Лъвчета и деви август 2004- 21

• 36 960
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
  • зад парка
А някой засичал ли е из форума Бригите, какво ли става с нея и с адашчето Явор?!
Не, не съм. Май не влиза във форума както и много други като Джуна, Ери, Рури...

Трябва време, интернет и т.н. за да влизаш във форума. Аз лично не мога да си представя живота ми без тази екстра, но е факт че бяхме 10 дни на море до вторник и аз не си отворих пощата даже 1 път   33uu

# 241
Аз също съм от пристрастените  Crazy Не мога и ден без интернет, телефон и кола  Rolling Eyes За мен е странно някой като каже, нямам време  Thinking Винаги и за всичко се намира време, стига желание да има човек  Peace

# 242
  • София
Здравейте момичета!

Кристиян май е най-дребен - 101 см 15 кг, но за сметка на това е хиперактивен, за секунда не може да седне мирно.Ако успем да го накараме да легне след обяд, спи по 4 часа, но пък вечер ляга чак на другия ден към 1 часа през ноща. За р -то например повечето пъти го казва където не трябва мотор- мотох ,а прикче е пликче, в добър ден го изяжда. Любимите му фрази са:
-Два часа те чакам вече, докога ще ми късаш нервичките?
- И кво правиме ние сега? - с ръце на кръста и строг поглед.
Много смешен беше ,когато ми обясняваше как щяла да го блъсне кола: Аз тичам и колата ииииии (имитира скърцането на спирачки), а аз (хваща се с две ръце за сърцето) уплаших си акъла (изкарах си акъла). Laughing

Един ден след поредната беля, когато майка му го заплаши,че ще го набие той заяви: Никой не обича бой!
Кучето ни почина преди два месеца, но той все още разправя, че нямаме вече Джеси, била умряла и му било много мъчно за нея. Когато почина, ни караше да викаме доктора, да и сложи ново сърце.Много тъжно беше, лежеше до нея и я караше да се събуди, защото му била приятелче и той много  я обичал.За момента го е страх единствено от полицията, като види полицейска кола , все пита: Аз добър ли съм, нали не идва за мен полицията.Като види линейка плаче, защото някой го боляло.Непрекъсното и на всички казва колко ги обича и колко са добрички.На градина не му се събира и месец за една година, сега ще му вадим трета сливица. От лятото на улицата е научил много глупости и само ги ръси и като му се скараме обещава:- Няма вече!Край!Окей? и вдига палеца,и после продъжава.Не мога да напиша всички бисери, защото той непрекъснато ръси такива.Много обича всички домакински работи, страх ме е да не му увредим психиката, но така е като живее само с жени.Абе голяма скица е и все ни разсмива.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2008, 09:31 от Тайна

# 243
  • Sofia
Тайна, Криси ме изуми с изразите си!  Shocked
Честно казано, и Алекс се опитва да ми пробутва едни неприятни фрази като например: "Ех, че си неразбрана, мамо!", нооо... аз не търпя подобни лафове от толкова малко дете, и то моето,  Peace Дразня се и се обиждам, така че общо взето забранявам обидите към мен  Confused
А иначе ту ми казва, че много ме обича и ще се ожени за мен  Flutter, ту ми казва "Не те обичам вече!", когато ми е ядосан за нещо  Mr. Green Сладурковци!  Heart Eyes Въпросът е в тънката граница между обичта и разглезването - не ща да имам невъзпитан син  #Cussing out
На всички ви лека и приятна седмица от мен, черпя ви с...:

# 244
  • София
Деси, нали копира всичко от майка си. Майка му е в ролята на лошата, аз в ролята на добрата. Но той е хитър и знае къде, кога и какво му е позволено. Това,което прави и говори като я няма майка му, никога няма да го направи пред нея, има и страх.На мен ми се качва на главата, защото знае,че ми е жал да го шляпна. Все ме уговаря да не казвам на майка му какво прави като я няма.Едновременно е много нахален и много чувствителен.Както може да плаче за болните животни по Анимъл планет, така може и да ми каже, че съм глупачка, защото не му позволявам да направи нещо.

# 245
  • Страната на чудесата
Цвети от един ден на градина и вече бера плодовете-вчера например я чух да си промърморва "мама му стара" Направо се изумих, у дома никой не говори така, а и преди това не съм го чувала ShockedСега са в сборни групи и не знам докато приключи ремонта(който още не е започнал, а се очертава да е дълъг) още колко неща ще научи Confused
Сега да се похваля, че днес сутринта станах вуйна, а Цвети-кака на малък мъж, 3500 и 51 см.-Петър. Тя на подмятанията на всички близки за бебе казваше, че ще става кака скоро, снощи пак ми каза, че иска понякога да е кака. Е, и аз искам ПОНЯКОГА да се порадвам на малко бебе. Сега желанието е изпълнено.
И малко офф-топик-ако някой от вас има близка надеждна жена за гледане на Цвети от обед до 18ч. вечер, както и целодневно в периодите и на боледуване, да свирне, моля.Моята детегледачка нещо се разболява и има проблеми с гърба, така че отново ще трябва да търся Sad

# 246
Здравейте и от мен!
Признавам си аз скоро не съм влизала в темата, но ще се поправя. Обещавам!
Сега да се отчета:
Яна е 15 кг. 104 см. От доста време си седи на тези килограми, само на дължина дръпна малко.
Много е злояда, седи по 2 часа на масата и накрая нищо не изяжда. Не знам вече какво да я правя и вече си викам: колкото- толкова, да е жива и здрава пък другото бели кахъри. Peace
Ината й обаче е голям.  ooooh! Все се караме и все обещава, че повече няма. Изпълненията на децата в градината много и влияят и се мъчи да ни ги прилага в нас. Crazy

Честит племенник Мартини !!! baby_neutral
Да ви е жив и здрав и много да ви радва!!!

И Яна все казва, че иска да е кака. Все за бебета говори напоследък. Laughing
Дай Боже скоро и това да стане! Praynig

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 00:00 от Кари

# 247
  • Sofia
какво става с августинчета реколта 2004  Hug
реших да побутна темата понеделнишки  Heart Eyes
и ви чакам тук с нова информация   bouquet

# 248
  • зад парка
По повод на английския в градината коментарите бяха следните:

Записваме Тити на английски език.
Няколко дни след това я питам:
-   Тити, имахте ли вече английски? Ти ходи ли?
-   Да, имаше, но не ходих. Аз не знам английски.
Аз ú обяснявам защо се ходи на английски – учат се нови думи на друг език, песнички и.н. И пак я питам дали ще ходи на английски.
- Ами не, аз знам думи на английски – знам как е: „бебе”, „чао”....

# 249
  • София
Ей ме и мене Simple Smile
Аз да ви се оплача, Явор тръгна на градина от 1 септември и за цял месец му се връзват само 6 дена ходене на градината, през другото време беше болен. Направи два бронхита, много дълго го държа. Вече е здрав и днес му е седмия ден на детската, отиде с желание тази сутрин, че той от боледуване нямаше кога да се адаптира и още е един такъв, неориентиран.

# 250
Ина Дот, много се забавлявах за това с английския  Grinning , голямо сладуранче твойта щерка  Heart Eyes както винаги по детски сладки обяснения. Аз така питам днес дъщеря ми какво ядохте в градината и тя казва - мармалад в тунел  Mr. Green - което ще рече кифла с мармалад. хаха. Иначе и тя ходи на английски от миналата година и макар и малко е понаучила разни неща - знае песнички, знае да брои до 10 на английски, цветовете,  разни думички - животни, как казват, да се представя. Има една играчка - лаб тоб-че на английски и познава всички буквички на английски - и там трябва да се пишат, да се повтаря - доста забавно, и наистина обучително.
Със сигурност мисля, че има някакво влияние от това, че се запознават, макар и така по детски с езика. Цял живот ще им трябва. Вече безпогрешно разпознава руски, български и английски /баба й е рускиня и от малка й говори така и няма проблем - разбира дори приказва чат пат руски/:)

Дано Явор спре да боледува  Praynig - почнахме да даваме на Ели Бронховаксом, вече изпи първата доза от 10 хапченца и след 20 дни отново ще пие. ЛЕкарката препоръча за засилване на имунитета да взимаме. Миналата година доста малко боледува на фона на цялата градинка и отново беше пила тази ваксина но доста в по-късна есен. Надявам се да помогне.

# 251
Ваксина на хапчета? Какво е това чудо и срещу какво?

# 252
  • Sofia
Включвам се специално, за да похваля моя Алекс  bowuu
Днес ми щукна да го премеря отново колко е висок  Heart Eyes
И се оказа, че наистина е дръпнал много през последните два месеца - от 105 см (15-ти август 2008) е станал цели 108 см (18-ти октомври 2008).  Grinning
Тази вечер ще сме на гости при моите родители, при тях има кантар, там ще го притегля и пак ще докладвам тук...  Sunglasses
На всички ви - приятна и хубава събота!!!  Hug  Heart Eyes   bouquet

# 253
  • София
Колибри, скъсах се от смях с този "мармалад в тунел", много сладко го е измислила.
И аз давам Бронховаксом на Явор и той изпи първите десет и сега е в "почивка". Скоро трябва да започнеме с втората десятка. Аз като студентка пиех Респивакс есенно време на същия принцип и болест не ме ловеше, но сега все не се сещам за себе си.
Иначе Явор се оправи от последния бронхит, но от четвъртък е с хрема и пак го спрях от градината, а тъкмо почна да му харесва там Simple Smile Допълнителните занимания много му харесаха, особено плуването, два пъти в седмицата има плуване и е много щастлив. Народните танци и футбола също много го радват. В четвъртък като му казах, че няма да ходи на градина, докато не му мине хремата и той: "Моля те, мамо, заведи ме на градината, здрав съм вече!" Simple Smile Чак не можах да повярвам на ушите си Simple Smile а в началото с какъв рев отиваше...

# 254
  • Стара Загора - на баира
Ваксина на хапчета? Какво е това чудо и срещу какво?

Вери, ето http://www.framar.bg/prepor_product.php?id=02001401&page_spe … EF%F1.+3.5+%EC%E3.+*+30       и          http://www.framar.bg/prepor_product.php?id=17000314&change_q … 25+%EC%E3.+%2A+30
Аз давам на Тони клеева тинктура в сок, Имунокинд и Енгистол - ще видим тази зима как ще е. А миналата година пиеше Бронховаксом и ефекта бе ... все кашляща. Искрено се моля при вашите дечица да не е така !
Иначе аз от днес започвам да пия Респивакс, че доста страдам от  гърлото през зимния период

Общи условия

Активация на акаунт