Априлски бебета 2026 ❤

• 12 387
  • 478
  •   3
Отговори
# 420
Аз даже съм отслабнала... Днес се мерих и толкова не съм била от предната бременност 😃 аз и тогава бях свалила, обаче ми беше гадно, повръщах, сега ги нямам тези симптоми, но нямам голям апетит, става ми бързо тежко на стомаха и ми се подува корема, та сигурно заради това.

# 421
Здравейте, момичета! Днес бях на бхс, всичко е наред, но ще трябва да оставя тази група и да се присъединя към мартенската, защото се оказа, че съм в 13+1😅
Беше ми приятно да си споделяме всички неволи на първи триместър и пожелавам на всяка от вас успешна бременност!❤

# 422
  • Melmak
Оо, изместили са ти термина ли?

Хайде успех на теб и да се похвалиш март месец!

# 423
Здравейте, момичета! Днес бях на бхс, всичко е наред, но ще трябва да оставя тази група и да се присъединя към мартенската, защото се оказа, че съм в 13+1😅
Беше ми приятно да си споделяме всички неволи на първи триместър и пожелавам на всяка от вас успешна бременност!❤

Еха! Все пак ще се радваме да ни държиш в течение отвреме навреме как сте с бебока 😃

# 424
Аз се включвам само с едно напомняме/уточнение,че винаги може и да се прескочи термина. Та аз поради тази причина следя/ пиша и в мартенските и априлските, тъй като термина ми е за 28 март. Пожелавам само всички да изкараме поне до 37ма седмица, а после вече когато-тогава. Simple Smileх

# 425
Аз си свикнах с тази група и може би основно тук ще си пиша. Познавам ви някак и се чувствам запозната и с вашите бременности. Smile

# 426
И моят термин засега е на 30 април, има шанс бебето да е майско, но ми се струва, че по-скоро ще се роди по-рано, отколкото по-късно. Та и аз реших по-добре да съм тука 😄

# 427
  • Melmak
То и аз не знам, моят термин е 14 април ако не го сменят. Обаче секциото ако е 2 седмици по-рано може и някъде 30-31 март.. знам ли…

# 428
Момичета излезе моят резултат от БХС в Майчин дом. Комбинирания риск за Даун е 1:29658, другите три са 1:100000. Успокоих се и засега няма да правя пренатален тест, въпреки възрастта ми. Ще изчакам на 30ти да видя какво ще каже и доктор Чучумишев на ФМ.

# 429
И при мен рисковете са изключително ниски и аз си отдъхнах мнооого. Всичко се развива и се е развило добре. На предна стена е - каза ми, че ще расте корема Satisfied При мен вече има малка подутина в частта под пъпа. Размерът на бебето е 7 см. За пол било рано да се каже.
Имам риск 1 на 73 за прееклампсия - изписа ми аспирин акард, по 1 на ден.

# 430
  • Melmak
И моето е на предна стена, аз се надявах на задна, да не ми расте корема. Малко даже се притеснявам от размерите, които ще добия.

Дарби, за прееклампсията казаха ли ти да не летиш?

# 431
И при мен рисковете са изключително ниски и аз си отдъхнах мнооого. Всичко се развива и се е развило добре. На предна стена е - каза ми, че ще расте корема Satisfied При мен вече има малка подутина в частта под пъпа. Размерът на бебето е 7 см. За пол било рано да се каже.
Имам риск 1 на 73 за прееклампсия - изписа ми аспирин акард, по 1 на ден.
Дарби, аз никъде не видях в моя БХС да има ридк от прееклампсия. Може ли да не го изследват в НГЛ? Много странно...

# 432
Нямам идея. Изследванията си ги правих във вътрешната лаборатория на Щерев и освен останалите рискове ми беше изчислен и този. Нямам идея къде как процедират и не мога да ти помогна с адекватна информация за съжаление. Disappointed
Може би някоя дама с повече бременности може да даде насока, знам ли...

Дарби, за прееклампсията казаха ли ти да не летиш?

Не, нищо такова не ми е казала. Просто да си пия хапчето до 36 г.с.

# 433

Pampers раздават подаръци за нови родители!🧸👶🏻🍼

Темата-игра на марката е активна до 28 септември и може да ви донесе подарък за вашето очаквано бебче. Лесно е да се включите - в дискусията родители обменят съвети, а всеки отговор на въпрос автоматично ви включва в тегленето.

🤱Бонус: Кампанията ще донесе и по 500 BGM точки от Лоялната програма на BG-Mamma на първите 500 участника!

Влезте в играта сега: https://www.bg-mamma.com/?topic=1810835

# 434
Здравейте, момичета! ❤
Престрашавам се и аз да се включа. На 26 години съм. Имам един спонтанен аборт в ранна седмица и кюретаж, след това биохимична бременност. Сега отново съм бременна – повече със страх, отколкото с радост, но мисля, че е нормално след всичко преживяно.

Откриха ми тромбофилия с два рискови фактора и съм на терапия с Фраксипарин. Терминът е в края на април. Моят лекар ме праща за фетална морфология и биохимичен скрининг при доц. Петя Чавеева.

Имам няколко въпроса:
👉 Задължително ли е ФМ и БХС да се правят на едно и също място?
👉 Ако не, колко време е добре да има разлика между тях?
👉 Някой ходил ли е при доц. Чавеева и какви са ви впечатленията?

Общи условия

Активация на акаунт