Априлски бебета 2026 ❤

• 10 557
  • 408
  •   3
Отговори
# 375
Забравих да добавя още нещо относно мигрената - невроложката ми препоръча да пробвам ароматерапия с рол-они против главоболие. При мен по принцип по време на пристъп имам отвращение към миризми, но ако на някоя от вас не пречи, можете да опитате

ilquor, от колко време вече приемаш омнибиотика?

# 376
  • Melmak
За мазане взех мустела и се мажа по гърдите, корема и дупето. Приятно е, хидратира бе да е гнусно мазно и не лепка.
Предразположена съм към стрии.

Как седи положението при вас с гардероба? Вече не смея да си купя нова дреха, защото няма да ми става после. То сега не личи нищо, но като наедрее корема с дънки и клинове за бременни ли ще сте? От къде намирате? Тук има вече мами с по 1 дете, на вас разчитам да ме светнете. Ще бременеем есен и зима, което поне от една страна е хубаво, няма да се мъчим в жегата. Не знам как се издържа последен триместър в 40 градусова жега. Ние с вас по Коледа ще сме с коремиии.

# 377
Ние миналата седмица бяхме в Турция и ми беше много тъжно, че не можах да си купя нищо - точно тогава имаше страхотни намаления. Изобщо не гледам дрехи, максимум мога да си взема някакъв по-свободен спортен панталон по-близо до зимата, за да ми е удобно. Максимум, еластични рокли и още няколко домашни дрехи - поне за вкъщи ще ми трябват през първите месеци след раждането, докато се адаптираме.

И аз съм много щастлива, че периодът на бременността ни съвпадна с хубавите сезони - поне пролетта, в първите месеци, ще можем да излизаме малко навън (или поне на терасата за свеж въздух) с бебето в приятното време

# 378
  • Melmak
Да, реално вече от април можем да се радваме на хубаво време (дай боже) и чак до октомври, което значи, че ще сме навън много.

Просто не знам какво ще ми трябва като набор от дрехи, когато моите си спрат да са подходящи. Даже зимно яке? За бременни ли ще купувате?

# 379
Не мисля да купувам дрехи за бременни, освен ако не намеря нещо наистина евтино, примерно в Sinsay. Чувала съм от много бременни, че просто са си взимали дрехи един размер по-големи от нормалните им и им е било достатъчно. Но мисля, че зависи и колко килограма качиш по време на бременността. За якето мисля да си взема нещо като палто, един-два размера по-голямо. В най-лошия случай после ще го нося като оувърсайз 😂

# 380
  • Melmak
Аз не бива да качвам и ще се старая да не надебелявам. По-скоро с това, че дънките стягат на корема и модел с 1-2 номера по-голям не знан дали ще е ок. Иначе добре казваш за синсей ще видя и там. Не искам да харча състояния за дрехи, които после няма да нося.

# 381
Аз не ходя почти изобщо с панталони и дънки, така че ще продължавам да се доверявам на рокли и поли - май, май рокли ще са по-удобни. Не обичам нещо много да ме "пипа", така че ще напоръчвам дрехи за бременни от Шийн - няма да ми излезе цяло състояние. На дрехите за небременни кройките са им неудобни, когато започне да расте коремът. А и дали ще купуваме дрехи в по-голям размер, или такива за бременни е все тая, с оглед надеждите след бременността да се върнем към старата форма Laughing
Иначе след седмица съм на сватба - купувах си рокля предварително и гледах все пак да е със свободна кройка, за да няма изненади в последния момент, а и ми е дискомфортно, когато ми се издуе коремът...

# 382
Аз още този уикенд мисля да купя някой панталон с ластик, че от постоянно подутия ми корем всичко ми стяга. За палто си мислих да намеря по oversized модел тип халат с коланче, за да може да расте с мен.

# 383
Палта имам 2 такъв модел и доколкото съм виждала от майките около мен, наистина е доста полезен артикул.
При мен проблемът е, че трябва да търся по-официални дрехи, защото съм адвокат и не знам как ще съм хем елегантна, хем с корем Satisfied
Да не говорим, че ще подписваме гр. брак, когато ще съм в 20 г.с. и не знам как ще гледам за рокля SatisfiedSatisfied

# 384
Забравих да добавя още нещо относно мигрената - невроложката ми препоръча да пробвам ароматерапия с рол-они против главоболие. При мен по принцип по време на пристъп имам отвращение към миризми, но ако на някоя от вас не пречи, можете да опитате

ilquor, от колко време вече приемаш омнибиотика?

Вече месец пия Омнибиотик Мигра, но предният път пих около 7 месеца. Помага единствено за неразположенията със стомаха и червата бебето като започне да притиска много. Но предвид какви симптоми имах предния път имам чувството, че нищо не ми помагаше.

Иначе ти препоръчвам да смениш Биоойл. Нищо, че пише Био имаше някакви забранени съставки, може да видиш в Гугъл, но беше голям скандал преди време. Може и да са сменили формулата де, не съм проверявала.

Аз и за малката и за себе си използвам само Wooden Spoon, влюбена съм в аромата и текстурите. Но според мен си е ген и ако си предразположен към стрии, няма как да ги спреш. С предната бременност да съм се мазала 10 пъти общо (бях заета да ми е все лошо) и нямам нито една стрия. Ще видим този път как ще е, уж искам да съм редовна с мазането.

# 385
Ох, благодаря ти, че ми каза за Био ойл! Току-що го проверих и видях, че в състава има витамин А под формата на ретиноид и розмариново масло. Направо съм в шок как може да слагат такова нещо в продукт, който е насочен към бременни

# 386
Момичета, започнахте ли да се мажете с нещо по корема и гърдите?

Мога да препоръчам с 4 ръце натурално бадемово масло. Използвах го и с двете бременности. Имам стрии само на гърдите от втората бременност (кърмих 3 години и 3 мсеца 🫢). Трябва да започвам и аз вече да се мажа пак....

# 387
Аз се мажа с крем против стрии на Maternea. Преди малко кихнах и така ме сряза една остра болка в областта на левия яйчник, че чак ми причерня. Незнам какво стана. За дрехи купувала съм няколко броя дънки и клинове от лидъл за бременни с първата бременност. Саши се роди края на май, така че са съобразени със зимния сезон, та ще си нося тях. Мноого удобни ми бяха. Не понасях нещо да ме стиска на корема. За сега си нося дрехите, но понякога имам чувството, че дънките ме стягат. Тогава разкопчавам копчето 🤣

# 388
Преди малко кихнах и така ме сряза една остра болка в областта на левия яйчник, че чак ми причерня. Незнам какво стана.
И на мен ми се случва - първия път доста се притесних, беше в първите седмици...

Момичета, започнахте ли да се мажете с нещо по корема и гърдите?

Мога да препоръчам с 4 ръце натурално бадемово масло. Използвах го и с двете бременности. Имам стрии само на гърдите от втората бременност (кърмих 3 години и 3 мсеца 🫢). Трябва да започвам и аз вече да се мажа пак....

От къде го купуваш? Видях, че в Зоя има 500 мл., но ако може да споделиш марката, на това, което си използвала, ще съм ти благодарна.

# 389
  • Melmak
Дарби, има си рокли за бременни (сватбени) и са красиви. А и зависи каква визия търсиш. И какво ти е тялото, разбира се. В 20 г.с май коремът не е наедрял толкова.

Иначе и аз трябва да поддържам някаква офисна визия. Не ни следеят твърде строго, обаче аз си се обличам като за офиса. Клин мога да нося в свободното време, но на работа, не мисля.
Аз за стриите малко съм го приела. Имам стрии от пубертета по дупето.. надявам се да нямам увиснала кожа и коремът ми да се прибере.

Имам близка много пълна беше. Роди и някак свали килограми. Не говоря само за корема, просто с раждането отслабна. Как? Не знам! После напълня пак, заради лошите си навици, но много искам и аз така да сваля! 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт