WIZZAIR - 51

• 29 970
  • 639
  •   3
Отговори
# 135
Аз пак нещо се обърках. С Wizz priority имаме право на още един багаж и място, нали? Аз две места вече съм купила, но не мога само на единият от нас да взема priority. Защо се получава така?

Ако избера опцията чекиран и кабинен багаж, и там си избера, това включва ли и място?

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 11:36 от *Penny*

# 136
  • София
Wizz priority не включва място, а само втори кабинет багаж и предимство при качване на самолета. Място се купува отделно.

# 137
трябва да можеш да избереш само едно priority
не от началото, когато избираш пакет, а по-нататък

# 138
Успях през браузър да го направя, през приложението не стана. Но то така или иначе явно и priority не ми върши работа. Взех само допълнителен 10кг салонен багаж. Аз мислех, че е както при Раян, с приоритет да върви и място 😁

# 139
Кога е било това така в Раян? Не ми се е случвало на мен. Винаги си плащаш или не си плащаш за място.

# 140
Здравейте, опитвам се да си купя билет до Лондон/Лутън, но и от Пловдив и от София всички билети до началото на другата седмица пише,че са разпродадени. Това възможно ли е,при положение,че вчера проверявах и имаше налични?

# 141
Няма места за Лондон до края на август.
За септември има - но предполагам сте видяли цените Joy Една колежка ми вика ама те нали са нискотарифна, аз й викам БЯХА Joy

Редактирам се: на 31ви има в 19:15 ч 1124 лв Joy ако ви устройва цената..

# 142
Възможно е, разбира се.
И цените са си така, като са почти продадени билетите. "Нискотарифна" не значи евтина.

# 143
  • Mostly in my mind
"Нискотарифна" не значи евтина.
А какво означава? Blush

# 144
По-правилния превод е нискоразходна. Имат се предвид обаче разходите на авиокомпанията, което по принцип води до ниски цени на билетите, но не винаги.

# 145
Съфорумката не знам дали успя да купи билет.
Местата на 31ви с Уиз вече не излизат, купени са.
За същата дата луфтханза с прекачване във франкфурт излиза по-евтино отколкото въпросните места на уиз за 1124 лв.

# 146
  • Mostly in my mind
На 1ви септ летим. Без места сме. Гледам сега картата на самолета. Има места в сиво, вероятно купени и в зелено,от които мога да избера и да купя. Въпросът ми е: тези в зелено свободни места към момента ли са? В зелените влизат ли и нашите, които не са купени или нашите са част от сивите?  Дано го обясних разбираемо. Blush

# 147
  • София
Бъдещите твои, ако оставиш на случайния принцип, сега са още в зелено. Всеки може да ги купи.

# 148
  • Mostly in my mind
А как се разбира колко са свободните места/билети като цяло? Или не може да се разбере?

# 149
Не може да разбереш колко са продадени.
Иначе платените места са сиви. 24 часа преди полета ще разпредели места за всички, от свободните към момента. Тогава като се чекираш ще видиш вашите.

Общи условия

Активация на акаунт