Лъвчета и деви август 2004- 21

• 36 975
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • Страната на чудесата
Колибри, smihesorry и  fingerscrossed за теб

# 181
Колибри  Hug
Хайде дано се засечем в отчетните август 2009  Laughing

# 182
Здравейте мами,
все не ми остава време да пиша. Съжалявам за Collibri и се надявам скоро пак да се похвали с добра новина, а и не само тя...
Тая сутрин хич нямам настроение, пък и Лара така рева, когато я оставихме на градините, че чак и на мен ми стана жално. Дали има и друго такова дете, което вече 2 години ходи на градини и все още си реве и се е вкопчило за майка си така.....
Вери какво става с теб? Да се похвалиш веднага щом можеш.

# 183
  • зад парка
Тити ходи с удоволствие на градина. Помага на учителките, сервира и ако някой има нужда от помощ, просто няма отърваване от нея. Само че много боледува. Последно се беше закрепила за 2 месеца, но за съжаление объркахме лечението на ангина и пи 3 седмици антибиотик. Сега пак ходи от 2 дни
Кръстихме я. Беше много хубав ритуал
Сега чакаме морето!

# 184
  • София
Колибри, съжалявам за това което ти се е случило. Hug

Наш Кики хич не му върви в градината, три дни ходи, два месеца го лекуваме.И той реве сутрин все още, но пък бързо забравя там и всички го хвалят и са доволни от него!Много послушен бил, за разлика от в къщи, прави ни луди.Още не е кръстен, може би август, за рождения му ден.

InaDot, честито християнче!

# 185
Да ви съобщя, че на 19.06 се роди нашия Ясен- 4300гр, 53.5см.
Стигна се пак до секцио, но поне тоя път опитах до последно да родя нормално.
Сега се кърмим, което пък е съпроводено с обичайните проблеми в началото, но се надявам да ги преодолея.
 Simple Smile

# 186
Вери ЧЕСТИТО за юнака и браво за размерите - той си е бая мъжле. Да ви е жив и здрав и много да ви радва. Каката сигурно е много щастлива  Laughing. Дано скоро се справиш с трудностите около кърменето и всичко да върви по вода....
Желая ти много усмихнати и красиви дни за в бъдеще!   bouquet

# 187
  • София
Вери, честито синче!Много се радвам за вас, а бебока едър се е родил!Браво!Да сте живи и здрави и много успехи ви пожелавам!

Ако не е проблем, пусни някоя снимка да го видим юнака!

# 188
Вери честита рожба!

# 189
Сложих снимки на Ясен в един общ албум.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247114&photo=128

От последната на 16-та стр до първата на 18-та.
 Simple Smile

# 190
  • Страната на чудесата
Вери, честито!
Много да ви радва малкият юнак, да расте здрав и усмихнат!
Много ви е сладък, пу-пу, бях забравила какви са мънички като ръкавичка Heart Eyes

# 191
  • София
Вери, пу,пу да не му е уроки, но е много сладък!Разкошен бузанчо!Да ти е жив и здрав!

# 192
Вери, Честито миличка за прекрасното бебенце с прекрасно име Ясен!! Наистина много голям юнака се е родил и сигурно затова се е стигнало до секцио? Разкажи.
Маги с каква обич гледа малкия - страхотни сте! Желая ви светлосиньо и безоблачно бъдеще като голямо хубаво семейство с две малки съкровища  Heart Eyes - а Ясен ми прилича на теб! Тя и Маги ми прилича на теб  Mr. Green - миличкия татко - сигурно ревнува  и се е надявал че поне второто на него ще докара, ама ръц  Grinning - не не знам, може и от него да има, не съм го виждала, но теб си те спомням добре от снимките.

Как е там в Канада? Как мина там раждането - разправяй  Grinning

# 193
Благодаря за хубавите думи!  Hug
Стигна се до секцио заради неправилно разположение на плода. И след 12 часа опити да родя нормално, решихме операция.
Маги, когато е с баща си, казват, че е на него. Когато е с мен, че прилича на мен. Аз смятам, че е повече на него. Абе смесена е. При Ясен все още аз не мога да преценя. Simple Smile

Иначе ние сме добре, скоро почваме 11-ти месец тук. Времето лети...Аз ходих до скоро на училище заради френския, мъжът ми и той + колеж вечерно време, където учи сървърни настройки, програми...Маги е на градина, плампя френски яко и хич не й пука. Много й харесва. А раждането и престоя в болницата- нямам оплаквания, много съм доволна: от персонал, обслужване, обстановка.

# 194
Колибри, съжалявам за случилото се. Hug Дано скоро пак да се похвалиш с хубава новина. Peace

Вери, честито! Да ви е жив и здрав големия юнак и да ви радва много! newsm32

Ох, вече и на мен ми се иска едно бебоче. А пък и Яна от кога все за това ми говори, не искала вече кукли, искала мърдащо бебе. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт