Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 46 605
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
  • Испания
Здравейте, направих страшна тъпотия. Без да искам дублирах поръчката към Тему и веднага ми изтеглиха пари от сметката. Без потвърждение без нищо. Писах да се анулира, но понеже нямам намерение да поръчвам пак, избрах метод за възстановяване - да ги изпратят към банката ми обратно. В момента е късно и от банката нямат работещи оператори, които се занимават с това. Някой случайно да си е върнал пари от Тему при такава грешка? От Тему ми изпратиха, че са изпратили нареждане до банката за възстановяване на сумата, но ще чакам от 27 август до 10 септември. Ама може и до 19-ти. Ама може и до 30 работни дни. Всичко зависело от банката, така пише. 😩
При мен парите се връщат по сметката от 3 до 5 дни.

# 436
  • София
Ще ги възстановят. Може да е бавно, но няма да изчезнат.

# 437
  • софия
Искам да си закупя ел. преводач, по- добър от този на тел.
Много се колебая, тъй като има много разнопосочни мнения от купувачите.
Бихте ли ми препоръчали, ако някой си е закупил и е доволен.
Скоро и аз се бях засилила, но момичетата ми припомниха, че в темата е имало само негативни отзиви. Ако, все пак поръчаш, ще съм благодарна за отзив.

# 438
По сметката се връщат като с банков превод. Поне 3 дни, може и 5.

# 439
Брей, втора вечер не могат да доставят пратката. Явно са по отпуски и не смогват
Скрит текст:

# 440
С пощите е още по зле.Поръчка от 05.08 с краен срок 19.08 си стой в София .Днес взех от box now поръчка от 12.08.

# 441
Тези от бокснау ме изнервят максимално. Пуснали ми пратката в кутия през три квартала. Писах им за пренасочване. Как пък няма да се юрна...

# 442
  • София
На мен ми преведоха 40лв. за закъснели поръчки, не знаех, че става автоматично, никога не следя датите на поръчкит, но явно куриерите са отпуска и няма кой да доставя Mr. Green

# 443
Днес ми се скъса дръжката на една чанта, която нося само от 4-5 месеца. Малка е, въобще не беше тежка, металните части изглеждаха доста масивни и здрави, а се счупиха. Кой знае от каква сплав ги правят, че са толкова крехки. Изпратих снимка в чата и ми върнаха парите, въпреки че срокът е изтекъл, поне в това отношение са доста коректни.

# 444
Най-вероятно от цам. Много е крехък.

Днес ми се скъса дръжката на една чанта, която нося само от 4-5 месеца. Малка е, въобще не беше тежка, металните части изглеждаха доста масивни и здрави, а се счупиха. Кой знае от каква сплав ги правят, че са толкова крехки. Изпратих снимка в чата и ми върнаха парите, въпреки че срокът е изтекъл, поне в това отношение са доста коректни.

# 445
  • Ст.Загора
Може ли малко помощ ? Бях на почивка и пробвах една мини ютия, много ми хареса как глади. Реших да я поръчам, но не я намирам,  поне снимка направих на кутията

# 446
  • Асеновград
Аз имам тази https://share.temu.com/szVINJ5QJ2B добре глади. С опзия пара е ,за разлика от някои по евтини.

# 447
  • Ст.Загора
Аз имам тази https://share.temu.com/szVINJ5QJ2B добре глади. С опзия пара е ,за разлика от някои по евтини.
Благодаря за линка, но аз издирвам тази от снимката , има си циферблат и се вижда до каква степен загрява.

# 448
  • софия
Може да е някакъв по-стар модел. Тази има дисплей.

# 449
Не малко по темата може би, но някой има ли проблем с виртуална карта ДСК която е на минус, две карти имаме които станаха така, ползват се най вече за пазаруване в Тему, и много рядко за Алиекспрес? Питах в банката, и там не знаят какво става, щяло да се оправи, е хубаво ама то вече няколко дни е така, и не мога да ползвам картата, защото ако вкарам пари ще изчезнат!

Общи условия

Активация на акаунт