Мъжът Везни

 • 97 183
 • 614
 •   1
Отговори
 • Мнения: 0
Здравейте! От известно време търся тема за мъжът Везни, но не откривам. Нека това бъде мястото, където да споделим всичко около мъжките представители на тази зодия. Предполагам, че тази тема ще е полезна за всички жени, които тепърва прохождат в отношенията си, както и за тези, които вече са изградили дълготрайни отношения. Предварително благодаря на всички!

# 1
 • Мнения: 0
Без да се обиждаш ,ама и мъжете и жените везни са доста зле и това го казвам сериозно...

# 2
 • Мнения: 0
Аз не се обиждам, понеже не съм от тази зодия. А ти като едно ревниво Теле веднага ли ме проследи къде отивам??? Grinning

# 3
 • Мнения: 0
Не съм те следи, така се получи  Grinning ,абе жените везни са мрънкялници с претемции повечето без покритие ,а мъжете и те не са много убави Laughing

# 4
 • Мнения: 0
Telio, тук жените не ни интересуват. Питаме за мъжете Везни. Не ми се вижда нормално да има 7 теми за мъжете Телци и нито една за мъжете Везни. Моля, да развиеш тезата си за мъжете Везни- защо не са убави?  Mr. Green

# 5
 • Мнения: 60
Мъжете Везни са загадъчни, секси и... първото ми влюбване беше в техен представител.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 6
 • Мнения: 7 325
Аз живея с такъв доста години и нямам никакви оплаквания. Имала съм и гадже жезни - коренно различен от съпругът ми.

# 7
 • Мнения: 0
Най-добрият ми приятел е везни - балансиран, с нюх към бизнес, обича красивото и изисканото, фен на изкуствата и скъпите дестинации.

# 8
 • Мнения: 0
Мъж-везна направо си е класика в жанра - умее да ухажва и да съблазнява...

# 9
 • Мнения: 60
...и са доста колебливи! Simple Smile

# 10
 • Мнения: 17
Изключително комуникативни - могат да завържат разговор с абсолютно всеки, страхотно чувство за хумор, в повечето случаи са душата на компанията, непринудени, поради което са магнит за жените. 
Мъжете от тази зодия имам чувството, че правят най-много секс за една вечер от целия зодиак. Митовете за похожденията на Скорпиона и Стрелеца... Ряпа да ядат.  Whistling Единствена аналогия на Везните намирам с Близнаците, като обаче мъжете Везни са ми по-неангажиращи, защото докато Близнаците пускат разни шеги и забелязват, че мадамите им се лепят и се правят на ударени,
а същевременно си придават важност, то Везните, милите, са едни невинни, недоразбрали, "как ще ме харесва Х, та ние сме приятели от цяла вечност!".  Mr. Green
Мъжете Везни хлътват от пръв поглед, поне с такова впечатление съм останала, ако хлътнат наистина. Другото са някакви симпатии и както вече споменах - еднодневни романси. На принципа са "като ти дават - вземай", пък и защо да бягат, като някоя им се дава на тепсия.  Crazy
Естети са и не обичат запуснати жени, в повечето случаи залитат по нормални към пухкави, но в никакъв случай с наднорменно тегло.
Истински ловци са и понеже голяма част от нежната половина на населението им се дава доброволно, за тях е истинско предизвикателство да намерят някоя, която не им се връзва на номерата. Тогава преследват до дупка.
Иначе във връзките си са всеотдайни и грижовни, отдават се изцяло на жената до себе си. Кавалери. Отнасят се с уважение към жената, предусещат желанията й, стараят се да й угодят във всеки един момент и да я задоволят. Не познавам мъж Везни, който да има кофти отношения с бивше гадже, честно. Включваме дори еднократните свалки. Тактични и дипломатични са, и винаги се стараят да са в добри отношения с хората, избягват конфликтите, което е дразнещо понякога защото именно тази им вежливост се разбира погрешно и докато той приема питието с бившата като приятелски жест за доброто старо време, тя го приема като евентуален шанс отново да се намъкне в леглото му. Като цяло Везните са безкрайно търпеливи що се отнася до жените в живота си, затова и все си намират разни властни натури, които не само да им се качват на главата, ами и да играят хоро отгоре.  Laughing Както неведнъж са ми казвали мъже от тази зодия "Обичам да ми е трудно и да ми е гадно".  Mr. Green Във връзка обаче наистина не позволяват такива изпълнения - нито от страна на половинката, нито от своя. Усетят ли, че някоя друга жена ги иска за себе си и се опитва да наруши хармонията в настоящата им връзка, слага се чертата и дотам.
С приятелите им обаче не може да се случи същото. Първата, която им каже "никакви бири с Й., той е такъв и онакъв" ще види вратата от другата страна. Прекрасни приятели, безкористни, верни, отзовават се винаги, щом им позвъниш, пък било то и в 3 през нощта.
Природно интелигентни са и могат да стигнат далеч, ако вложат малко усилия, въпросът е, че ги мързи или по-скоро са от типа "Какво ще докаже тази хартийка, като аз и без това знам, че съм добър и го мога".

# 11
 • Мнения: 60
Мелиса, за Стрелец мита е верен... Blush Скорпиона ряпа да яде-съгласна съм. Mr. Green

# 12
 • Мнения: 2
MelissaP не знаеш колко си права Simple Smile Аз съм омъжена за мъж везни и 99% от нещата, които си написала са верни, просто нямам какво да допълня  newsm10

# 13
 • Мнения: 583
Моят прекрасен мъж също е от тази зодия  Simple Smile. Винаги съм била ужасно предубедена към мъжете Везни, но толкова любов и уважение имам, че ... Прекрасен човек е и изобщо не е мързелив, дори напротив - по-работлив е от мен, а аз съм Дева (доста работлив тип).
Невероятен чистник, кавалер, винаги ми е помагал много. Дори е поел голяма част от къщната работа. Няма момент в който да не ми е носил чантата, независимо колко тежи или да не ми е отворил врата. Толкова закрилнически се държи, че на моменти му се карам, че не съм от захар  Laughing.
Единственото нещо, което ме дразни, е че не обича да каним гости, защото "цапали" и не му харесва когато сме на почивка да сме повече от 3 дни на едно и също място. Но това за мен са дребни неща в сравнение с всичко хубаво, което виждам всеки ден.
Изобщо 100 % невероятен мъж  Heart Eyes!

# 14
 • Мнения: 0
В момента съм в прохождаща връзка с мъж Везни и ми прави впечатление, че има момент и на отчуждаване при тях, което не зная на какво се дължи. Уж всичко е наред и в следващия момент има затишие. Вече втори ден ми мълчи и не зная как да реагирам и какво му е.

Общи условия

Активация на акаунт