Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 46 587
  • 770
  •   2
Отговори
# 240
ka_as, и аз преди време така първо взех корекция на цената, но после успях да си заявя и кредита. От темата ме посъветваха първо да заявавям кредита и после да вземам корекция на цената.

# 241
Имах три поръчки правени през ден. Срока на първите две беше 15.08, на втората 16 на третата 18.08. обединиха ги в една доставка и сега и трите поръчки са с дата до 18.08. не направих скрийншот на първите две поръчки.  Но в моя случай смениха датата на първите две поръчки с третата най късна дата
На мен също ми обединиха поръчки, които вече получих, но датата не се промени.

# 242
здравейте, редовно поръчвам с Тему и винаги поръчките ми са идвали или със Спиди или с box now, веднъж по пощата. Сега обаче чакам две поръчки, които се оказаха а Express now. Знаете ли как доставят, дали е до адрес или до офис? Дали ги задържат много нещата при тях?  Вече поръчките са при тях и ми е важно да ги получа до петък, според вас има ли причина това да не стане, чудя се дали да им звъня да ги тормозя.

# 243
  • На изток от Ада
Дадоха ми 10лв за забавяне,  един от артикулите не е наличен.  Дадох изчакване ...

Ако не успят да го презаредят до 4 дни , само него ли ще анулират или цялата пратка?
За другата пратка нищо няма.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 18:27 от nasito8988

# 244
Не доставят Express now до адрес. Можеш да видиш на сайта им офисите и пунктовете/Pop up/, до които доставят. Би трябвало да насочат пратката до най-близкия. Не съм забелязала да я задържат, на другия ден след като я вземат ще получиш съобщение от къде да я вземеш.

# 245
  • София
Ми доставяха преди после почнаха в офиси уж заради това, че нямали достатъчно хора.
Понякога задържат понякога не, но ако Ви е важно звъннете

# 246
От други сайтове ми ги носят на адрес.От Тему ги оставят в офис на Изипей.

# 247
  • Пазарджик
При мен Еxpress one ги доставя Еконт.

# 248
  • София
Сега обаче чакам две поръчки, които се оказаха а Express now. Знаете ли как доставят, дали е до адрес или до офис? Дали ги задържат много нещата при тях?  Вече поръчките са при тях и ми е важно да ги получа до петък, според вас има ли причина това да не стане, чудя се дали да им звъня да ги тормозя.
София - пратка доставяна с Express One - доставена в офис на ЕasyPay. Имай предвид, че тук има и почивни дни.
Скрит текст:

# 249

Това няма как да стане. Експрес Уан и Еконт са си две отделни куриерски фирми. Някоя друга международна е била, която предава пратките на Еконт за разнос на територията на България.

# 250
Пратката е била с Euridis, те доставят с Експресуан или Еконт, но след като пратката вече е разпределена от тях към Експресуан ще дойде с тях, няма как да е вече с Еконт!

# 251
Точно така.

# 252
А при мен Бг Пощи ги доставя Спиди.

# 253
  • София
Т.к. миналия месец не ви следих, се извинявам ако сте го коментирали, но няма лошо да го кажа пак, ако някой  не знае:

Правя поръчка на робот за прозорци с връщане на кредит. Събрах си кредита 116лв.
Днес пускам нова поръчка с връщане на кредит: Искаше ми да похарча 157, за да взема максималния кредит (260%) от 120лв. Видях, че пишеше, че ако в поръчката се използват пари от кредит, новият кредит може да варира, но така и така ми трябваха повечето неща и поръчах. Даде ми, че имам да събирам 33лв. кредит.
Т.е. събирам кредит (техни 260%) само на свежия кеш, който съм вкарала, а не да се въртят до безкрайност кредитите като преди.

# 254
Да. Това е ново и го коментирахме вече.

Общи условия

Активация на акаунт