WIZZAIR - 51

• 29 003
  • 606
  •   1
Отговори
# 600
Затова самият сайт ти предлага да отвориш на нов браузър, да изчистиш бисквитките или да го отвориш през инкогнито таб. Simple Smile Преди малко ми се показа такова съобщение.

Билетите за Братислава - Косиче въобще нямаха опция за Уиз Дискаунт, ами само обикновена цена за избор. Тази дестинация има много хубави фамилни пакетни оферти с багаж, място и флекс. Отделно и само чекиран багаж е много евтин. Заслужава си да се купят още билети с флекс.
Може би защото WDC се прилага за по-висока цена, май го направиха над 20€.
Коригирам се, наистина не дава опция и за по-скъпите билети🤨

# 601
Затова самият сайт ти предлага да отвориш на нов браузър, да изчистиш бисквитките или да го отвориш през инкогнито таб. Simple Smile Преди малко ми се показа такова съобщение.

Билетите за Братислава - Косиче въобще нямаха опция за Уиз Дискаунт, ами само обикновена цена за избор. Тази дестинация има много хубави фамилни пакетни оферти с багаж, място и флекс. Отделно и само чекиран багаж е много евтин. Заслужава си да се купят още билети с флекс.
Или WDC не се прилагаше за вътрешни полети...сякаш имаше нещо такова или бъркам.

# 602
Това е скрийшот от сайта, не е приложението.

Да, много добре правя разлика.

# 603
Да, сега няма вече разлика, ако цените са до 20 евро. После вече WDC  е с минус 10 евро на полет.
Билетите за Братислава - Косиче въобще нямаха опция за Уиз Дискаунт
Да не би да имаш предвид Кошице?

# 604

Или WDC не се прилагаше за вътрешни полети...сякаш имаше нещо такова или бъркам.
Да, явно това ще е. Аз изобщо не знаех  Кошице къде се намира Simple Smile

# 605
  • Казанлък
Гледай новите дестинации. Аз купих Братислава -Кошице за 10€, като  багажът също беше много евтин.
Аз 30€ дори не съм виждала. Или имаш предвид двупосочно?

Някой може ли с две думи да обясни това с флекса? Ако се закупи подобен евтин билет сега, после какви варианти има? Смяна на дестинация и датите? А ако има разлика в цената? Нещо не мога да схвана все още LaughingLaughing

# 606
смяна на дестинация и дати, да
ако има разлика в цената се доплаща
трика е че ако платиш багаж, той си остава без да се доплаща
тоест трябва да намериш и евтин багаж къде има

Общи условия

Активация на акаунт