Лъвчета и деви август 2004- 21

• 36 966
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, мили момичета!

Влизам във вашето малко царство, за да ви призова да помогнем на малкото слънчице Симона. Тя се нуждае от силата на този форум спешно - сега - веднага. Ако всеки отдели 10 или 20 лева за нея това ще означава живот.

http://www.save-darina.org/

# 121
  • Страната на чудесата
Да се оплача каква съм смотана патка-преди 2 седмици загубих Цвети на един пазар. Обърнах се на една витрина да видя една цена, а тя до мен, но не хваната за ръка гледа някакви играчки. Поглеждам-и я няма. Търсих я 10 най-кошмарни в живота си минути и я открих на 100!!!! метра от мястото, излязла от комплекса и тръгнала да се прибира. Господ ми я  е запазил, на такова оживено движение жива и здрава. Не искам да се връщам към този момент, защото пак ме втриса, но дръжте здраво за ръчичка вашите слънца-ужасното се случва за секунда! Бъдете здрави и щастливи!

# 122
Леле redhat представям си какво си изпитала  ooooh!
Аз миналата година така загубих Йоан на плажа. Хем бяхме доста народ и никой не го е видял, като е тръгнал към водата ooooh! Сърцето ми спря да бие, за секунди ми минаха такива неща през акъла, че.....  #Crazy Да пази Господ! Това беше първия и последен път в който го изпуснах от поглед, а като сме навън е хванат за ръката ми, задължително.

Момичета вашите дечица на градина ли са? Нашите учителки вече 3-та седмица стачкуват, дано се види вече светлина в тунела  Praynig 

# 123
  • София
Добре, че всичко се е разминало без инциденти!
Аз винаги държа Явор под око, защото е доста буен. Мирен не седи и за секунда и все гледа на някъде да хукне.

Radina Яви още не ходи на градина, свекърва ми го гледа, та не я усещам много стачката.

# 124
  • Sofia
оффф,  #Crazy, добре, че си я намерила бързо, Червена Шапчице!!!  Hug  Hug  Hug

# 125
Майчице, redhat радвам се, че всичко е завършило добре. Praynig
Аз затова винаги държа Яна за ръката, само по центъра я пущам сама, но от толкова държане тя и не ще много да върви сама. Rolling Eyes

Нашата градина досега стачкува 2 пъти по 1 ден, но следващата седмица ще са 3 дни. Разчитам на помоща на свекитата, няма как.

# 126
  • Страната на чудесата
Да ви се похваля, че Цвети вече е на градина и плача е сведен до хленчене за около минута сутрин докато се разсъни. Като я вземам е в много добро настроение, весела и доволна от преживяното. Много съм доволна засега /пу-пу /от госпожите й, вчера инцидентно видях една от тях в интересна светлина-едно от децата в групата на Цвети се беше наакало, тя го преобува и не роптае срещу детето, а разтревожина от това, че родителите му още ги няма, а то е с болки в коремчето, го успокояваше.
Другата ми радост е, че най-после след дълъг ремонт най-накрая сме новодомци в Младост 1, почти до градината на малката. Ако има някоя мама в района, ще се радвам да се запознаем.
Скоро ще кача снимки и ще ви се похваля с дизайнерските си умения, защото съпругът ми даде зелена светлина и аз се развихрих.
И последно-ако някоя от вас знае фирма за изработка и монтаж на парапети за стълбище /в мезонет сме/ ще съм благодарна да сподели инфо. Само това ми остана. Научих се да боядисвам, да шпакловам, да лепя коркови плоскости-ако имате нужда от майстор свиркайте Joy

# 127
  • София
Другата ми радост е, че най-после след дълъг ремонт най-накрая сме новодомци в Младост 1, почти до градината на малката. Ако има някоя мама в района, ще се радвам да се запознаем.
Скоро ще кача снимки и ще ви се похваля с дизайнерските си умения, защото съпругът ми даде зелена светлина и аз се развихрих.
И последно-ако някоя от вас знае фирма за изработка и монтаж на парапети за стълбище /в мезонет сме/ ще съм благодарна да сподели инфо. Само това ми остана. Научих се да боядисвам, да шпакловам, да лепя коркови плоскости-ако имате нужда от майстор свиркайте Joy
Ехее, честито!!!
Ще чакам снимките Simple Smile
Ние сега сме в Младост 2, а другата година живот и здраве, ще се приближим още до вас Simple Smile Ще сме в Младост 1А.
Така, че чакам да видя хубави идеи за обзавеждане и интериор Simple Smile пускай снимки Simple Smile
Ние Яви не го записахме на детска, точно заради това - не се знаеше в кой квартал ще живееме. Сега вече е ясно, че ще сме в Младост, но ако го запиша ще му дойде реда чак другата година... Ще прегледам частните детски градини как са.

# 128
  • Стара Загора - на баира
 redhat честит нов дом! Hug Много уют и семейно щастие желая! Flutter
Моята кокона пък пак бе болна-хрема и кашлица, че и мен зарази...Но вече почти оздравяхме. След около седмица - ако е здрава ще отиде на градина.   Голям проблем ми е прибирането от градина- тръшка се, реве, не иска да се прибира, а да си играе при децата... Госпожите и чак се чудят - как така не иска да се прибира у нас.  #Crazy

# 129
  • Страната на чудесата
Благодаря ви, момичета!
Дени, да ти имам проблема-много майки ще ти завидят сега. Може би трябва да направиш комбина с дете, което се тръшка сутрин-тя ще го убеждава колко е хубаво там, а после вечер то ще я убеждава колко приятно е у дома при мама и тате Wink

# 130
Здравейте!

И моето дураселче от вчера е на градина. Ставането сутрина беше по трудно, свикнахме да си поспиваме до късно Wink Не е мрънкал, даже като го взех се обърна към учителката и й казва " Утре пак ще дойда, ама да не решите пак да стачкувате"  Хем ми стана много смешно, хем ужасно ме досрамя  Laughing Изкарахме цялото фемили грипа с кашлицата  Twisted Evil Но вече сме добре и дано не ни повтори  Peace

redhat честит ви нов дом  Hug
Ние сега правим ремонт  ooooh! Окачени тавани, стаята на Йоан (мислим вече да го отделим, ама как ще стане номера незнам  Thinking)

# 131
  • зад парка
Привет и от мене!

В работата ми влизаме в новогодишния сезон и е доста голяма лудница вече. Мъжът ми се сърди, че с дни не се прибирам преди 8-9 часа. Добре, че родителите ми гледат Тити, защото няма значение къде ходи на градина (частна или държавна), мах 5.30 часа трябва да е взета.
От другата седмица мисля отново да пробваме в държавната (след като започнаха работа във вторник). Референциите за нея са много добри (базисна на Мин. на образованието и т.н.), обаче даже лелки нямат... 33 калпака на 3 годинка само с една учителка...

По повод на това как държа изкъсо Тити, мога да споделя, че винаги я държа здраво за китката (не за ръката). Тя се дърпа и даже писка понякога, но това е правилото при мене. За сигурност. Тя не се връща при мене, а когато някой я води за ръка, просто се пуска и забива нанякъде. На мъжа ми например му се вижда жестоко това, само че аз предпочитам да съм сигурна. Честно казано избягвам да я водя насам-натам въобще. Ходим в парка, когато не е много студено, на куклен театър и в моловете. Нямаме приятели с деца на нейната възраст, така че не поддържаме соц.контакти.

Относно обзавеждането на къща  Grinning съм черпила опит и идеи от познати, които са минали по този път, а и от списания.
Много харесвам един магазин за стъкло и керамика в мола на "Стамболийски" - с/у магазина на GEOX. Цените са много приемливи, а моделите ми харесват страшно.

Идват Коледа и Нова година. Къде ще бъдете?
Миналата година викахме Дядо Коледа в къщи, събрахме се цялата фамилия и беше много интересно. Ако намеря координатите на човека, пак ще му се обадя.

# 132
  • зад парка
Момичета,

Никой не е писал цял месец!!
Търсих дали нямаме нова тема, ама не! Naughty

Решихме за момента Тити да не ходи на детска градина, защото е много  хремава, от 1 септември почти без прекъсване. Баща ми е пенсионер , да си седят в къщи и да се слушат. На пролет - ще видим.

Не съм правила отдавна снимки. Нещо ми мина мерака. А с този студ не сме ходили никъде.

Има хубави постановки в кукления театър. Взимаме билети предварително и Тити е много доволна. За кино е още рано.

# 133
  • Страната на чудесата
Хайде да попиша, че ме хвана срам от темата че изостава Wink
Цвети ходи на градина с желание, болестите са в рамките на нормалното, даже имаха скарлатина в групата но малката я прескочи, пу-пу. Точно бяхме канили гости и се оказа, че сме в карантина-цялата група, така че се изолирахме.
Търся си не особено усилено работа и все попадам на работодатели тип" Аз съм всесилен и те скпасявам от гладна смърт "-при което се врътвам и си тръгвам. Twisted Evil
Жилището още не е готово напълно, защото не можем да намерим фирма да ни направи стълбищният парапет. Така че фотосесията се отлага засега.
По цял ден ме тресе вече предколедно настроение, пишем писма, рисуваме и общо взето изживяваме детството си отново покрай Цвети. Много е хубаво Heart Eyes
Желая и на вас само хубави празнични моменти!

# 134
  • София
Кики от вчера е на градина, след цял месец в къщи, и два дни в болница. Съмнявам се,че ще дочака тържеството на 20-ти,защото още вечера носа му протече. Ей, хич не можем да го задържим здрав.До градината изобщо не беше боледувал и пил антибиотик. И аз често поглеждам тук ,да видя как се развиват наборчетата му, но никой не пише.
Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт