Априлски бебета 2026 ❤

• 9 546
  • 331
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро! Някоя от вас да е забелязала повишаване в кръвното?
По принцип съм около 110-120, днес, сутринта, бях при личния за направление и ми измери 140😮

# 46
Здравейте Simple Smile Днес мина първия преглед. Вижда се сакче и жълтъчно мехурче. АГ каза, че според нея има и ембрион, но е много мъничко и следващия петък отново. Отговаря на 6г.с. Според приложението съм 6+2, така че супер. Каза, че за този момент всичко е на 6. Да продължа да си пия фолиевата киселина. За термин не сме коментирали нищо. Сигурно по-натам. Не помня със Саши кога го изчисли. Кръвното ми е 90/60, то аз съм с такова попринцип. Не съм имала повишаване с първата бременност. За сега също нямам.

# 47
  • Melmak
Браво, Моника, радвам св за теб!

Днес и аз отидох на преглед. Попаднах на много мила лекарка, избрах я случайно, имаше удобен час. Сигурно 50 минути ми отдели жената, като ме видя ни жива, ни умряла. Прекрасно отношение показа. Видя се мехурчето, без да ме пита предварително каза “в пета седмица сте”, казвам, да, според приложението е точно така.

Малко ме натъжи това, че като чу за ир и пкя, директно каза, че ще имам нужда от прогестерон. Тук из форума четох, че много прилошава на жените от него. Още не ми го е изписала, но каза, че трябва.
Прати ме на изследвания на щитовидната, каза като ги направя да й пиша.

# 48
Момичета, радвам се, че всичко при вас е минало добре!
hechicera_ , недей да го приемаш негативно, всичко е за ваше добро!
Като ви чета, нямам търпение вече за моя преглед в понеделник🥹

# 49
Аз съм на преглед във вторник и времето направо минава толкова бавнооо, нямам търпение 😅

# 50
Аз съм на преглед във вторник и времето направо минава толкова бавнооо, нямам търпение 😅

Стискам палци, този път да се похвалиш, че си чула пулс 🤞🏼

# 51
Ние днес чухме сърчице ❤!

hechicera, може и да не ти прилошава от прогестерон, стига да го поставяш вагинално. Доста по-зле влияе, ако се приема през устата. Питай лекаря си! 🙂

# 52
  • София
Записах си час и аз , но е чак на 21ви, просто по - рано няма смисъл  доколкото чета и разбирам  - няма да се види и ще трябва да презаписвам. Може ли да споделите приложението за телефона? Чудя се , дали да започна да пия фолиева киселина на своя глава или да изчакам следващата седмица да мине прегледа ?

# 53
Със сигурност започнете с метилирана фолиева, например неофолик мета или абофолик мета. Аз използвам приложението what to expect, може и фея на български.

# 54
Аз пия фолиева киселина от месеци. Моята е неофолик. По-добре да започнеш, тя е важна за развитието на плода в първи триместър Simple Smile
За приложения - на "Моя календар" си водех записки за полови контакти и менструация, а скоро изтеглих "Preggers" от AppStore. Това приложение ми изчисли по-обективна г.с. заради дългия цикъл

# 55
Записах си час и аз , но е чак на 21ви, просто по - рано няма смисъл  доколкото чета и разбирам  - няма да се види и ще трябва да презаписвам. Може ли да споделите приложението за телефона? Чудя се , дали да започна да пия фолиева киселина на своя глава или да изчакам следващата седмица да мине прегледа ?
По принцип фолиева киселина е препоръчително да се пие дори преди забременяване като най-добрия вариант е да е метилирана. Аз приемам Неофолик Мета.
За приложение използвам "Feia".

# 56
  • София
Благодаря много , веднага си купих и започвам да я пия. При нас е желано , но непланирано. За това не  съм пила преди това. Изтеглих и приложението, много е информативно и интересно , довечера ще го разгледам подробно. В този смисъл , струва ли си пълната версия ?

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 13:29 от paranoir

# 57
Не мога за кажа, тъй като ползвам безплатната само Simple Smile Но мисля, че върши добра работа Simple Smile

# 58
  • Melmak
Има ли дами тук, които приемат метформин по време на бременността?

# 59
  • Ботевград
Здравейте момичета.. На вчерашния хубав празник получихме най-хубавия подарък..За сега съм само на 10ти + теста и сме много щастливи.Имам една неприятна загуба на ноемврийче и сега се надявам всичко да е наред🍀Предполагам термин 24 април..5-то детенце ще бъде за мен🥰На преглед мисля да отида към края на месеца. Пуснала съм заявка за групичката във фейса, изчетох ви до тук и желая на всички щастлив финал❤️

Общи условия

Активация на акаунт