Отговори
# 615
Честито Eeriebo1 Grinning
Всичко да мине леко.
Ха, аз бременна не съм била, не мисля и да правя такива неща.
Ама все пак един зародиш колко да яде.
Против съм ядене през пет минути.
Така се дебелее.
Имала съм обаче познати, които дори лекари ги слагат на кето, точно щото почнали много да похапват.
Не на нввмх, а на кето. Тъй че може, ваш си е избора.

Белчева я слушам чат пат, не че ме вълнува темата, но казва и други полезни неща.

https://www.youtube.com/watch?v=SKzUVMtGmYM
Гледам я има и други клипове за бремености.
https://www.youtube.com/watch?v=-I9H7erjdYE
Първата си я намери, не съм гледала.
Но все пак това е жена която влиза бързо във форма си дава съвети.

# 616
  • Sofia
Eeriebo1, честито и успешна бременност!
Развих ИР много години след бременностите. Преди последното дете се хранех нисковъглехидратно и като забременях зверски ми се доядоха тестени храни.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 09:25 от Karen

# 617
Бебето ще си взима каквото му трябва без никакво стеснение. Ако нещо е в дефицит, пак ще си го взема, за сметка на майката.
Но излишъците (от захар и други вредности) вече оказват лошо влияние и на плода, и на майката. Това с яденето “за двама” е пълна простотия.

# 618
  • Dublin
Благодаря на всички отзовали се Two HeartsTwo Hearts много бяхте полезни всички.
не съм на кето от доста време и ще си продължа с НВ ВМХ. Малко повече внимание ще трябва с В, че усещам как се заглеждам в разни тестени храни, но да са живи и здрави конджак продуктите, те ме спасяват като ми се прияде паста например.

# 619
Моят буркан кокосово масло седи неотворен и чака да измисля какво да го правя.

Вие къде го прилагате? Дайте вкусни идеи Blush

Аз.га ползвам за глазура на десерти (кето, каго провя такива)
Слагам черен шоколад лъжица кокосови масло и разтопявам  . Най-честж така го ползвам 😃

# 620
Зъболекарката ми препоръча да добавям малко кокосово масло (колкото леща) към пастата за зъби и да си мия зъбите с тях. И сега моето кокосово масло се ползва за миене на зъби, че не ми хареса в храни.

# 621
Аз съм го добавяла в сладкиши режимни.
Ама не помня какви баш.

# 622
Чувала съм за джабурене (не знам как се пише) с кокосово масло сутрин на гладно и стархотни ползи. Опитах, но ми е отврат и се отказах. 🤣

Иначе в десерти реално може да замести маслото или мазнината.

# 623
  • София
Да, за сладкиши и аз си мислех.

Попаднах на идеи в сайт за здравословни десерти. Ще взема най-накрая да отворя буркана тия дни, до Коледа Laughing

В краен случай може и като крем за тяло да става Bowtie

Кокосовото масло не е добре да се изхвърля (след жабурене, миене на зъби) в мивката.

# 624
# 625
Втвърдяване, затлачване, запушване, кофти миризма, много са причините Simple Smile

# 626
  • София
Не съм пробвала, но има инфо, че може да запуши тръбите.

# 627
В понеделник купих на щерката един буркан кокосово масло в замяна на онова, което лиснах в мивката. В магазина беше бяло като мас, а за два дни на плота се разтопи и стои течно. В събота затворих 8 буркана свинска плешка и още не съм им намерил място, та и те ми седят на плота. Мазнината им замръзна отгоре. Мисълта ми е, че е по-вероятно да запушите мивката, като миете тавата от пържолите, отколкото когато се жабуркате.
Емпирично доказателство! Simple Smile Ако някой го интересува, довечера може и снимки да му кача. Wink

Тези 8 буркана са една от причините да изсипя цял буркан кокосово масло в мивката. Преди да го направя имах 7. И да знаете, каналът ми не е запушен. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 628
То е достатъчно да мине една струя гореща вода по канала, за да се отмие.
По-опасни са прахообразните отпушватели за тръби, е там вече може да стане наслагване като скала и няма спасение. Познавам хора, дето трябваше да си разбиват целия апартамент, заради вкаменелости от тия прахчета по тръбите навсякъде.
Кокосовото масло е идеално за мазане на лице и тяло. Аз го смесвам с какаово масло и няколко етерични масла и сутрин с това си мажа лицето. Лятото това ми е маслото за тяло за слънце.

# 629
Пробвала съм, запушват ме и пъпчасвам.

Общи условия

Активация на акаунт