Изпитани сайтове за парфюми - Август и Септември 2025

• 73 573
  • 580
  •   6
Отговори
# 300
Здравейте! Откъде най-изгодно мога да взема Angel's Share 100ца? В baslerbeauty я намирам за 260 евро.

В Aromatix в момента е 544 лв и с безплатна доставка. Ако не ви се чака от чужбина.
https://aromatix.bg/product/kilian-angelsshare-edp-u-100ml

# 301
Нещо, което когато тествах оприличих за есенно. Та идва тъкмо на време. Цената се намаля в количката.
В Makeup

# 302
# 303
На мен ми прилича на Олимпията на Рабан ..
Много харесах Ланком нектара /траен ли е?/, в Дъглас уж скоро щели да имат новата ванилия, че вчера я търсих .. много ми е интересно за нея.
Взех Ели Сааб. Ами със смесени чувства съм. Не ми е уау. Мирише на нещо познато, но не съм определила още на какво.
Може и за дъщеря ми да отиде.

# 304
# 305
# 306
Някой знае ли какво става с Grand Perfumery? Нямам мейл или обаждане за потвърждение, макар че ми изписа "Успешна поръчка", телефонът им е изключен, никаква вест...

# 307
Здравейте!
В Parfumi-shop.net

# 308
  • Варна
Някой купувал ли си е Зен на Шисейдо с дървена капачка, или по-точно с дървесна шарка.
Дали си е същият парфюм? 10 броя съм изпръскала, винаги е бил със златна капачка.

# 309
Аз го имам. Чудесен аромат, но не мога да сравня с този, който е бил със златна капачка.

# 310
И моят е с дървена капачка и е страхотен.Не знам има ли разлика с предишната версия,нямам база за сравнение.

# 311
Точно си взех поръчката от Елинор със Zen и капачката е дървена - за който питаше малко по-назад в темата.

Също код за Parfium.bg, който няма да ползвам

# 312
Парфюм. Бг са много смешни с тези колела....то на всички се пада 8 лв.

# 313
  • Бургас
Днес вземах поръчката от Елинор и парфюма  Shiseido Zen е с дървена капачка.

# 314
Парфюм. Бг са много смешни с тези колела....то на всички се пада 8 лв.

На мен се падна код за -10% при поръчка над 150 лв.
Ако някой го желае- WIN10P

Общи условия

Активация на акаунт