WIZZAIR - 51

• 29 922
  • 638
  •   2
Отговори
# 165
neuromancer, хем ме разсмя, хем ме накара да се замисля какво още може да се прецака.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 10:17 от amy_nka

# 166
Човек може да си има УИЗ профил и без да има карта..., по-скоро когато си правите карта в ДСК си давате номера на уиз, за да могат да ви се прехвърлят точките.

Весеки може да направи минимално усилие да си проследи периода и начислените точки, в ДСК сумите са ТРАНЗАКЦИИ ПО КАРТА, а начислените точки са в КАРТИ / БОНУС ПРОГРАМИ / ТРАНЗАКЦИИ, всеки може да сравни сумите, умножаваш цялото число по 2 (напр. 56,12лв = 56*2=112т).

# 167
Аз още не съм получил СМС да си взема новата пластика VISA, та си карам със старата на Мастеркард, която чат пат отказва онлайн плащания. Откачена работа.

Иначе темата за кредитната карта на Уизеър е тук https://www.bg-mamma.com/?topic=1601973
Май трябваше да прехвърлим дискусията там.

# 168
Здравейте , с чекиран малък куфар ще пътувам . Така  опакован с калъф дали ще ми го вземат Thinking 

# 169
  • София
Здравейте, ще пътуваме няколко човека с Wizz. Интересувам се може ли да се вземе само един куфар или цялата резервация е с еднакъв багаж?
Може ли някой да ме насочи?
Благодаря!

# 170
Всеки един човек в резервацията може да е с различен багаж. Да, можете с един куфар и той ще се води на името на един конкретен човек. При онлайн чекирането пак ще ви пита дали искате та добавите... за всеки един.

# 171
Здравейте, ще пътуваме няколко човека с Wizz. Интересувам се може ли да се вземе само един куфар или цялата резервация е с еднакъв багаж?
Може ли някой да ме насочи?
Благодаря!
Може. При първата стъпка при закупуване на билета избирате базовия, след това добавяте един куфар на един от пътниците.

# 172
Здравейте , с чекиран малък куфар ще пътувам . Така  опакован с калъф дали ще ми го вземат Thinking 

Трябва да се подава дръжка където да се закачи етикета. И калъфа да не пада лесно, не личи от снимката например има ли дъно.

# 173
  • София
Благодаря! Ще пробвам съветите ви!

# 174
Освен дръжката на куфара, мисля че калъфът има доста празни ъгли, които при хвърлянето по багажните ленти, може да се захванат някъде. Имала съм нещо като раница - като цилиндър и с малка дръжка - дойде в насипно състояние. Но, не беше твърд куфар все пак.

# 175
аз като цяло не бих го ползвал
много халтаво ми изглежда и рисковано
калъфите които съм виждал прилягат плътно
то щом си даваш куфара на хамалите трябва да си готов да не изглежда като нов след това, пък и нали е да върши работа, не за красота.

# 176
Аз съм чекирал голяма туристическа раница и я бях сложиш в черен дебел чувал(като тези за грозде) и вързана със свинска опашка.
Нямаше проблем.

# 177
Аз съм чекирал голяма туристическа раница и я бях сложиш в черен дебел чувал(като тези за грозде) и вързана със свинска опашка.
Нямаше проблем.
Извинявам се , ама ме разсмяхте 😀
С това ваше описание си представих завързан труп

# 178
  • Luxemburg
Аз също ще си увия малкия куфар в голяма торба на Джъмбо. По погрешка съм платила да е чекиран, а не може да ми върнат парите. Та реших да си пренеса зехтин и за да не ми направят на нищо куфара, че обикновено го взимам само в кабината и след толкова години е като нов, а не съм сигурна дали ще имам време на летището да го увия,  го опаковах в чанта на Джъмбо. Смейте се колкото щете. И на мен ми е смешно, но техните чанти да дебели и големи. Утре ще дам обратна връзка.

# 179
Аз така последния път свалих колелата на куфарите като ги дадох за чекиране. Не заради размера, а защото падат, вече ми се е случвало...
Драскотините са приемливи, ама без колела не е същото...

Общи условия

Активация на акаунт