WIZZAIR - 51

• 28 743
  • 601
  •   4
Отговори
# 435
Черния петък е последния петък на ноември, така че 1-2 седмици около него ще има най-различни промоции, предимно за реклама, но пък може да си харесате нещо.

# 436
  • София
Моите наблюдения от последните години са за най-ниски цени в началото на ноември, а не на черния петък. Явно тогава търсенето спада най-много и няма покупки. Разбира се, няма нищо 100% сигурно за тази година - дали ще е като миналите или различна.

# 437
Черният петък винаги е след Деня на благодарността (последния четвъртък на ноември), на следващия ден е Black Friday. Това че у нас емаг и разни други хитреят и изпреварват конкуренцията с една седмица, е отделен въпрос

# 438
  • Mostly in my mind
Черният петък не е това, което е, не само у нас. Wink

# 439
Ами черния петък е когато магазините искат да се освободят от старите модели, за да заредят новите. За пътуванията това не се отнася, те място не заемат, пък и се продават много и без промоции... Така че е по-скоро реклама, колкото хората да не си изхарчат всички пари за телевизори , а да дадат малко и за билети Simple Smile

# 440
Най-изгодните билети, които съм купувала, никога не са били по време на официална промоция. Дори забелязах тенденция цените на билетите да са по-ниски в деня след промоцията.

# 441
  • Пловдив
И аз се чудя за Прага...януари. Студ ще е, ама имам повод и много ми се иска Simple Smile

# 442
  • София
Ходила съм лятото в Прага,Карлови Вари..невероятно е❤️.А колкото до билетите до Абу Даби пак са се покачили от онзи ден 😩

# 443
Здравейте,
Искам да попитам купувате ли си застраховка към самолетните билети?
Ако не закупя застраховка и полета ми бъде отменен, имам ли право да ми се върнат парите за билетите или на обезщетение?

# 444
1. Не
2. Да (само парите за билетите по карта или Уиз кредит, ако сте предупредени предварително).

# 445
1. Не
2. Да (само парите за билетите по карта или Уиз кредит, ако сте предупредени предварително).

Тоест няма значение дали билетите имат застраховка и в двата случая от Уизеър връщат парите за билетите?

# 446
ако полетът е отменен или променен, връщат парите (предлагат да върнат или да заменят)

# 447
Винаги когато авиокомпанията отменя полети или прави големи промени (май беше над 3 часа за уиз) ви предлагат други полети или връщане на парите. Ако вие искате отмяната вече не е така.  Застраховката е за друго, прочетете за какво е, конкретно тази на Уиз аз не съм я гледал никога, но купувам винаги друга застраховка за болест, отмяна и подобни

# 448
Винаги когато авиокомпанията отменя полети или прави големи промени (май беше над 3 часа за уиз) ви предлагат други полети или връщане на парите. Ако вие искате отмяната вече не е така.  Застраховката е за друго, прочетете за какво е, конкретно тази на Уиз аз не съм я гледал никога, но купувам винаги друга застраховка за болест, отмяна и подобни

А от къде си правите застраховка за отмяна и тя с какво е по-различна от тази на Уиз? Не е ли едно и също, връщане на пари за билетите и във двата случая?

# 449
аз не съм в България, но Армеец имат, Евроинс...
под отмяна имам предвид ако аз не мога по някаква причина да пътувам, примерно болест, промяна на отпуската, ангажименти на семейството, или примерно ако съм резервирал хотел без право на отмяна (което почти никога не правя), а авиокомпанията отменя полета, тогава няма да ми върнат парите за хотела и други неща ако има платени, а само за полета.

Иначе в момента имам едни билети на лоши дати и много се надявам авиокомпанията да ги промени, за да ги сменя, ама за да ми е гадно не ги променя...

Общи условия

Активация на акаунт