Мъжът Везни

• 107 973
  • 664
  •   1
Отговори
# 660
  • По света и у нас
Да ви кажа и аз не знам кукички ли са, нарочно да ме отреже дипломатично ли е или си е наумил наистина, че така ще си взема някакви поуки и чудесии. 100 пъти чух, че ако някакви неща станели и видел сме имали бъдеще, не трябвало сега да се оправяме, защото и да имало промяна няма да е дълготрайна, да сме се разделили всеки да си помисли и да си вземе поуките, а пък после.. мислел сега като се разделяме да е с идеята в някакъв момент да говорим за бъдещето
Той го играе все едно той е наградата. Все едно от него зависи тая връзка. А ти си едно бездомно Гаврошче което само чака да го приютят.

Я моля те, наистина иди си вземи всичко и го блокирай. Този принцес заслужава тишина и пропаст.

# 661
здравейте момичета Simple Smile
изчетох цялата тема и ми е интересно да споделите, тези от вас, които имахте драми през годините с мъже везни, докъде се е стигнало с отношенията помежду ви.

Още нещо, което мога да споделя от опит с мъж везни (а аз жена рак).. има значение в поведението на мъжа, това дали е женен или не. ако е обвързан, колебливата му природа взема превес, което е напълно нормално и е възможно да оставя в жената едно напрежение, несигурност и неяснота в отношенията помежду им. 
Иначе относно зодията - фактор е и човека отсреща какво ще възбуди в тях самите.
Имала съм кофти отношение с един познат везни, постоянно се дърпахме за езиците и ставаха скандали, но след време като си промених подхода и отношението - мога да кажа, че и при него има голяма  положителна промяна.
В интимен план е същото, само че там нещата се задълбочават и везните колкото и да не си го признават доста лесно хлътват по една жена ако я намират за привлекателна и интересна (тук много си приличат с мъжете овни и телци)
При везните има и още нещо - могат да изкарат доста инфантилни черти от характера си като цупенето, високото его и досадното заяждане, но с разумни разговори по темата, без излишни драми и с правилния подход - те със сигурност са склонни към промяна.

Това, което отчетох като голяма грешка при повечето жени е склонността да оставяте мъжете да решават съдбата на отношенията ви.
В крайна сметка за това се изискват двама души и е редно нещата да бъдат обсъдени и съгласувани, а не единия да взема такова решение и да оставя партньора в необрано лозе.
За това не са виновни мъжете обаче, а вие - че се оставяте да ви манипулират.

Та - ако има нормална комуникация и в случай, че единия се колебае, то другия е по-стабилен в позицията си, тази тема нямаше да е 45 страници и много драми щяха просто да бъдат спестени Simple Smile

П.С. - нека не търсим вината в мъжете какви са женкари, защото доста от дамите тук също са в клуба на кръшкачите..

Последна редакция: сб, 02 май 2026, 04:40 от Манолитка

# 662
  • По света и у нас
Мъжа везни (имам два примера- единия е мой а другия е на приятелка), ако е по възрастен и вече напечел се добре, иска просто една хубава жена за редовен секс удома, която да не му досажда прекалено. Гледат с минимална инвестиция (“любов”, отношение, подаръчета от разпродажби тук таме)  да извлекат максимума от жената. Гледат да не се обвързват. Правят се на твои пред теб, но не са (според мен си гледат да скочат на по плодовит клон). Имат си техни планове, не зная дали въобще те броят за бъдещето, но искат ти да гледаш сериозно на тях и да ги вкарваш в твоите дългосрочни планове. Не очаквайте Везна да запретне ръкави и да ви поеме финансово на 100%, освен ако нещо не е закъсал,  искат и те да получават каквото вкарват. Биха ви издържали ако вие сте много богата и сте като инвестиция за бъдещето, например идваш от богат род и ще получаваш наследство, апартаменти и тн. Аз лично ги харесвам защото са интелигентни, но не ми харесва меркантилността им и това че са роби на марковото, най-модерното, най-елитното. В това отношение са ми супер елементарни, обаче такива са си, няма как да го избегнеш това.

# 663
Какво мислите за асцендента Везни? Освен че прави хората много културни и красиви, но иначе? Grinning

# 664
Какво мислите за асцендента Везни? Освен че прави хората много културни и красиви, но иначе? Grinning

Линда Гудман го е описала най-добре, можете да се поразровите за нейната книжка Знаци на сродните души.
Там пише за асцендентите и синастриите как се изчисляват

Общи условия

Активация на акаунт