Лъвчета и деви август 2004- 21

• 36 964
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте майчета!   bouquet
отдавна не съм писала и идвам да Ви поздравя!
Първо За МНОГО ГОДИНИ!!!
Желая ви здраве и радостни мигове!!!

Да ви се похваля, че за втори път станах мама на 24-11-2007
родих момиченце - Цвета и каката ни е много щастлива!
Супер преживяване е да имаш две принцеси и ви желая на всички
да изпитате радостта повторно, а защо не и 3пъти  Wink

ВЕРИ, Честито и от мен! Безпроблемна бременност и леко раждане ти желая!

bouquet Hug

# 151
  • зад парка
Браво и честито на tedi@az! Да са ти живи и здрави момичетата!

# 152
ВЕРИ, Честито и от мен! Безпроблемна бременност и леко раждане ти желая!
Благодаря! Simple Smile

Да ти е жива и здрава дъщеричката!   bouquet
Често се сещах за теб и гледах дали ще се появиш в Бургаската тема.  Simple Smile

# 153
tedi@az , честита ви принцеса. Да расте здрава, весела и много послушна.   bouquet

Момичета май кръга се завърта Wink Като гледам какво става из форума, а и не само, някои вече родиха, други са бременни, трети като мен са все още в процес на чудене Wink
Вери, ти нали знаеш, че те чакам на 25.01 Simple Smile

# 154
  • Страната на чудесата
tedi@az, честито ново чудо в живота ви! Да расте здрава и щастлива! Много се радвам за вас и, между другото, много ми харесва името на малката ви принцеса-нали съм пристрастнаSimple Smile

# 155
 Hug
Благодаря Ви майчета за милите думи!!!

.................Често се сещах за теб и гледах дали ще се появиш в Бургаската тема.  Simple Smile
да не би да идваш в Бургас?...
ако да ще се радвам да се видим!   bouquet

.....много ми харесва името на малката ви принцеса-нали съм пристрастна:)
ми...кръстена е на сестра ми, която аз обичам и винаги я имам за пример  Wink
като за капак Цвета се роди на рожденния й ден и това ако не е съдба  Heart Eyes

bouquet на всички и слънчеви дни!!!

# 156
.................Често се сещах за теб и гледах дали ще се появиш в Бургаската тема.  Simple Smile
да не би да идваш в Бургас?...
ако да ще се радвам да се видим!   bouquet
Ами аз живях близо 2 години в Бургас. Simple Smile Сега вече съм извън България. По- горе имам дъъъълъг разказ.

# 157
Здравейте мами...
Не знам дали си ме спомняте, но когато се родиха лъвчетата ни, се подвизавах тук...
Госпожица Елпида е на вече 3,5 годинки. Ходи на детска градина. Научила е много песнички, стихчета и приказки. Храни се сама, облича се сама. Тормози батко си, но пък и той непрекъснато я гони  hahaha Joy
Изкарахме всички знайни и незнайни грипове и настинки... За сега да чукна на дърво е ОК....

bouquet  bouquet

# 158
  • зад парка
Kalimera, Veselinap,

Разкажи как гледаш Елпида в Солун, работиш, градина, забавления...

# 159
Честито на Теди и Вери!

На 25.12.2007 и Раличка стана кака.Нямам мнаго време сега покрай бебчо.Рали сегане ходи на градина заради вирусите който може да донесе на бебо!

# 160
  • София
Честито на всички майчета с нови бебета - родени вече и още чакани!

# 161
mamaYanni честито!
Да расте здрав и силен юнака!

# 162
  • Страната на чудесата
Честито на всички мами с нови слънца в къщи! Да са живи и здрави, да носят на мама и тате много щастие и усмивки!
А сега да ви се оплача малко-моята хубавица е с гипс на крачето от днес Cry Е, не е най-лошото счупване, а само натъртване на хрущяла на ходилцето, но е болезнено и не може да стъпва. Реши да танцува снощи пред телевизора, скочи от място и стъпи накриво. Плака много, но не допусках, че е сериозно, докато тази сутрин не видяхме отока и оплакванията че не може да стъпва SadЗаведохме я в Пирогов и след снимка се оказа, че се налага гипс-това нараняване на хрущял при децата съответствало на пукната кост при възрастен ooooh! Така че сега до 25.02 сме си у дома гипсирани Tired
Дано вашите дечица са здрави и послушни   Heart Eyes

# 163
Kalimera, Veselinap,

Разкажи как гледаш Елпида в Солун, работиш, градина, забавления...
Привети отново.
Да са ви живи и здрави новите слънчица...

Да, работя. Да, ходи на детска градина. Вече е станала голяма и много самостоятелна. Обаче си е лъвче и половина.... #Crazy #Crazy Има моменти, в които направо ми разказва играта....
Забавленията са събота и неделя. През отаналите дни просто няма време... Ето, ози weekend бяхме на Банско и малкият звяр се отигра на сняг и шейна. Беше супер...

# 164
Благодаря на KATRIN2004 за поканата да се вклю4а и аз.С интерес ще следя темата и ще споделям с вас.А виждам,4е има и мами,които 4акат второ детенце или ве4е си имат.Ще ми бъдете от полза,защото и ние живот и здраве през август ще имаме бебе.За сведение моята дъщеря се казва Моника и родена на 12.09.2004г.

Общи условия

Активация на акаунт