canada
Привет, девойки 🙂

Чудни снимки показвате, не спирайте 🙂

Але, браво!

Обичайната неделна рутина ме чака, една част отметнах вече. Броя дните до отпуската, много са 😁

За упорита задна хрема нещо да препоръчате?

Девойката вчера се видя в приключение, първият й полет закъсня и изтърва втория. Нищо, така се трупа опит в живота.

# 215
  • Бургас
Лин, аз съм влизала в комшиите под нас, ама не съм виновна, че държат отключено Joy Асансьорът ни е на междинна площадка и веднъж вместо нагоре към нас, тръгнах надолу и директно у тях.
Иначе това от охлювите е секрет, който се извлича от слузта им, която отделяли при стрес. Последният пък им се причинява контролирано в специални ферми, та да речем, че няма пострадали Wink

Фонс, чести промивки с физиологичен/солен разтвор, нагревки с лампа. Иначе Тобрадекс, Отривин, тежката артилерия...
Кофти преживяване за девойката. Опит, опит, ама да не се повтаря.

Марѝ, ни един лайк нЕма да ти цъкна, ми ти си се убила от шетня, бре. Викам поне за педикюра, ама и него сама правиш и пак зор.

Але, много се радвам за Мартичко! Лошото да е зад гърба му!

Малката ми племенница е рожденичка днес, за поредна година се случва да празнува на село. Добре че покрай панаира има повечко деца, че да не сме обичайните заподозрени.

# 216
  • Сливен
От многото планиране нищо не стана... обадиха се приятели за кафе, че не сме се виждали отдавна, после пазаруване и ... пак съм на стартовата линия за оправянето вкъщи....
Мони и тук е жега -дават го 33° ама имам чувството че е 43°. И пак денонощно на климатик...
Али, страхотна новина за юначето!
Фонсе, неприятно е, но важното е, че е добре, ще си намери какво да прави, дано не е много времето.

# 217
  • на Мелмак
Али, много се радвам Hug
Фонси, от хомеопатията ми е помагало за децата Калиев бихромат 9сн.
Аз мога да покажа плажни неволи Joy

Вода-кристален чай, плаж пълен, само едни българи засякохме.
Бирата е чудна Sunglasses

# 218
Браво, Али! Много се радвам!
Селесте, честито да е детето и да има весел празник!
Фонсе, промивки и пак промивки, ама юнашката.
Етти, Съни, приятно на вас.

# 219
  • Варна
Браво на Мартичко, Але!
Марѝ, искам да ме заразиш и да се втурна да шетам! Имам доста работа за отмятане, но нещо се побутвам.
Ама е жега. Уж съм отворила навсякъде да става течение, ама нещо вятърът е горещ. Амаха, търся си оправдание де.

# 220
Стейси, в почивните си дни викам Неволята.

# 221
  • Варна
Така де, аз днес съм вкъщи.
Ама нямам мотивация нещо.

# 222
  • Бургас
Умирам за сън!
Тази вечер мисля да ли легна безсрамно рано Simple Smile

# 223
  • при моите деца .....
Привет!
Але, много се радвам за резултатите.
Селесте, да е жива и здрава.
Мари, и аз викам невалята, но още не е изчистена къщата 🤣
Утря пътуваме за Вършец, но като се върна отмятам профилактиката и изчиствам къщата.
Днес водих сестра ми на планински туризъм - вече почти няма вода водапада...
Още не съм събрала багажа 🙄, но имаше 2 часа закъснение полетът на Марти.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 22:14 от * Боби *

# 224
  • София
Ние се прибрахме. Изкъпах Гоги, изкъпах и Арчи. Гоги заспа, сега е мой ред да мина през банята. И се катурвам. Изморена съм. Утре ще пускам перални и ще чистя.
Али, чудесна новина! Все така здрав да е Мартичко!
Селесте, да е жива и здрава малката!

Спокойна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт