Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 46 735
  • 770
  •   1
Отговори
# 180
  • Димитровград
Не пробвах, а вече изтече. Нещо не ми се пазарува в момента.

# 181
Месец юни имах 5 поръчки,без кредит,двете с  20%, веднъж 28 лв отстъпка,  платих към 380 лв. ММ помрънка,та юли почивах. Сега имам оферта 200 %. 95/55,но когато реших да плащам, поиска статична и динамична парола.Някой да е имал такъв проблем?! Статичната парола е била  в плика с картата ,преди 4 год,да речем съм я хвърлила и сега?! Банката  казаха,няма да плащам навън.

# 182
Досега се радвах на кредит 200 процента, но сега вече прекаляват.😀

Каква е сумата на кредита над 140лв.?
140+13,75 трябва да похарчи

Относно статичната парола, вероятно има значение коя е банката. Помня, че специално ходих до банката и статичната парола съм си я измислила и съм я записала на хартия, за да не я забравя.

# 183
  • Асеновград
Месец юни имах 5 поръчки,без кредит,двете с  20%, веднъж 28 лв отстъпка,  платих към 380 лв. ММ помрънка,та юли почивах. Сега имам оферта 200 %. 95/55,но когато реших да плащам, поиска статична и динамична парола.Някой да е имал такъв проблем?! Статичната парола е била  в плика с картата ,преди 4 год,да речем съм я хвърлила и сега?! Банката  казаха,няма да плащам навън.
На мен преди време ми направи същия номер, да ми поиска две пароли, а плащам без, и за странно малка сума под 5лв. След случая имам не една поръчка не се е случвало. То понякога и на постерминал за малка сума иска пин а за големи нищо.

# 184
  • София
Влизам да похваля уреда за пране на килими/дамаски, препоръчаха го в темата, пристигна преди месец, но чак вчера имах време да го тествам. Стар диван, който на нищо не приличаше, буквално светна. Много съм доволна! Всмукателната му сила е добра, изсмука водата от напълно мокър диван, така че след 4-5 часа, беше сух.
https://www.temu.com/goods.html?https://share.temu.com/f9fWe2NcvjA

Огледайте и при други продавачи, аз го взех от горния линк, но цената беше друга, излезе ми 100лв. с купон.

# 185
Така е, Вани поръча ли нещо интересно за кръщенето, аз се впуснах с едни украси, арки , платна, балони...😄 пък ще видим...

Коментирахме го вече. Най-вероятно ще се загуби кредита и ще има купон, незнайно какъв. Нов вид да ни подлъжат 😁

Поръчвах, върнах някои неща, на някои заложих на агенция. Смесена работа. Аз качвах тук малко снимки от украсата, но тя беше по-скоро за РД (правихме го на едно с кръщенето). Попа не искаше никакви украси по кърпи, свещи и реално за самото кръщене нямаше нищо от Тему. Вашето кръщене мина ли? Чакам да споделиш снимки. Иначе роклята и обувките ми бяха от Тему. Май и тях ги бях споделяла.

# 186
  • Асеновград
Влизам да похваля уреда за пране на килими/дамаски, препоръчаха го в темата, пристигна преди месец, но чак вчера имах време да го тествам. Стар диван, който на нищо не приличаше, буквално светна. Много съм доволна!
https://www.temu.com/goods.html?https://share.temu.com/f9fWe2NcvjA

Огледайте и при други продавачи, аз го взех от горния линк, но цената беше друга, излезе ми 100лв. с купон.
Ако е такъв запазила съм го https://share.temu.com/cr6fqeztFZA но още му се чудя,че няма дълга дръжка и като си представя какво лазене ще падне докато изпера един килим, та не се решавам.

# 187
На мен в един период ми искаше двете пароли. Не съм ги въвеждала. Анулирам поръчката (тя не е платена, но стои на изчакване) и след десет минути пробвам пак - обикновено вторият път приема плащането без проблеми.

Случи ми се няколко пъти, може би защото в този период поръчвах прекалено често.
През последните седмици не се е случвало.

# 188
Изпратиха ми оферта при покупка за 200лв.получавам купони също за 200лв.🤣🤣

# 189
Аз също купих уреда за пране на килими. Доволна съм. Даже току що изпрах един от килимите вкъщи. И на матрак го пробвах, идеално е.

# 190
  • Пловдив
Аз също купих уреда за пране на килими. Доволна съм. Даже току що изпрах един от килимите вкъщи. И на матрак го пробвах, идеално е.
Може ли да споделите линк?

# 191
# 192
Ако сте поръчвали гел лакове, може ли линкове, ако сте доволни?

# 193
Аз не бих рискувала с гел лакове от Тему. ЕС забрани една (сигурно от една многото) вредни съставки - ТРО. Поне гледайте да е без нея. Сега всички марки сменят формулите си. Забраната за използването на гел лакове с ТРО влиза в сила от 1.09.25 (ако не се лъжа).

# 194
Нашето предстои, чакам още някои неща и ще споделя снимки на всичко.
При нас също няма нужда от нищо за църквата, нещата са ми предимно за ресторанта и дрехи. Учудващо, но всички с изключение на малката се облякохме от тук. В България не успях да намеря това, което търсих като модели.  Като пристигнат и последните неща ще споделя всичко заедно.
Така е, Вани поръча ли нещо интересно за кръщенето, аз се впуснах с едни украси, арки , платна, балони...😄 пък ще видим...

Коментирахме го вече. Най-вероятно ще се загуби кредита и ще има купон, незнайно какъв. Нов вид да ни подлъжат 😁

Поръчвах, върнах някои неща, на някои заложих на агенция. Смесена работа. Аз качвах тук малко снимки от украсата, но тя беше по-скоро за РД (правихме го на едно с кръщенето). Попа не искаше никакви украси по кърпи, свещи и реално за самото кръщене нямаше нищо от Тему. Вашето кръщене мина ли? Чакам да споделиш снимки. Иначе роклята и обувките ми бяха от Тему. Май и тях ги бях споделяла.

Общи условия

Активация на акаунт