Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 46 628
  • 770
  •   1
Отговори
# 420
 bg2310, това е гадна оферта - над 400 лв трябва да се похарчат.

На мен все още ми дава да си купувам купони евтино (в селекцията имам боклуци около 2 лв), освен това от време на време ми предлага по нещо - сутринта май излезе за връщане на кредит, но не я отворих.

# 421
Само при мен ли махнаха допълнителните карти за отстъпка, или е било нещо временно и е изтекъл периодът на промоцията?
nad_tab и FreakOnALeashFreakOnALeash - вие също бяхте писали, че ви се появява промо страницата с продукти, които са намалени с карта за отстъпка - при вас изчезнаха ли, или все още ви ги предлага?
Последно миналата седмица поръчвах и си имах карти за отстъпка. Ще пътувам скоро и нямам намерение да поръчвам тези дни, но сега проверих, основно карти за отстъпка ми дава, значи имам. Взех си пак и купончета , но дава все по-смотани - 4х10 за над 10,01 лв. (35,01лв.), 1, един 20лв. от 60 лв. един 25лв. от 80лв., един 30лв. от 100лв., 5!!! броя 20лв. от 160лв. и другите вече са за големите суми - 75 лв. от 220лв. и 90лв. от 270лв. Преди ми даваше по два 25/80 и 30/100. Все тая, купих купоните за седем лева. Laughing
Мен друго ме дразни...Две поръчки имам от 09.08. Разчитам на тях, защото ми трябват до 28.08. Освен, че ги разделиха безобразно на общо 6 пратки, една от тях до вчера беше със статут "езета от склад на Тему", а днес "в транзит". Вярно, пише че срокът е до 03.09. за доставка, но минаха вече 11 дни...
ПП: Връщане на кредит йок. Laughing

# 422
Изхарчих 220 лева и ще ми върне 180. При мен процентът беше 9.11 и трябваше да събера 20 монети. Тоест 20/0.0911=219.54 лв. ми трябваха.Ако наистина ги получа съм доволна:

# 423
Нещо не съм получавал купони от не помня кога на моя профил, а на чужд профил стоят перманентно като оферта в меню coupons & offers, има ли какво да направя? С кой код се търсят в търсачката?

# 424
Discount777  е за картите,  но вече изчезна. Даже на профила с кредит ми ги скри след 2 пъти. Всеки ден тормозя чата, но не пускат офертите и точка. На нов профил на друг телефон с нов мейл имам разнообразие от оферти за кредит, но засега не го ползвам, защото се радви и профила, който от началото на годината седеше с 0 оферти. Абсолютно нула, никакви.

# 425
  • Асеновград

Куфара пристигна днес с Еконт. Поръчан е с  връщане на кредит и цената излезе под 50лв.
https://share.temu.com/W7vjTl8SKCA Подплатата е хубава, не тънка. 24 инча размер

# 426
Discount777  е за картите,  но вече изчезна. Даже на профила с кредит ми ги скри след 2 пъти. Всеки ден тормозя чата, но не пускат офертите и точка. На нов профил на друг телефон с нов мейл имам разнообразие от оферти за кредит, но засега не го ползвам, защото се радви и профила, който от началото на годината седеше с 0 оферти. Абсолютно нула, никакви.

А код за купоните които свалят различни суми според стойността на цялата поръчка има ли?

# 427
  • На изток от Ада
Rebate 100 e код за купони.  Те ти предлагат кyпони .
Иначе има или или в съобщения .
Не не винаги са 50% купони.

# 428
  • София

Куфара пристигна днес с Еконт. Поръчан е с  връщане на кредит и цената излезе под 50лв.
https://share.temu.com/W7vjTl8SKCA Подплатата е хубава, не тънка. 24 инча размер

Много хубави цветове е😍

# 429
Според вас каква е разликата между тефлоновите листа хартия за фурна, които се продават в Тему  https://share.temu.com/v2TPUGyIpVB и тези, които се продават и в бг, не знам какви се водят.

# 430
На външен вид и при употреба- не виждам разлика.

# 431
На външен вид и при употреба- не виждам разлика.
Дали се пропиват от мазнината, ако се пекат кюфтета, примерно?

# 432
Не, имам и 4 квадратни подложки за газови котлони, мият се лесно.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 20:27 от mamimi

# 433
Искам да си закупя ел. преводач, по- добър от този на тел.
Много се колебая, тъй като има много разнопосочни мнения от купувачите.
Бихте ли ми препоръчали, ако някой си е закупил и е доволен.

# 434
Здравейте, направих страшна тъпотия. Без да искам дублирах поръчката към Тему и веднага ми изтеглиха пари от сметката. Без потвърждение без нищо. Писах да се анулира, но понеже нямам намерение да поръчвам пак, избрах метод за възстановяване - да ги изпратят към банката ми обратно. В момента е късно и от банката нямат работещи оператори, които се занимават с това. Някой случайно да си е върнал пари от Тему при такава грешка? От Тему ми изпратиха, че са изпратили нареждане до банката за възстановяване на сумата, но ще чакам от 27 август до 10 септември. Ама може и до 19-ти. Ама може и до 30 работни дни. Всичко зависело от банката, така пише. 😩

Общи условия

Активация на акаунт