Априлски бебета 2026 ❤

• 9 778
  • 346
  •   2
Отговори
# 300
Насочили ли сте към пренатален тест?

# 301
  • Melmak
Тази седмица ще го правя, влизам в 10 г.с. Ще правя niptify в cell genetics.

# 302
Здравейте, мами. Аз напускам групата, за съжаление. 11 г.с. съм, случил се е мисед в 9 г.с. Утре съм на абразио с вакуум в Надежда. Опитвам се да се стегна и да мисля за бъдещето. Пожелавам успех на всички и здрави бебчета на финала! Някой друг ще трябва да продължи да прави нови темички като ги изпишете.

Много съжалявам, Артемида! ❤️

# 303
Тази седмица ще го правя, влизам в 10 г.с. Ще правя niptify в cell genetics.
Цитат на: MmeBovari
link=topic=1800696.msg50209590#msg50209590 date=1757943815
Утре ще правя в Афродита- vision -базов пакет.

# 304
Към Vision+ по съвет на Аг.
Чудя се м/у niptify и panorama.

# 305
  • Melmak
Как сте, дами?

Аз малко се изплаших от случилото се с Артемида. Ще ходя след два дни на лекар за мое успокоение да видим всичко наред ли е. Знам, че не е зор да се ходи на преглед често, обаче някакъв страх..

# 306
  • София
И аз малко се наплаших и от други теми които чета, даже не смея да пиша. Пожелавам на всички момичета лека и успешна бременост. Аз на 10-10 съм на първа ФМ /12 г.с / и до тогава нямам назначени прегелди ,чудя се да посетя ли лекарката ми  около 10 г.с за преглед ?

# 307
  • Melmak
Аз на 23.09 съм на преглед при моята си лекарка и после на 07.10 за фм.
В четвъртък отивам някъде, където намерих час, просто за спокойствие.
Не знам какво да ти кажа, параноар, за твое спокойствие можеш и да идеш. Аз не съм уж паника, ама около мен и във форума чета за загуби все така преди 12 г.с и освен това ще пътуваме в чужбина в края на месец септември..

# 308
Ако прегледът, ще ви донесе спокойствие - просто го направете без да го мислите или чакате определена седмица. 
Това какво и на кого се случва не дава гаранция, че и на вас ще се случи.
До 12г.с , всичко може да стане, природата си знае работата през това време.
Моето АГ казва: "докато не те регистрирам като бременна, не си официално бременна".

Затова, ако ще сте спокойни през 2 седмици на преглед - ходете. Никой няма да ви върне, никой няма да ви откаже. По-добре спокойни, отколкото притеснени и нервни.

# 309
  • Melmak
Така е, Бовари! Лошото е, че случки опасни има и след 12 г.с, да не дава господ!

# 310
Знам, Пандора Disappointed -  от опит и от четене знам.
С предната бременност, имах ли притеснение,колебание - отивах на лекар. Не го отлагах, не го мислих.
Затова едно разбрах - каквото е писано това ще се случи. Понякога човекът е безсилен пред природата.

# 311
  • Melmak
Да знаете, че аз съм hechicera_, но си смених ника.

Иначе тези неща, които се случват са извън нашия контрол! Надявам се всички да го добутаме до края успешно и през Април да споделяме радостта заедно!

# 312
И аз съм като вас момичета. Притеснена съм още от както видях теста, след като пък ми откриха тромбофилията и вдигнах температура за 2 дни съвсем, въпреки че видяхме пулс след това. Не сме казали на абсолютно никого и май няма да казваме до първата фетална. Част от обкръжението ми вече подозират де- изчерпах се на оправдания за непиене на алкохол, а са се събрали много поводи последно време. Старая се уж да не параноясвам и да мисля само хубави неща, но сивите мисли ме навестяват. Мен ако ме пита някой бих ходила всяка седмица на преглед 😂, но не мисля че ще е полезно за психиката ми и стискам зъби. А иначе се чувствам супер, съвсем леко гадене имам ако се оставя да огладнея много, но направо е пренебрежимо.

# 313
Аз минавам да помрънкам и да видя има ли и други като мен - имам чувството, че постоянно ми се спи и съм супер изморена, а имам едно дете, за което трябва да се грижа. Доста по-гладна съм от преди, а в момента, в който хапна, ми става лошо, доспива ми се и ме заболява главата и така до вечерта докато не приспя детето и не заспя и аз. С предишната бременност ми беше лошо през цялото време, но имах доста повече енергия. Тази липса на енергия и главоболие ме съсипват вече седмица. Надявам се само, че ще мине след първия триместър, въпреки че на този етап ми се струва мноооогоооо далече.

# 314
Аз си бях казала, че няма да мисля лошото, но често да си призная си се спекох... Утре поне съм на преглед. 🤞🏼

Общи условия

Активация на акаунт