Мъжът Везни

• 104 590
  • 660
  •   1
Отговори
# 645
Бий му Х и горе главата! Даже направо блокирай, след като си вземеш нещата. Леле те наистина са много еднакви.... 🤐 Вратичките са често срещани при тях.

# 646
Знам, че ще прозвучи тъпо, и че най-правилното нещо е да не допускам този човек до себе си повече, но в момента някакси все още искам да оправим нещата между нас Sad Надявам се скоро да мине това Sad

# 647
Може би е добре да попиташ себе си защо искаш да оправиш нещата с човек който се държи безумно с теб?
От малка ли си научена да търпиш нарциси и да им играеш по гайдата?
И защо си влязла в чужд дом, оставяйки се в ръцете на непознат?
Случва се да попаднем на нарциси, те се прикриват добре доста дълго. Номерът е да си извлечеш поука, и никакво бързане следващия път. Всеки да си живее у тях, очите на 4, и поставяй спокойствието си на първо място.
Мъжът трябва да знае какво иска, и да каже ясно. Другото е психически тормоз.

Отиди да си вземеш нещата с приятелка, не сама, ако ти е трудно. Не общувай с индивида повече.

# 648
Какво значи "влязла в чужд дом" ?! Тя е била поканена, не е влязла с взлом и насила. Едва ли всички в тоя форум първо си купуват общ дом и тогава се събират да живеят заедбо. И така с всеки следващ партньор.
Към момичето, дето се чуди-нормално е, романтично настроена си като всяка жена. Остави го и не се занимавай да го мислиш Лято е, запълвай си времето с ориярни неща. Ако искаш остави си багажа за по-нататък. Щом ти казва, че няма проблем с него. След месец ще ти е по-избистрено и лесно да го направиш.

# 649
Препоръчително е всеки да си живее в къщата където е господар, докато се опознават. За общ дом и дума не отварям.
Поканил я е, естествено. И си е въобразил, че му е паднала в ръцете и няма къде да бяга. Затова и букетите и сцените после да си я връща. Класика в жанра.
Във форума има една тема за невъзможните. Много добре са описани типажите.
Вратичка си оставял, да не би да изпусне нарцистичния съплай на драма и негативизъм.

Шушинка, отивай на море/планина/където те влече с приятелки, и се разведри с приятни хора.

# 650
То по-лошото е, че дойде с цветя и извинения и след 3 дни ми каза разделяме за сега, ако стане еди си какво имаме общо бъдеще, ама е много рано сега да се събираме, но искам да комуникирам с теб, ама не си ми безразлична, ама в бъдещето можело, но то било непредвидимо

# 651
Това за дома изобщо няма да го коментирам. Не живееш ли с някого, нямаш идея какъв е. И колкото по-рано, толкова по-добре. Такива "господари в дома си", сега и е "паднал", са тъпотии /за мен/. Все пак, тръгваш да правиш връзка с любим човек, а не на война.
Шушинка, спирай да го мислиш. Имаш късмет, че е лято, а не депресивната есен и зима. Преди те съветвах да сложиш срок. Ако, толкова го мислиш, пак си дай срок, ама кратък и след него, погребвай тотално.

# 652
  • Тра-ла-ла
Всичко си изнасяй и не тъжи за този кандидат стар ерген без опит с жените. Имай самочувствие, че трябва да си нечий първи избор, а не опция, вратичка, ама ако, някой ден, според зависи, евентуално.... И не му се връзвай да се чувате като добри приятели всеки път когато ти подсвирне като на кученце..

Пак те съветвам - чети за манипулативните трикове, етапите в една връзка с нарцис и т.н.

# 653
Абе, к'ви са тия съвети. Ако в момента и е трудно, а тоя казва, че няма проблем да и стоят нещата, защо да се прави на съпер жена. Знам, че в бг мамата всички са супер жени.
Аз ре съветвам, след цешия стрес в който си, да не си причиняваш още, за да се правиш на нещо си. Няма да впечатлиш никой, вярвай.
Едва ли си за една четка за зъби и два чифта гащи, образно казано.

# 654
Взимам си най-важните неща и кучето 😀 другите ще видим кога, казала съм че ключ не връщам, докато не взема всичко. Иначе за сроковете, не знам изобщо дали има смисъл да поставям, тъй като не зависят само от мен нещата .. в крайна сметка няма да стоя да го чакам, а ако е писано да стане нещо..

# 655
  • Тра-ла-ла
Да не се оставя някакъв да си играе с нея и хем да я гони, хем да я задържа - не я прави супер жена. Прави я жена, която уважава себе си и поставя себе си на първо място. И трябва да го прави за себе си, а не за да впечатли някой друг. Иначе влиза в неговите игрички на "иде ми - дойде ми". Резюмирано:
- " ти сега си тръгни, но си оставѝ някои неща"
- "разделяме се - но кой знае в бъдеще"
- "много е рано да се събираме- но дай да се чуваме"
- " твърде сме различни - но не си ми безразлична и кой знае в бъдеще', но няма да се променя"

Кукички !!!!

# 656
Сроковете за теб, явно не схващаш. И разбира се, че от теб зависи.
Ама, в крайна сметка, всеки си шета на ума. Ти си знаеш.
Джулая, тя каза, че и е трудно. Затова я съветвам, след като багажа и не пречи, да го зареже и след месец, като си е изчистила има, да иде да си го вземе. Това е грижа за себе си и за вътрешния си мир. Иначе, по себе си знам, че когато на човек не го интересува другия, кактото и да му демонстрира-сила, независимост, ала-бала... Все му е таз😊Тогава, защо тя  да форсира чувствата си и да ходи да се прави на жена, когато и е болно, все още.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 13:04 от red soul

# 657
Да ви кажа и аз не знам кукички ли са, нарочно да ме отреже дипломатично ли е или си е наумил наистина, че така ще си взема някакви поуки и чудесии. 100 пъти чух, че ако някакви неща станели и видел сме имали бъдеще, не трябвало сега да се оправяме, защото и да имало промяна няма да е дълготрайна, да сме се разделили всеки да си помисли и да си вземе поуките, а пък после.. мислел сега като се разделяме да е с идеята в някакъв момент да говорим за бъдещето

# 658
Абсолютно съгласна съм , и след не знам колко връзки принципно аз съм много твърдата и не давам да ме манипулират, но този някакси успява. Явно съм видяла нещо в него, сред цялата плява, за да не сложа край все още, защото при друг, нямаше да изтърпя това нещо. Вярвам до някъде в зодиите, но вярвам, че е до човек също, но всичко ми се вижда шизофренично. А е аз не съм толкова млада, поне според мен.. на 36 съм

Усещането е на място. Човекът не е добре, откачено е да се мята така от един полюс в друг. Явно е болен, не е виновен, но е отрова, така или иначе.
Аз чета много внимателно и запомних това. Затова го и цитирам. Шушинка се е усетила навреме. Бягай, трий, и не допускай контакт.

# 659
И за капак на всички глупости ми слага сърце на сторито …

Общи условия

Активация на акаунт