Изпитани сайтове за парфюми - Август и Септември 2025

• 74 771
  • 588
  •   5
Отговори
# 495
September и summer не са ли за 17%?

# 496
На мен ми свали 20%.

# 497
September и summer при мен сваля с 15%.
March сваля със 17%, но много ми се иска 20, даже 22% ако може 😭 Все пак вече плащаме доставка за всяка поръчка. Не е като процента да няма значение 😕

# 498
black и crazy  пробва ли?
September и summer при мен сваля с 15%.
March сваля със 17%, но много ми се иска 20, даже 22% ако може 😭 Все пак вече плащаме доставка за всяка поръчка. Не е като процента да няма значение 😕

# 499
easter също трябва да свали 20%

https://elinor.bg/product/lattafa-teriaq-intense

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 21:52 от chilko

# 500
black и crazy не работят при мен, но Easter хвана. Много благодаря!!! 💐💐💐

# 501
Днес тествах Yves Saint Laurent Libre Vanille Coutoure в Нотино и много ми допадна. Според Вас има ли шанс за под 240лв/50мл? (Толкова е в нотино сега)

# 502
  • Стара Загора
Днес си получих и двете пратки от makeup.bg и понеже не бях поръчвала отдавна, се изненадах че пристигнаха от фирма в Пловдив. Може би там им е новия офис? Доста бързи бяха. Два дни след като пуснах поръчка, са при мен. И в двете пратки имах мострички, към комплекта на Нарцисо - виал на Musk nude и към този на Guerlain бяха добавили мини на крем Filorga NCEF Reverse. Стана ми много приятно. Благодаря на дамите за споделените оферти.

Въпреки че имам неотворен сет с 30 мл от NR All of me, не се поколебах и за минута. Нищо особено като аромат, но на мен такива ми отиват и реших да си взема в запас. Освен това в по-хладното се задържат на сухата ми кожа точно тези цветни и нежни 🌸

Много се чудех на едно червило на Лоран след като Надето сподели какво е поръчала, но цвета беше с леко сива нотка и вероятно щеше да ме измива предвид светлата кожа. Така че пасувах. Simple Smile

# 503
  • Пловдив
И аз току що взех две пратки от Makeup - изключително бързи!
И в двете пратки имам подаръци - мини крем на Filorga и мостра на серум на Garnier.
Всички продукти са в срок на годност докъм 2027, много приятно съм изненадана. Яд ме е, че не успях да хвана други намалени неща, но и продукти на Шанел, които грабнах за 50лв, си струва Simple Smile

Скрит текст:

# 504

Днес пристигна и моята поръчка (от 11ти). Цените още същата вечер бяха коренно различни. Изключително съм благодарна на дамите, които споделиха офертата. Особено ружа - отдавна го исках, но 200 лв минаваха далеч психологическата ми граница за такъв продукт.

# 505
  • Стара Загора
Честити придобивки, Лили. Не се коси, пак ще пуснат намаления. Няма нужда да се затрупваме с козметика. Simple Smile
Аз също се чудих на разни сетове или продукти, но реално не са ми необходими. Въпреки че съм ограничила покупките последната година, имам още доста запаси. Срока тече, така че по малко.

За да не е спам поста, днес попаднах на нова Дона Карън 24/7 в Нотино, която не бях виждала. Не следя толкова много какво ново излиза напоследък. Видях му пирамидата във фрагрантика - има ревен, не се среща често в аромати това растение. Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 13:31 от iv4enceto_91

# 506
На DKNY го купих юни месец на цена 100 мл. за 60 лв от Мейкъп.Голяма греда.Никаква трайност и остра бръснарска нотка.Ще пробвам пак.като захлади.

# 507
  • София
И аз го взех на подобна оферта май 55лв/100мл . Странен,нетраен не намирам нищо хубаво да кажа за него освен че не дразни поне.  Не мога да определя дали е женски или мъжки,но не в добрия смисъл.

# 508
Колко са различни носовете ни. За мен пък 24/7 е попадение. Не е бонбонест и е извън тренда на сладостите, и точно в това е чарът му. Нося си го с огромно удоволствие.

# 509
  • Пловдив
Може ли, ако някой случайно обърне внимание да пише каква е цената на Chanel Allure в Сефора. 50ml EDP. В Пловдив все още няма Шанел и Диор в Сефора. Предполагам, че ще същата като в Прити Шоп. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт