Изпитани сайтове за парфюми - Август и Септември 2025

• 73 595
  • 580
  •   10
Отговори
# 525
Винаги съм прескачала парфюмите на Ели Сааб. Кой от тези е най-хубав? Тествала съм от скука Гърл ъф нау,не ме впечатли..

# 526
  • Бургас
Нищо особено не са , няма да те впечатлят изобщо.Да похваля Парфимо, пристигна ми комплекта на любимият ми ЛВЕБ едп и кремът на Шисейдо.Всичко е отново на ниво, но аз не очаквам и друго от тях, дойдоха ми продуктите на пети ден.Muse го обожавам, но не е за на сляпо въобще.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 12:20 от Bright Crystal

# 527
Elie Saab Le Parfum Essentiel, за мен е красив парфюм Simple Smile
https://makeup.bg/product/813972/

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 13:49 от Ellinor*

# 528
На мен ми харесва Elie Saab Le Parfum in white. Миналата година го купих на шега, 30мл. Ползвах го малко тогава и като го извадих с останалите зимни красоти преди дни миришеше на libre le parfum :O И цвета беше същия.
При мен е супер траен.

# 529
  • постоянно
Аз успях да се докопам до парфюмният адвент календар на Хародс - 12 ниШ парфюмa . Не бях сигирна , че повечето ще ми харесат , тъй като доста от тях са описани като Юнисекс , но бях много приятно изненадана. Еднинственият , който не ми хареса изобщо беше някакъв КРИЙД - прекалено мъжки аромат. ММ е доволен, че му го подарих Sweat Smile

https://d2wd7685k000to.cloudfront.net/rendition/306683987547/ima … /-S1536x3072-FJPG

На Ели Сааб съм имала само Гърл оф нау - не са моите аромати .

# 530
Тези от Елинор наистина ли се бавят толкова с доставката? Поръчах одеве, не бързам, ама 27 септември Simple Smile) Отдавна не съм поръчвала от тях.

# 531
  • БГ
Изтървах новия Signature elixir от makeup .. моля ако някой го мерне на добра цена - да даде знак Simple Smile

# 532
  • Popovo
Тези от Елинор наистина ли се бавят толкова с доставката? Поръчах одеве, не бързам, ама 27 септември Simple Smile) Отдавна не съм поръчвала от тях.

И аз не бях поръчвала скоро от Елинор.Поръчка от 6 септември, стои без движение.

# 533
Моята поръчка от Елинор от 21 август беше ъпдейтната веднага с коментар: очаквана доставка 1 септември. Същата дата виждах и в сайта, дойде на втори. На мой приятел друг парфюм  два дена след като поръча дойде, така че зависи от парфюма май

# 534
Елинор изпращат всичко па макар и късно понякога Simple Smile.
На миналогодишния ЧП бях направил няколко поръчки, но за една ми се обадиха, че парфюма вече не е наличен и не се знае, кога отново ще заредят и питаха дали да я анулират. Отказах с мотива да стои на "изчакване" и когато тогава. В края на Август видях, че парфюма най-накрая е зареден и се обадих да ми го пращат. На следващия ден беше при мен Simple Smile. Цената разбира се беше различна след отстъпките, но дори не сме я коментирали по телефона.
Така, че за някои поръчки от тях се налага да проявите търпение Grinning.

# 535

Изтървах новия Signature elixir от makeup .. моля ако някой го мерне на добра цена - да даде знак Simple Smile
И аз там видях миналия месец, че го имало.Купих си го преди 3 седмици от Аро матикс - тогава имаше 50 и 90мл.Вижте там.
За мен е много хубав , даже и сега съм с него Grinning

# 536

Здравейте, тук е на добра цена има и код за 10% при закупуване на 2 или повече парфюма. (Надявам се, че става въпрос за този!?)🙂
https://perfume-bg.eu/montblanc-signature-elixir-za-zheni-90-ml-exdp-p-21519/

# 537
1 бр. от новия Шалимар (30 мл) в Нотино (кодът mobile е за app-a)

https://www.notino.bg/guerlain/shalimar-essence-parfjumen-ekstra … -zheni/p-16328504

# 538
# 539
Здравейте!
Моля да ме извините, не искам да обидя никого, а само да припомня нещо, което може би някои са пропуснали. След като беше закрита темата "Размяна на парфюми", ясно
беше казано, че намеци и явно предлагане на парфюми за продажба в тази тема, не е разрешено! Всеки е свободен да комуникира с лични съобщения. След време magicjo, публикува пост, който получи минимум внимание, но всеки (освен мен, явно), може да намери и прочете. Та, "есенцията" на това което искам да кажа...Опасявам се, да не закрият любимата на много от нас тема - "Парфюмни размисли и страсти".
Желая хубав ден на всички!

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 23:23 от Magda Dimitrova

Общи условия

Активация на акаунт