WIZZAIR - 51

• 28 307
  • 583
  •   1
Отговори
# 120
Оправих се, благодаря. На по-късен етап ще преценя дали чекиран да взема или кабинен. Обаче една приятелка ме заблуди, че флекса мога и после да го добавя и, че тя винаги така прави и се наиграх страхотно 🤦🏼‍♀️ Но здраве да е.

# 121
Багажът винаги е най-евтин в момента на резервацията. За по-евтин багаж им трик със закупуване на евтин флекс. Понякога до някои дестинации багажът е дори безплатен и като смениш флекса за дестинацията, която ти трябва, багажът остава на цената на която е купен първоначално.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 23:21 от amy_nka

# 122
Здравейте,
Тъй като ви занимавах с моя проблем с пълномощното за иска към Wizz във връзка със закъснелия полет, да се отчета - подготвих пълномощно (само на български), сканирано, без никакви други заверки и подадох иск на 14.08. На следващия ден получих мейл, че имаме право на обезщетение и че пристъпват към плащане - да очаквам превода в рамките на 10 дни (аз дадох банкова сметка). Надявам се да спазят този срок.
Благодаря много на всички за отзивчивостта и помощта!

# 123
  • гр. София
Здравейте! Налага се да променя само ел. поща, с която съм регистрирана в Уиз Еър. Писах на съпорта, проведох ялови разговори по телефона за инфо. Към този момент - нищо. Дали пропускам нещо? Възможно ли е да подам друг e-mail?

# 124
А опита ли първо през настройките на профила, докато все още имаш достъп до тази поща?

# 125
Ако нямаш кредити и дискаунт, направо направи нов профил...

# 126
  • гр. София
Опитах през настройките - полето е с ограничен достъп. Т.е. трябва да го извърши служител на компанията.
Гредата е, че е обвързан профилът ми с карта ДСК - Уиз. Прехвърлям точки, ползвам го към момента без проблем, но не получавам фактури и писма съответно.

# 127
  • Luxemburg
Има ли ограничение на течностите в чекирания багаж? По погрешка съм закупила 2 чекирани багажа и няма как да отменя едният, та се чудих дали мога да си взема 2 метални кутии по 4л със зехтин от Гърция и да си ги пусна в един куфар и да сложа всичката козметика и още няколко неща все течности. Благодаря.

# 128
Няма ограничения. Май гърците (Aegean airways) имат ограничение за зехтин в багажа, защото ако се счупи става страшно мазало, ама не съм сигурен.

# 129
  • София
Някога сложихме едно неизпито кенче бира в куфара. Уж беше между дрехите, но при хвърлянето четката за коса го беше пробила. Всичко вътре беше подгизнало. Имаше и хартии. 😃 Представям си същото мазало със зехтин. 😃

# 130
  • Luxemburg
Смятам да увия металните кутии в бабълрап и около рях само дрехи. Отстрани  други неща. Определено ще е голямо мазало ако дори миниатюрна дупчица има, но сякаш мисля да поема риска.
Много благодаря за отговора.

# 131
С бъбъли (как се пише тази дума? Thinking) бях опаковала една година мед два-три буркана и ракия две-три шишета. Около тях здраво уплътнено с дрехи. Стигнаха цели, никакви щети. То не че е гаранция при мен като всичко е било наред, че и при теб ще е така, но исках да кажа, че може да извадиш късмет и да не се налага да чистиш зехтин.

# 132
Тенекиите на зехтина са твърди донякъде и когато се опаковат с няколко слоя бъбъл + дрехи, отгоре, отдолу, от всякъде, по-плътно, не би трябвало да се пробият. Вярно е, че може да има хвърляне, затова трябва куфара да бъде добре запълнен.

# 133
  • Пловдив
Здравейте,
искам да направя подарък като купя ваучери за подарък. Въпроса ми е, ако стойността на билетите е по-малка от стойността на ваучера, може ли остатъка да се използва за следваща резервация?!

Прочетох условията, там пише: "Стойността на неизползваните ваучери и билети не подлежи на възстановяване" и нищо повече.

Искам да взема за по-голяма стойност, но дали няма да "изгорят" парите:rolling_eyes:

# 134
Не може. Само веднъж се ползва и може да се доплати, но не и да се "запази" за втора резервация.

Общи условия

Активация на акаунт