Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 46 611
  • 770
  •   1
Отговори
# 225
  • софия
От последни поръчки мога да препоръчам след ползване колан за куфар и покривало за колата
Скрит текст:
Мъжът ми продължава да се дърпа да купувам от Тему, упорито го правя, но покривалото е удобно и лесно за слагане и май му хареса. За нашия SUV идеално пасва големия размер.
За цени не мога да кажа, не обръщам особено внимание, удобно ми е пазаруването. Със сигурност съм ползвала кредит.
И при мен последните поръчки с кредит не позволява дори частично ползване на пари от профила, но пак ми е добре, защото имам още доста домашни неща да поръчвам и се радвам, че ми дава 98/140 лв. и 260%/160 лв.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 10:11 от zvаnchе

# 226
Има ли практика Тему да си променят крайните срокове за доставка? Вероятно аз грешно съм запомнила, но вече трябваше да съм си получила пратката. Отварям да погледна днес и е до 19 Август....
Няма такава практика да си променят сроковете за доставка. Кога е направена поръчката? Примерно, имам поръчка, направена на 30 юли и е със срок за доставка до 19 август. Днес пуснах една малка поръчка. Срокът за доставка е 19-26 август.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 10:55 от alys

# 227
  • Sofia
Опитвам се да харесам куфари, играя си с филтрите, но с добра цена виждам само в бял цвят и с ниски оценки от потребители.
Мяркали ли сте добра оферта?
Чудя се, възможно ли в да ми показва по-скъпи оферти, защото следя от доста време вече, а цените са почти колкото по моловете у нас 😃

# 228
  • София
Има ли практика Тему да си променят крайните срокове за доставка? Вероятно аз грешно съм запомнила, но вече трябваше да съм си получила пратката. Отварям да погледна днес и е до 19 Август....
Няма такава практика да си променят сроковете за доставка. Кога е направена поръчката? Примерно, имам поръчка, направена на 30 юли и е със срок за доставка до 19 август. Днес пуснах една малка поръчка. Срокът за доставка е 19-26 август.
На 5-ти Август е направена. Просто тогава ми направи впечатление, че ще дойде много бързо ама може и да съм се объркала.

# 229
Харесах телефон от местен склад , предполагам тук в БГ е , има ли някой който е поръчвал и е доволен . Телефона е имитация на galaxy s25. Условията същите ли са , при проба ако  е ми хареса да го върна ?

# 230
  • На изток от Ада
Аз имам 2 пратки от 7ми
до тук крайна дата за пристигането 21 август...

# 231
На 5-ти Август е направена. Просто тогава ми направи впечатление, че ще дойде много бързо ама може и да съм се объркала.

Поръчка от 5.08 е съвсем нормално да е с краен срок - 19.08. То днес е 12.08. Пристигали са ми пратки за 6/7 дни, но е било по-скоро изключение.

# 232
  • София
Няма и в срок да пристигне като гледам организацията на Български пощи. Дано до края на Август все пак я взема ( и да е цяла)

# 233

Здравейте, с пратката получих тази карта-подарък. За какво се използва?

# 234
За нищо. Към някои стоки има опция да включиш безплатна картичка, но са еднакви и с такъв надпис.

# 235
Търся точен апарат за кръвно налягане. Някой с добро попадение?

# 236
Моята поръчка е от 05.08. Срок за доставка 12.08-19.08. Този срок е от началото. Последната актуализация е от вчера (освободена от митница). Ще дойде с Boxnow.

# 237
Здравейте, май доста пъти е коментирано но искам да питам нещо. Онзи ден направих една поръчка с връщане на кредит. Пусна ми оферта за връщане на 180 лв на 220.
Знам че не трябва да се иска корекция на цената преди да съм събрала кредитите, но днес въобще не съобразих и го избухах и на нея поръчка.
Сега притеснението ми е да не вземат да ми анулират оставащия за вземане кредит, че не е малко което остава да събера - към 170лв. Притеснява ме защото поръчката беше почти точно за 220 колкото е за да ми даде кредитите а възстановяването е към 4-5 лв и общата сума пада под този която се изисква като минимум.

# 238
Имах три поръчки правени през ден. Срока на първите две беше 15.08, на втората 16 на третата 18.08. обединиха ги в една доставка и сега и трите поръчки са с дата до 18.08. не направих скрийншот на първите две поръчки.  Но в моя случай смениха датата на първите две поръчки с третата най късна дата

# 239
Здравейте, май доста пъти е коментирано но искам да питам нещо. Онзи ден направих една поръчка с връщане на кредит. Пусна ми оферта за връщане на 180 лв на 220.
Знам че не трябва да се иска корекция на цената преди да съм събрала кредитите, но днес въобще не съобразих и го избухах и на нея поръчка.
Сега притеснението ми е да не вземат да ми анулират оставащия за вземане кредит, че не е малко което остава да събера - към 170лв. Притеснява ме защото поръчката беше почти точно за 220 колкото е за да ми даде кредитите а възстановяването е към 4-5 лв и общата сума пада под този която се изисква като минимум.
Няма да ти анулират кредита,само може да ти приспаднат корекцията.Веднъж ми се случи да не го променят.Ще видиш дали е така утре.Ако са ти намалили кредита за вземане с 4-5 лева.

Общи условия

Активация на акаунт