Мъжът Везни

• 104 594
  • 660
  •   1
Отговори
# 630
Абсолютно съгласна съм , и след не знам колко връзки принципно аз съм много твърдата и не давам да ме манипулират, но този някакси успява. Явно съм видяла нещо в него, сред цялата плява, за да не сложа край все още, защото при друг, нямаше да изтърпя това нещо. Вярвам до някъде в зодиите, но вярвам, че е до човек също, но всичко ми се вижда шизофренично. А е аз не съм толкова млада, поне според мен.. на 36 съм

# 631
Чудя се вече, аз ли съм лудата.. нормалните отношения са, сядаш , разговаряте, ако не стигнете до решение и никой не иска да направи компромис, казвате край.. тези почивки не ги разбирам
Това са наистина нормалните отношения, но не и от Везна! Цял живот ще си е такъв, та от мен съвет... май по-добре да не давам. 🤣😅 Ще съм крайна, но вече 10 години търпя един такъв и на моменти ми идва да му счупя вратлето. 🤯😁 Комуникация 0, да седне да говори като човек-не. Вечно колебания, вечно недомлъвки, ама дали така или иначе. За Овен като мен е направо влудяващо! Успех на теб и дано вземеш най-доброто решение.

# 632
  • Тра-ла-ла
Айде, айде...като си на 36г и дай да се хванеш с друг, дето гони последния влак....пък се оказва, че му е и първи.... Нищо й няма на възрастта, всъщност.

Като му родиш дете и му дойде наистина нагорно - кой ще се изнесе?! Ти с детето? Ако сега има нужда от 30 дни почивка, тогава 300 дни ли ще се скатава?!

# 633
  • По света и у нас
Щом нямаш деца си “зелена”, ако това то беше на главата докато си майка … горко ти.

# 634
Мъжът тъче на 2 стана, ми се струва. Не са му Везните виновни. Мекушав, и психически неустойчив. Не е човек за съжителство. Ще ви отрови живота, ако не го ампутирате разантно и завинаги.

# 635
На 99 процента съм, че няма друга и не е в двата стана. Винаги оставям 1%. Естествено си има и много положителни страни, иначе нямаше да се дерзая сега. Просто ми е много объркано с тези почивки и тези скандали от нищото.. и да кажа, че това за първи се случва

# 636
Дори да няма друга, е обезпокоително да се държи така.
Прилича ми на нарцисист след love bombing фаза. Целта е да всее объркване и да ти скапе психиката.

# 637
  • Варна
За мен е типична везна-манипулатор, чака някой да реши вместо него, но не е баш сигурен. Бъди категорична, приключи отношенията и си гледай лятото и морето! Ще почне да те следи като кученце! Не допускай да си играе с теб на иди си, ела си, покажи му граници!

# 638
Благодаря момичета. За сега приключваме отношенията, естествено с отворена вратичка от него, че в по-далечно бъдеще, или ако видил нещо или не знам какво. Бъдещето било неясно ..

# 639
  • Варна
Благодаря момичета. За сега приключваме отношенията, естествено с отворена вратичка от него, че в по-далечно бъдеще, или ако видил нещо или не знам какво. Бъдещето било неясно ..
Да не си оставя вратичка, няма смисъл да пречи на друг, който искат да е с теб. Момиче ти не си опция, че да си оставя някой вратичка!!!

# 640
Така е,  права си. Благодаря да подкрепата! Тъжната истина е, че още съм под афект и ще ми трябва някакво време да се събера. Особено след като ме разиграва 2 седмици

# 641
  • Тра-ла-ла
Виж го от положителната страна - отървала си се навреме преди да дойдат кредитите и децата. И гледай по рачешки да не се самообвиняваш много и да не премисляш нещата по 3 пъти.

# 642
Лошото е, че го премислям постоянно.. не мога да спя, не мога да ям Sad искрено се надявам скоро да мине. По-лошото е, че утре трябва да отида да си посъбера нещата и сигурно ще рухна като вляза там

# 643
  • По света и у нас
Не може ли той да ти донесе нещата? Като е толкова мазен, че чак и си оставял вратички. Разигравал я да живее у тях пък после да се махала. Да ти донесе нещата той. Просто го помоли любезно да ти направи тази услуга, не му се обяснявай. Ако се мотка - ще ти гледа дрехите малко по дълго, да видим колко мацки ще може да покани да видят твойте неща там при него.

Имам чувството, че неговия приятел може да е измислил някое море по мъжки и твоя да те разкарва за удобство, да не му се пречкаш.

Заминавай на море. Няма какво да ми рухваш. Ще рухва от такъв...

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 00:56 от PriMadonna

# 644
Имам доста неща и може би и аз предпочитам да са ми пред очите, за да ги взема. Той не държал да изнеса всичко на един път, можело и да останат някакви неща, нямало да му пречи. Като цяло не мисля, че му върви много с жените и ще тръгне да кани веднага, но никой не знае. А за мъжкото море - едва ли, аз нямам проблеми с това, нямаше да го спра. Тези 10 дни, в които сме били в почивка или каквото и да е било мислил много, решил че сме много различни и нямало как това да се коригира, като изтъкна супер неадекватни неща и битовизми .. не искам и той да ме променя и моделира, не трябвало да е така

Общи условия

Активация на акаунт