Априлски бебета 2026 ❤

• 11 969
  • 444
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, слънчеви момичета! 🥰
Досега само следях, но вече се престрашавам да се включа и аз. Много дълго чакана бременност след инвитро, имам един спонтанен аборт преди това. Днес вече се записах за следене, излязоха ми и резултатите от пренаталния, за щастие всичко е наред. Другата седмица ми предстои фетална.
Термин 8-ми април. 😇

# 436
  • Melmak
Еха, вие много се криете!

Честито и успех и на двете ви!

Аз пътувам към МБАЛ Надежда за преглед. Всичко хубаво с тая болница, само локацията ѝ е.. да не казвам къде!

# 437
Здравейте, някоя от вас да е настивала до сега и ако да как се лекувахте с бабини рецепти? В 11 г.с. съм и от вчера вечер започна една доста странна болка към ухото, трудно си затварях челюстта и при стискане не зъби боли. Днес вече не мога да дъвча на тази страна и започна болка в гърлото не е много силна, по-скоро е като раздразнено, започнах да се чувствам отпаднало и започна да ме боли главата. Знам, че не е хубаво да се пият лекарства през първия триместър, а на мен поради ред причини ми се беше наложило в 6г.с да пия доста и сега искам да се опитам да се излекувам без лекарства, знаете ли някакви рецепти за настинка, които да действат по-бързо и да стават за бременни? Благодаря предварително!

# 438
  • Melmak
Казват, че от болкоуспокояващи и температуропонижаващи само парацетамол.
Обаче ако те боли така, отивай на лекар. Заболи ли те ухо не става с бабини илачи. Бих потърсила лекарска помощ.

# 439
Казват, че от болкоуспокояващи и температуропонижаващи само парацетамол.
Обаче ако те боли така, отивай на лекар. Заболи ли те ухо не става с бабини илачи. Бих потърсила лекарска помощ.

Със сигурност утре ще отида на лекар, но ако мога до утре да си помогна все пак някак…

# 440
  • Melmak
А да не ти расте мъдрец? Извинявай за тъпия въпрос, но от мъдрец може да имаш температура, да те боли към ухото и гърлото.

# 441
А да не ти расте мъдрец? Извинявай за тъпия въпрос, но от мъдрец може да имаш температура, да те боли към ухото и гърлото.
Нямам нито един избил мъдрец, като натисна на мястото на венеца не усещам никаква болка и заради това предположих, че е настинка.

# 442
  • Melmak
Бързо да се оправяш и дано скоро си по-добре!

# 443
Не си спомням как се лекувах по време на предната бременност , но една година кърмих и тогава всичко се свеждаше до лукчета, биозин мама и парацетамол….включително ковид лекувах с това 🥴

# 444
  • Ботевград
Аз в момента съм настинала. Болките са идентични от ляво. Гърлото, ухото и страшно главоболие и отпадналост.
Много чайове с мед и лимони. Нищо не съм пила. За запушения нос слагах клечка за уши, напоена с ракия и действа. Сега вече съм значително по-добре и от днес нямам болки нито в гърлото, нито в ухото..
Горе долу за 3 дни ми поотмина🤢

Общи условия

Активация на акаунт