Априлски бебета 2026 ❤

• 9 711
  • 342
  •   5
Отговори
# 330
За съжаление винаги има риск нещо да се обърка,но не се съсредоточавайте върху лошите мисли. Съжалявам, Артемида!
Въпреки всичко, моето мнение е,че ако нещо е трябвало да се случи, то се случва, особено в толкова ранна бременност. Но това 8ми месец вече определено си е изключително тежко преживяване.
Стискам палци да.няма повече загуби в групата и всички за износим здрави бебенца до края! Мислете положително!
Относно килограмите засега не съм качила нищо, но аз съм си +3 кг от стартовото тегло с предишната бременност и силно се надявам, а се и старая този път да ну се отпускам, защото не се свалят лесно 20кг. Или поне аз не свалям, виждала съм жени, които за отрицателно време си връщат килограмите.
Аз в петък съм на първа фетална, БХС и регистрация. Дано всичко е наред. Някак още ми е нереално всичко и все едно не съм бременна.😁 Малко се ядосах на ММ, защото се оказа,че знаят хора, което по никакъв начин не ги засяга това,че съм бременна, камоли в толкова ранен етап.

# 331
  • Melmak
Аз утре съм на преглед и петък на niptify. Благодаря за отзива за Панорама, радвам се, че споделихте!

# 332
  • София
Има ли бъдещи мами, които боледуват често … от както разбрах, че съм бременна настивам за втори  път. Имама чувството, че имунната ми система я няма … Днес ще питам за нещо подсилващо ..-

# 333
Има ли бъдещи мами, които боледуват често … от както разбрах, че съм бременна настивам за втори  път. Имама чувството, че имунната ми система я няма … Днес ще питам за нещо подсилващо ..-
Моята АГ ми изписа имунолактон за подсилване на имунитета. Вчера свърших опаковката и дано нямам проблеми.
Вчера ми излязоха резултатите от кръв и урина. В урината е изолирана бактерия и утре ще пускам стерилна урина. И сега ми е едно притеснено.

# 334
Aз вчера успях да понастина... Точно след като на прегледа ми казаха да се пазя. По принцип се лекувам с хомеопатия - не заради някакви лудости, а защото наистина ми действа цялостно по-добре от лекарства. Ще попитам дали мога да си пия инфлуцид.

# 335
  • Melmak
А как сте с венците? Не знам това симптом на бременността ли е? Или аз нещо си направих. Направо ме болят, едвам хапвам.

# 336
При мен пък стана някакво чудо. Венците ми кървяха дълго време, какво ли не пробвах. А сега всичко е наред, няма никакво кървене при миене, въпреки че не съм променила нищо - използвам същите продукти отдавна

# 337
При мен пък стана някакво чудо. Венците ми кървяха дълго време, какво ли не пробвах. А сега всичко е наред, няма никакво кървене при миене, въпреки че не съм променила нищо - използвам същите продукти отдавна

Същото и при мен, но аз си мисля, че е по-скоро защото спрях цигарите - бях на айкос. Иначе, hechicera, чувала съм за подобни симптоми. То като цяло какво ли не се появява по време на бременност Smiley
Мен, да чукам на дърво, ме подминаха най-кофти симптомите, но съм се изпъпчила по брадичката както си трябва... Онзи ден, явно от хормоните, поревах. Никога не съм се виждала с пъпки по лицето и нещо ми стана. И вчера забравих да я питам дали мога да ползвам акне аут, защото съм чувала, че помага. В понеделник съм при Искилиева - нея ще тормозя Sweat Smile
Иначе, да се похваля, апетитът ми се върна към нормалното - хапвам си по 3 пъти на ден и не умирам от глад Satisfied

# 338
През бременността имунитета спада. Аз по-се притеснявам от болестите от детската, които малкия ще донесе, особено сега зимните месеци.... Той и сега е болен, със сополи и кашлица, но да чукна на дърво не ме е хванало. Иначе и аз съм с +3кг от предната бременност, дано да не кача много, че само тестено ми се яде.

# 339
  • Melmak
Дарби, масовите симптоми и мен ме подминаха. Нямам умора, нямам гадене и повръщане, нямам сънливост.
Запушен нос.. 😁😁😁 което е много нелепо с повишеното усещане на миризми. Хем запушен нос, хем миризми!

Но да ме видите каква съм добра, имах празник вчера и поръчах храна за вкъщи - позволих на мъжа ми да яде чесън и не го изгоних после! 😁😁😁

За имунитета, не знам. Сигурно пада, но аз не знам как да се пазя. Общувам с хора, возя се в градски транспорт. Как да се опазиш? Вируси има навсякъде.

# 340
Сънливостта още ме мъчи, но пък аз това не го отчитам като толкова драматичен симптом предвид колко по-лошо можеше да бъде. Sweat Smile

# 341
Имунитета пада и е естествена реакция на организма. Не трябва да се забравя, че бебето организма го приема за наполовина чуждо тяло - все пак не е 100% нашите гени. Затова и спада имунитета, за да не се бори организма с цел изхвърляне на плода.
Аз не съм пила нищо имуностимулиращо. Ако усещах, че настивам - бабини илачи ползвах.

# 342
Голяма част от инвитро пациентите сме на имуносупресори, така че е хубаво да коментирате имуностимулант с АГ преди започване.

Общи условия

Активация на акаунт