Лъвчета и деви август 2004- 21

• 36 971
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Съжалявам,но видях,4е съм сбъркала темата.Изтрийте я!

# 166
Напоследък изобщо не съм редовна по писането,покраи грижите за бебко,пък и каката едва в понеделник тръгна на градина.Два месеца бе у дома и направо луднах.Не ревнува,опитва се да помага,но от радост все го разплаква,целува го мачка го,оффффффффф,деца.Днес ще ги посети баба Марта в градината!

# 167
Българският език да не е задължителен, предлага закон http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/index.html
Стенограма от парламента, че е ПРИЕТ ?
http://www.parliament.bg/?page=ns&lng=bg&nsid=5&acti … id=163&id=883
Разпращайте, че си минава тихомълком!!!

# 168
  • Асеновград
Здравейте и от мен, може ли и нас да включите в списъка.Аз се казвам Даниела а моето момиченце е Мими която е родена на 04.08.2004г.Благодаря....

# 169
сладката мими добре дошла в нашата по запустяла напоследък тема Wink
Добавих те в списъка  Hug

# 170
Здравейте на всички,
темичката ни наистина е позапустяла и затова реших да я освежа малко с новината около нас... Живот и здраве Лара също ще става кака през декември  Grinning . Скоро разбрах че съм бременна и съм много щастлива. В същото време съм и малко притеснена, защото Лара е доста палава и незнам как ще се справя, но не се съмнявам че ще успеем някак.
Нямам много време за писане, т.к. съм на работа, но ще се радвам да прочета новини около всички вас и малките лъвчета....
Успешен и усмихнат ден от мен   bouquet

# 171
desitka^ лека и безпроблемна бременност  Hug
При нас за сега нищо ново, но скоро (  Praynig ) се надявам да ви се похваля Wink
Йоан вече спи сам в неговата стая, говори много, вече е 107 см/ 19 кг. Ехх, пораснаха децата, да са живи и здрави  Heart Eyes

# 172
Честито на desitka^ !
Прекрасна новина! Лека бременност! Simple Smile

# 173
Благодаря момичета  Hug
Вери на теб пожелавам леко и безпроблемно раждане Peace. От линииката виждам че очаквате юнак този път Simple Smile . Ще очакваме отзиви за раждането там - предполагам разликата ще е огромна.
Каката сигурно чака с нетърпение бебчето. Нашата Лара се радва но незнам до колко осъзнава нещата и си мисля че ще имаме доста проблеми с нея. Тя е много привързана към мен и сигурно много ще ревнува и ще се сърди. А и е много палава и не спира на едно място, не внимава за действията си.... просто съм доста неориентирана за бъдещето, но мисля че все някак ще се справим.
Radina това че Йоан спи вече сам е страхотно, при нас този момент незнам как и кога ще дойде... newsm78
Надявам се всички лъвчета да са добре и много щастливи.
Видях как е да имаш лятно бебе, сега живот и здраве ще очакваме новото попълнение декември.
Желая ви щастлив и усмихнат ден   bouquet

# 174
Здравейте и от мен! отдавна не съм навестявала запустялата ни темичка, но мога да се отчета с появата на ново човече в мен, очаквано през януари... все още треперя всичко да бъде наред, защото бременността ми не е така безоблачна като първата.  Praynig Стискайте палци да мина успешно началния период...

Ели расте и вече е готова да става кака. Мила и грижовна, към 16кг, 110см. Нещо такова. Чака бебчето с нетърпение и през 5 мин ме пита какво прави бебето в корема ми сега.  Flutter.

Вече ме пази и не скача по корема ми.  Crazy аз си ходя на работа и се опитвам да съчетавам неразположенията си и гледането на Ели с работното ежедневие.  Grinning

Вери вече сигурно е родила? Гледам че лентичката на бебчо е изтекла. Ще чакаме да ни пише! Grinning Heart Eyes
Деситка, много се радвам за вас - ще си бременеем почти едновременно. Ти си прескочила май вече този страшен начален период... на мен ми остава още месец.  Heart Eyes

# 175
Колибри, честито! Лека бременност желая!    bouquet
Аз още не съм родила, чакам. Тази седмица ще е. Simple Smile

# 176
Collibri, лека бременност  Hug
Вери, леко раждане  Heart Eyes

# 177
Здравейте,
леле,колко бременни отново мами има!!! Браво момичета!! Завиждам ви благородно,но не могад а се реша отново Tired
А така завиждам на мамите с бебета по улиците!
Краси е много палав. Говори постоянно всякакви неща, постоянно иска около него да има и други деца-на двора, да ги води у дома,да ходи той в тях...контактен е..
Ходи на градина редовно.Учил буквите-той поиска,реди пъзел от 25 части сам-расте си детето......да са живи и здрави всички!

# 178
Май избързах да се похваля... оказа се мисед. Така че засега оставам само с августинското си лъвче, а по натам, кой знае може да докарам още едно августинче... божа работа  Grinning

# 179
Колибри, съжалявам!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт