Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 46 285
  • 770
  •   2
Отговори
# 705
Melodiya, разгледай внимателно снимката си. Отгоре пише, че трябва да събереш 280 монети, за да ти дадат купони в размер на 180 лв. А доколкото разбирам, ти си събрала 14 монети с тези поръчки досега.

# 706
Melodiya, разгледай внимателно снимката си. Отгоре пише, че трябва да събереш 280 монети, за да ти дадат купони в размер на 180 лв. А доколкото разбирам, ти си събрала 14 монети с тези поръчки досега.

Да, видях, благодаря. Чела-недочела съм нещо. Видях кредити нощеска и реших да пробвам Simple Smile Нямах идея за тези монети. Много ми е трудно, че тези оферти мога да ги гледам само на телефон, т.е. има ги само в мобилното приложение, а там ми е ситно за четене.

Може ли и малко разяснение за монетите? Предполагам, че са част/процент от изхарчените при поръчка суми?

# 707
Не съм приемала този вид оферта. В правилата би трябвало да пише

# 708
Имате ли отзиви за машинка за премахване на зъбен камък?

# 709
  • На изток от Ада
аз я взех . Хм загрява и не съм я тествала

# 710
За втория подарък не се прави нова поръчка, само се заявява на следващия ден. Ако не се заяви, се губи.
Първо се избират подаръците от предложенията, после се прави поръчка за минимум 50 лв. След това се заявява първия подарък и от количката се потвърждава да се изпрати, т. е. не става автоматично с поръчката. На следващия ден се извиква подаръка с claimgift, заявява се и отново се влиза в количката, за да се потвърди.
Пътуват като отделни пратки.

# 711
  • Пловдив
Аз е имам. Бих казала, че върши работа. Интересно е ,че когато се опре до пръста нищо, но като се опре до зъба започва да издава звук. Изисква време.

# 712
Здравейте, някой случайно да е поръчвал тези 3д тапети? Харсват ми като идея.

# 713
При направена поръчка с карта за отстъпка, ако се анулира поради грешно избран артикул. Какво се случва? Картата остава или се анулира.

# 714
Скрит текст:
Аз е имам. Бих казала, че върши работа. Интересно е ,че когато се опре до пръста нищо, но като се опре до зъба започва да издава звук. Изисква време.

Може ли линк към такава машинка? Благодаря!

# 715
При направена поръчка с карта за отстъпка, ако се анулира поради грешно избран артикул. Какво се случва? Картата остава или се анулира.
Картата за отстъпка е била за този конкретен артикул. Логично е да не върши работа след като артикулът е сгрешен, дори картата да остане. Според мен просто се връща сумата, която е платена реално. А дали ще има нова карта за отстъпка и за кой артикул, това ще се види.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 12:46 от alys

# 716
Не ви ли е страх сами да си чистите зъбния камък?

# 717
И за мен това си е лекарска процедура. А и не бих рискувала с китайска техника, но всеки сам си решава 😀

# 718
Споделям една покупка, която сама не вярвах, че ще одобря, но...самоизненадах се. Това е малко ... канче, което само готви.

https://share.temu.com/58N5COx3ErB

Малко, компактно, бързо.
Половинката не си пада по постни ястия, аз не припадам по свинско. Снощи за 30 мин. си сготвих грах. Вечерята ми беше готова докато се мотаех със салатата.

# 719
  • Пловдив
Не ви ли е страх сами да си чистите зъбния камък?
Не

Общи условия

Активация на акаунт