Трябва време, интернет и т.н. за да влизаш във форума. Аз лично не мога да си представя живота ми без тази екстра, но е факт че бяхме 10 дни на море до вторник и аз не си отворих пощата даже 1 път

Дразня се и се обиждам, така че общо взето забранявам обидите към мен
, ту ми казва "Не те обичам вече!", когато ми е ядосан за нещо
Въпросът е в тънката граница между обичта и разглезването - не ща да имам невъзпитан син 

Все се караме и все обещава, че повече няма. Изпълненията на децата в градината много и влияят и се мъчи да ни ги прилага в нас. 

, голямо сладуранче твойта щерка
както винаги по детски сладки обяснения. Аз така питам днес дъщеря ми какво ядохте в градината и тя казва - мармалад в тунел
- почнахме да даваме на Ели Бронховаксом, вече изпи първата доза от 10 хапченца и след 20 дни отново ще пие. ЛЕкарката препоръча за засилване на имунитета да взимаме. Миналата година доста малко боледува на фона на цялата градинка и отново беше пила тази ваксина но доста в по-късна есен. Надявам се да помогне. 

Допълнителните занимания много му харесаха, особено плуването, два пъти в седмицата има плуване и е много щастлив. Народните танци и футбола също много го радват. В четвъртък като му казах, че няма да ходи на градина, докато не му мине хремата и той: "Моля те, мамо, заведи ме на градината, здрав съм вече!"
Чак не можах да повярвам на ушите си
а в началото с какъв рев отиваше...