Отговори
# 570
Гущер, от тук го взех:
https://www.amazon.de/dp/B0CT3S86L4?ref=nb_sb_ss_w_as-reorder_k0 … roteinpulver&th=1

Ако може да му се вярва на състава де. Има доста странен вкус, но аз го пих с вода. Чист наистина е най-добре, може да си го овкусиш както си искаш.
Аз днес съм главно на супа заради стомашно-чревен проблем. Пих и костен бульон, но ми беше неприятен на вкус. Ще трябва да търпя, уви.

# 571

виждам, че има лецитини, емулгатори и други неща... явно акана чист не може да се намери?

# 572
И аз поразтърсих и намерих някаква марка "Дан Колов" с екстракт от стевия. Явно не е толкова рядко.
То съдържанието на тези протеини е цялата Менделеева таблица и половината органична химия. В крайна сметка, няма да живеем с орлите, я! Joy

# 573
Балкай, ако ти е труден за преглъщане костния бульон я пък го пиеш с цел, може да пробваш да го поразредиш с вода и да му цвъкнеш и малко лимон, сол, аз бих му метнала и магданоз даже ако имам или нещо от сорта. Така дюс на повечето хора не им е много вкусен, но с такива подобрения е доста по-различно.

# 574

Това е протеина с вкус на сладолед.

# 575
jof, имам няколко такива. Пазя ги за мц, бъркам ги със скир и пак е супер сладко.
Нататък може би ще ги спра.
Като ги свърша де.
Иначе е просто протеин на прах с вкус на сладолед.
Имат различни вкусове.

# 576
Само със скир ли се разтваря? Може ли с нещо друго?

# 577
Аз протеина си го разтварям в кефир, а масово във фитнесите го правят във вода. Забърквай си го в каквото ти е кеф. Вода, мляко, вино...  Wink

# 578
Добре се получава в бадемово мляко...
Вечер в такова си разтварям казеина Simple Smile
Два протеина пия на ден, сутрин, особено ако имам тренировка, в кефир с чиа, канела и суроватъчен, вечер е казеина с бадемово Simple Smile

Реално тези преработени събстанции може и да не се приемат, но как ще вкарам 150 грама протеини от храна, обсъждали сме го, разбира се, но толкова много месо ми е непосилно Simple Smile
А и ако се прекалява с месото всеки ден също не е хубаво...
Хумус си купувам, това е нахут, котидж вземам, ама и млечни много не е добре, а хидроизолата все пак в един момент може и да не носи негативите на по първичните млечни продукти Simple Smile

Гоня талия, верно, мазнината пада, но с толкова много ядене заоблеността се държи мъжката Simple Smile Просто обема на стомаха не е малък Simple Smile Абе... неволи такива... хем да ядеш, хем да не ядеш...

# 579
Да отклоня вниманието от протеините и подсладителите. Помолих ChatGPT да ми направи едно меню за месец.  Взех да буксувам откъм хранене, а и апетитът ми стана вълчи в последно време. Засега имам само една пълна седмица с рецепти и прочие. Ще взема да ги пробвам, току-виж озаптя ламята в себе си.

# 580
На мен апетита скочи много когато започнах да тренирам по-активно и вкарах и закуска, т.е. от 2 преминах на 3 хранения...
Старая се да държа проореца 18:6, но май се получава 16:8, което също е добре...
В 10 часа високо протеинова закуска
В 13 часа обяд с малки прегрешения
В 18 часа вечеря без въглехидрати... + казеина малко по-късно...

П.П.
Напреднах в четенето на книгата...
Еми то протеина, дето го пия си е ултра преработена храна Simple Smile
Въпросът е сега до колко ми вреди и вреди ли ми изобщо... защото без него няма накъде Wink
Както и креатина...

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 10:14 от Navy

# 581
Нещо тия дни си разбрицах обяда. Всеки ден обядвам желатинова баница и някакво месо. Едно, че този път я направих без мазнина, а и някаква постна шунка режа към нея. Няма и 800 ккал, а съм тренирал сутринта. Към 15 умирам от глад. Вчера някаква извара на име Quark една кофичка ядох от Лидл, днес друга извара на име скир пак от там. И двете ми харесаха, ама днес и орехи добавих. Без блажно не си е работа!

# 582
И викат че имало мазнини в яйцето.
Има де, ама недостатъчно.
И в сиренето има някакви.
Но е възможно просто тялото ти да е реагирало.
Тоест да е свикнало на повечко и сега да се напасва.
Но си прав. И при мен се получава.

# 583
Може ли рецептата за желатиновата баница? Благодаря.

# 584
Аз без мазнини (много) не функционирам. Сигурно защото нямам мои си. Добре, че го разбрах навреме, че бях почнала да приличам на плашило изнемощяло. Сега сутрин с протеина и солидното количество мазнини заформих д@пе, ц@ц@ малко нещо, доста добре се и чувствам. Трябва си гориво. Като не е захар, масло яко.

Общи условия

Активация на акаунт