WIZZAIR - 51

• 28 002
  • 577
  •   5
Отговори
# 30
А ето и новите полети, които ни интересуват:

София <-> Кишинев от 26 октомври 2025 г.
София <-> Прага от 27 октомври 2025 г.
София <-> Торино от 28 октомври 2025 г.
София <-> Маракеш от 28 октомври 2025 г.
София <-> Варшава от 15 декември 2025 г.
София <-> Палма де Майорка от 31 март 2026 г.
София <-> Ламециа Терме - 31 март 2026 г.

Здравейте 🤗 !
Това означава ли, че с добавянето на нови дестинации е възможно да бъдат премахнати някои от настоящите маршрути на авиокомпанията?

# 31
За съжаление пак няма директен полет от София да скандинавските дестинации.  Скопие получават нов полет до Стокхолм - Арланда в добавка към вече съществуващи полети до други градове в Швеция, плюс до Осло. Не мога да си обясня защо се получава така. Явно северномакедонцците демонстрират по- голям интерес към пътуване в региона, но защо и българите да нямат такъв интерес? Мисля, че ще има желаещи да пътуват  натам, това е ниша. Авиокомпания Norwegian пътува до Осло, но техните цени не са много ниски, макар и да се назовават нискотарифен превозвач.

# 32
Това означава ли, че с добавянето на нови дестинации е възможно да бъдат премахнати някои от настоящите маршрути на авиокомпанията?
Спират полетите до Абу Даби и като цяло там се закрива базата им. Самолетите от ОАЕ се местят в Европа и явно София ще получи един за базата си, та с него са тези нови полети.
Да, странно е, че няма до Швеция, а до Молдова пускат 4 пъти седмично. Можеше да има 2 до Стокхолм и 2 до Кишинев, но те си знаят.

# 33
Ихаа, и Палма има, за другото лято...!

# 34
То и Райън имат Палма, ама като има конкуренция, белким свалят цените още Simple Smile

# 35
Продължават да упорстват с липсата на полети към Португалия за съжаление.

# 36
  • София
В допълнение към новината на деня има и втора, че се увеличава честотата до Бергамо, Хамбург, Базел и Барселона.

# 37
Продължават да упорстват с липсата на полети към Португалия за съжаление.
Да, жалко. А от Букурещ пуснаха полети до Порто.

# 38
Всъщност от София спират полетите до Ереван и Абу Даби,  вече спряха и до Катания.
От Варна спряха Ларнака, Прага и Лайпциг-Хале, пускат Бергамо.

# 39
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз си харесах полетите до Прага през Декември , но докато си  уточним датите с графиците на децата и те евтините свършиха.

# 40
Да, но днес има 15% отстъпка на полетите от/до България.
Видях някои полети, за които завчера напазарувах билети (с новите дестинации) и днес същите са по-евтини, хахаха

# 41
  • София
Имам нужда от Вашата помощ - имах тези дни рожден ден и от Wizz ми пратиха имейл, че ме дават 10 евро в кредити към моят акаунт. Имейлът е от 5 август, ако не се лъжа, но в акаунта ми няма никакви кредити. Пише също, че валидността е 31 дни на тези кредити. Някой има ли представа кога ще се появят или да им пиша? Предварително благодаря 🍀

# 42
Ох, и аз чакам да върнат Ларнака от Варна..., има *100* полета за Германия, други държави няма..., образно казано...

# 43
Имам нужда от Вашата помощ - имах тези дни рожден ден и от Wizz ми пратиха имейл, че ме дават 10 евро в кредити към моят акаунт. Имейлът е от 5 август, ако не се лъжа, но в акаунта ми няма никакви кредити. Пише също, че валидността е 31 дни на тези кредити. Някой има ли представа кога ще се появят или да им пиша? Предварително благодаря 🍀
Аз имах рожден ден началото на юли, не получих никакъв мейл или нотификация в приложението на Уизз, но в края на месеца видях, че имам 21лв birthday credit. Мисля, че не са се появили непосредствено на/след рождения ми ден. Също така бяха валидни до 21ви август, което е повече от месец и половина след рождения ми ден.
Имайки предвид моя опит, аз бих изчакала още няколко дена преди да им пиша, освен ако не ви трябва спешно да купите билети.

В мейла от тях имаше ли код? По принцип трябва да се видят, когато натиснете името си от дясната страна на екрана/приложението и после избирате WIZZ Account.

# 44
  • Плевен
Здравейте
Не знам дали тук е точното място, но звънях до летището и не можаха да ми отговорят
Имаме полет в сряда до Бари от София и в събота от Бари до София. До сега винаги, когато сме летели /не се е случвало от 2 години/ при чекиране на полета в приложението са ни искали данни за документи, а сега направо ни изкара бордните карти. Проблемът е , че на ММ паспорта му е нов...
Разрових в приложението и никъде нямаме запаметени данни на документи
Та мисълта ми е, това е нормално, тъй като сме в Шенген вече и няма да имаме паспортен контрол ли, или?

Общи условия

Активация на акаунт