Искам да кажа...(233) през АВГУСТ 2025

• 35 018
  • 866
  •   1
Отговори
# 225
  • някъде другаде
Але , браво за резултатите на Мартичко.
Селесте , здрава и щастлива да е рожденичката.

# 226
  • На брега на реката
Добро утро!

Честити да са всички имали повод тези дни. Здраве и  късмет!

Браво на Мартичко. Никога повече да не стъпва в болница!

Днес, малкия ми син има рожден ден! Да ми е жив, здрав, дълголетен, успешен и късметлия.

Съни, прекрасни снимки!  Прииска ми се и аз да отида!

Боби, весело на вас!

Ети, приятна почивка! Къде сте вий, че май съм изтървала? Тази Алоха на чашите, ми е много Хавайска?

Тути, Мари, много се смях с разшетарки!
По нашия край /северозапада/, решетарки се наричат циг@нките, които ходят от село на село и предлагат различни неща за продан, но са и крадливи. По сегашному - пътуващи търговци! Joy
Та, за пореден път се учудвам, колко е богат нашия език и как в една и съща държава, един и същи език, дадена дума може да има и "положително" и "отрицателно" значение.
При нас е казва "миткам", "митлоьосвам", "скитосвам" или "хойкам".

Скрит текст:
Аз се позагубих тези дни, че във сряда, по спешнност закарахме майка е Сърце и мозък в Плевен със съмнение за прищрпана пъпна херния.  Пъпна херния е, но не е прищипана Слава Богу, но е възпалена. Лекуваха я 3 дни и я изписаха, че толкова е пътеката. Утре ще я карам пак, за да я оперират в сряда. Уж лапаро ще е, но ще видим. Тя си е на години и е по-щадящо май. Нито мога да спя, нито да ям, от нерви и напрежение.
Дечицата ще ми докарат утре, но ще  ги поеме ММ, че ще съм пътник и после пак ще се ходи, та как ще се справя, не знам. Та рядко го правя, но този път ви моля с цялото си сърце, да ни стиснете палци и всичко да се развие по най-добрия начин.
Извинете ме, моля, но исках да споделя, че имам чувството, че ще полудея!

Хубава и успешна седмица, на всички!

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 07:25 от Бубoлина

# 227
Добро утро!

Бубе, стискам палци за мама! Всичко ще е наред!
Честито да ти е момчето!

Вчера си преизпълних плана и лъснах къщата, доволна съм. Даже и за следобедна дрямка имах време.

След работа ще ходим на пазар. Трябва да си купим нова шатра, че старата не преживя градушката миналата година  и така и не взехме друга. Ама кюфтето ще си празнува РД у дома в края на месеца и няма как да опънем децата на припек.

Спикойна седмица, банда!

# 228
  • някъде другаде
Бубе , честит рожден ден на момчето ти. Здрав,  щастлив и късметлия да е. Стиснати палци за майка ти.
Пием кафе и тръгваме към Враца. Днес ще се разходим там. Настаняването ни във Вършец е след 15 часа.
Хубав ден на всички.

# 229
Добро утро!
Буб, честит да е синът! Да бъде здрав, щастлив и опора на цялото семейство! Стискам палци за операцията да е успешна и за теб и ТМ да се справите успешно (сигурна съм, но за твое спокойствие Wink ) с обслужването на родители и внуци.
На "разшетарките" Тони и Боби- приятна поредна екскурзия. При нас "хойка" е с друг смисъл и може да развали някое семейство.
Хубав ден от мен! Ох, дават го да е пак много горещо.

# 230
  • Бургас
Мразя да излизам в отпуска! Преди и след нея направо ми се разкава играта. Ето днес съм в офиса от 7,30.
Селесте, пропуснах рождичката вчера. Сори! Да е жива и здрава!
Буб, да е много здраво момчето ти!

# 231
  • На брега на реката
Да. Мари, прочетох, че при вас "хойка" е с нехубав смисъл. Понякога и при нас се използва в този смисъл, но много рядко, та може да се каже, че е двузначно.

# 232
  • Germany
Добро утро!
Бубе, стискам палци операцията да мине добре и майка ти да се възстанови бързо! Честит да е синът ти! Здраве и късмет да има!
Селесте, пропуснах вчера рожденичката. Да е здрава и много щастлива!
От 6,00 съм будна и вече пия кафе. Вчера беше супер в Страсбург, но се уморихме доста. Днес имам да отметна зъболекар и последна вечер с гостенката ни.
Хубава седмица на всички!

# 233
  • някъде ... тук ...
Добро утро!

Бубе, здраво да ти е момчето!
Палчета за майка ти!

Здрави да са всички празнували през уикенда.
Не помня дали писах тия дни...

# 234
Добро утро.
Бубе, честит да е синът ти.  Пожелавам здраве на майка ти, дано леко мине операцията.
Селесте,  здрава да е племеницата ти.
Вече съм с една пералня и една маска напред, но имам още.
Хубав ден.

# 235
  • Canada
Добро утро 😊

Селесте, Бубе, честити ви рожденици! Здрави и щастливи да са 🍀

Бубе, стискам палци за мама🤞

Не спах особено тази нощ, девойката кацна в полунощ и замина директно при баба си. Към 4 сутринта всички поехме въздух 😅

Благодаря за предложенията за хремата, вадя наличностите и започвам. Ще видя дали ще ми дадат капките в аптеката без рецепта.

Хубава и успешна седмица!

# 236
  • Телиш/Плевен
Але, много се радвам за Мартичко! Heart

Бубе, здрав и щастлив да е синът ти! Birthday А за майка ти стискам палци всичко да мине успешно. Уж я хвалят тази болница, бащата на Елица също се оперира там преди две години и остана доволен.

Селесте, на патерица, но от сърце - здраве и много сбъднати мечти за племенницата ти! Birthday

Хубава седмица да имате, мили момичета! Hug

# 237
  • София
Честити да са рождениците на Селесте и Буб! Успех и на операцията днес!
И аз съм на 4 ч сън и едва гледам, но някак ще изкарам деня.
Прекрасна седмица!

# 238
  • Бургас
Бубе, да е здраво и щастливо момчето ти! Стискам палци и при мама всичко да мине гладко!

Събудих се в 5 ч., четох до 8, тъкмо задрямах след това и ми звъннаха по работа. Усещам как ми пулсира леко към лявото око, засега разчитам на кафе и вода да живна.

Спокойна нова седмица!

# 239
  • София
Привет!

Сега сядам. Чистих, прах, ходихме на пазар. И до банката, че пак проблем с тъпата карта. Гого май се разболява... От снощи не е много жизнен, няма апетит. Може и зъби да са. Няма температура, но телцето му гори. Ще го водим на лекар следобед, няма как.
Бубе, да ти е живо и здраво момчето!
За мама стиснати палци!

Хубава и успешна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт