WIZZAIR - 51

• 18 196
  • 349
  •   2
Отговори
# 300
  • Варна
Може ли да ми разясните за това, досега не съм пътувала с Уиз, купувам билети за трима (мъжът и детето). Трябва да си направя Уиз Дискаунт и мога да ползвам намаление и за трите билета, но само ако ги купя заедно, но веднъж ли се плаща този дискаунт или е абонамент?

# 301
  • София
Принципно е абонамент, който можеш да изключиш с един клик по всяко време. Няма да те таксуват отново ако вече не ти е нужен.

# 302
  • Варна
Значи го включвам и плащам преди да купя билети, после го спирам до следващия път. Струва ли си?

# 303
  • Beyond the stars
Може ли да ми разясните за това, досега не съм пътувала с Уиз, купувам билети за трима (мъжът и детето). Трябва да си направя Уиз Дискаунт и мога да ползвам намаление и за трите билета, но само ако ги купя заедно, но веднъж ли се плаща този дискаунт или е абонамент?

Веднъж годишно се плаща и е валиден за едногодишен период. За следващата не се подновява автоматично.
Заслужава си, ако пътувате повече от веднъж годишно.

# 304
Обърнете внимание, че абонамента за дискаунт клуба е 2 вида, според броя включени хора, които пътуват с вас.

# 305
Абонаментът Discount се закупува и заплаща еднократно, след което важи една година. През тази година имате право да се възползвате от него всеки път, когато купувате билети. Има няколко вида: Standard, Standard Plus, Premim, Premium Plus. Тези без Plus важат само за още  1 човек освен Вас.
Аз мисля, че може да купите абонамент Discount заедно първите купени с него билети, за които ще ползвате по-ниската цена. Просто цената на Discount абонамента се добавя към цената на първите купени билети.

# 306
Ако не ви е спешно, може да си изкарате ДСК Уиз кредитна карта, тя дава членство и излиза по-евтино отколкото с Уиз.

# 307
  • гр. София
Здравейте отново Simple Smile Преди време се допитах за промяна на ел. поща в акаунта ми - оказа се, че трябва да подам жалба през сайта им. Днес се чекирах и с изненада (приятна) получих верификация за сменен е-mail. Потребителското име и паролата са същите.

# 308
  • Варна
Аз съм на ОББ, но дъщеря ми има карта на ДСК по която и превеждат стипендия. Дали ще е възможно да я ползваме за тази отстъпка след като не е на мое име?

# 309
Не просто карта на ДСК, а кобрандираната карта на Уиз. Вероятно не е такава, защото тази е кредитна, но който има, има и дискаунт клуб за 6 човека с неговите си правила - титулярът трябва да пътува със същата резервация.

# 310
  • Varna
За първи път ще пътувам с Wizz air, ще летя само с ръчен багаж.
За места не смятам да плащам - дали би могло да ми създаде някакви проблеми това?

# 311
  • София
Стандартно и принципно - не.
Чекирай се за полета бързо след отварянето на времето за това.

# 312
Именно - мнения, а не факти. ЕЖК.

# 313
  • София
Аз съм член на групата и също твърдя, че чак такива драми няма. Случва се понякога и дотам. Че е нередно и че трябва да им бъде абсолютно забранено е съвсем друг въпрос, но явно лобито им тежи здраво.

# 314
  • Beyond the stars
И на мен ми е излишна драмата. Случва се и с ненискотарифни и се случва по принцип.
Както се казва - рисковете на живото предване.
Факт, че за толкова години ни на мен, ни на някой около мен се е случвало. Да чукнем на дърво и за в бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт