Искам да кажа...(233) през АВГУСТ 2025

• 34 681
  • 866
  •   1
Отговори
# 825
Щерката се глади с пресата за коса.

# 826
  • Бургас
Съседчето пък едно време си изправяше косата с ютията Joy

# 827
  • на Мелмак
Ети, какво си поръча твоето мило? Кога го чакаме 🙂
А бе не ми е мил в момента, да знаЙш! Мрънки ми Smiling Imp
Мерцедес, голям, аз се включих с цвета, докато той си правеше кафе и масаж на седалките. След месец разбра, та ходи да го гледа този цвят - много му хареса, де, не бил видял / сетил. Добре, че съм аз.
И аз не гладя, имам пара, добре се справят.

# 828
  • при моите деца .....
Добро утро!
Пия първо кафе.
Изпратих Митето на лагер в Гърция - Скурас камп (сам пожела 🙄). Няма приятелче с него, има малко момчета, но дано се забавлява.
Аз след малко тръгвам за Черни връх, не е най-подходящо времето..... Дано не гърми поне....
Хубав ден!

# 829
Добро утро
Боби,  Витоша е черна в момента,  не се вижда, дано се разсеят облаците по-късно.
Хубав ден беше вчера.  Успяхме да купим, каквото трябва,  само тетрадки остават, ще поръчам тези дни като излязат изискванията на учителите.
Днес имам основно домакинстване, че ще ходя при вуйчо.
Хубава неделя.

# 830
Добро утро!
Хич не се наспах благодарение на децата.
При нас започва буря.
Ще си домакинствам, разкрасявам и ще гледам филми.
Може ли софиянки да ме светнат, дали има пешеходни пътеки от Фантастико на южната дъга към бул. Черни връх? Аз хич не съм запомнила.

# 831
Мари, мисля че има пешеходна на кръговото. Но това по спомен. Но друг вариант за пресичане няма,  така че трябва да има.

# 832
  • на Мелмак
Изваля се, много ми хареса, щях да си изкарам деня в леглото, ако не бях на работа. Проясни се при нас, небето е чудно синьо.
Има пешеходни пътеки, Мари.

# 833
  • София
Добро утро!

Вали като из ведро. Такова време е само за книга, одеяло и чаша кафе или чай. При мен няма как да стане сега, но по-натам... Rolling Eyes
Днес сигурно ще тръгнем по-рано. Снощи имахме гости, но аз си легнах първа. Ами изморена съм. ММ беше оправил и измил чиниите, което е добре. Гледам, че е останала храна. Ще се дояжда днес, няма да готвя.

Хубава неделя!

# 834
Добро утро. И тук вали. Ще хапна, ще се поплицикам и ще гледам да тръгна по навреме. Утре вече на черешата 🙂

# 835
Добро утро!

Тук още не вали, но го дават. Аз имам да чистя къща и да се видя със скъпа, скъпа приятелка 🥰

Спокоен ден, банда!

# 836
  • на Мелмак
Как беше партито, Али?

# 837
  • Бургас
Добро утро!

Блеснало е едно слънце, няма никакво намерение за дъжд. ММ поредна неделя изяви желание за плаж, но никой не се нави и ще ходи със сестра си. Аз ближа бавно кафето, после трябва да стегна багажа и да пооскубя космите. Няма да готвя днес, ще обираме каквото има, което май не е толкова много, колкото си мисля Joy

Хубав да е денят ви!

# 838
При нас ,,бурята,, мина бързо. Вече слънцето се показа. Поне ще направя крачки.

# 839
Как беше партито, Али?

Умопомрачително 🤣 15 деца 😱 Аз асистирах с каквото беше нужно, дръпнах една молитва басейнът да оцелее и се скрих в къщата 🤣 Към 2 часа си взех бебенцето и легнахме да спим 😁 Като станахме всичко беше приключило, дворът беше оправен, баткото беше доволен и ме чакаше четвърт торта 😁

Снощи се събрахме и големите да отпразнуваме и пак беше много хубаво 🤩

Общи условия

Активация на акаунт