WIZZAIR - 51

• 28 519
  • 596
  •   2
Отговори
# 585
  • София
Тоест излиза средно 50 евро на посока.
Според мен е отлична цена и не бих чакал.

# 586
Нормални ли са тези цени през юли?

100 евро  е добра цена за лятото. Аз лично купувам билети март-април за юли, но летя от Дортмунд и има полети всеки ден,в някои дни дори по два.

# 587
А дестинация с евтин флекс? Нещо не мога да намеря под 30 евро на човек... Гледам кратките полети уж...

# 588
Гледай новите дестинации. Аз купих Братислава -Кошице за 10€, като  багажът също беше много евтин.
Аз 30€ дори не съм виждала. Или имаш предвид двупосочно?

# 589
Двупосочно съм имала предвид Smile (сега забелязах какво съм гледала, ама не съм забелязала). Но ми върши чудесна работа тази дестинация. 11 евро в момента на човек в посока е. Благодаря! Ако някой е забелязвал и по-евтин, да свирне насам! Simple Smile

# 590
Провери цените през приложението и през десктоп версията, защото има разлика. Ама по-евтино от 10€ в посока едва ли ще намериш.

# 591
Провери цените през приложението и през десктоп версията, защото има разлика. Ама по-евтино от 10€ в посока едва ли ще намериш.

Да и на мен това ми направи впечатление.
Избирам полет - супер евтин според мен и веднага ме прехвъря към сайта, където цената е по-висока.

Не разберам защо тогава се обявяват тези цени след като реално плащаш друго. Отделно таксите....

# 592
От къде те прехвърля на сайта?
Аз имах предвид в случая специално за цената на флекса(за багажите важи също), че е различна в приложението и в сайта.

# 593
Хора, които пътувате от Германия за България през лятото, дали е удачно от сега да си купя билетите или да изчакам? Отиването по 50 лв през юли, ама връщането 150+... Rolling Eyes Нормални ли са тези цени през юли?

Ето о тук като избера полет и когато продължа нататък с резервацията, веднага ме прехвърля към сайта с по-високите цени.

# 594
Това е скрийшот от сайта, не е приложението.

# 595
  • София
Отдавна съм забелязала, че търсачката за цени не винаги дава реалната цена - някой път се случва, като тръгнеш да купуваш да се вдигне с 20 лв. на билет (не ми се е случвало да е с много голяма сума). Те са се застраховали - пише, че тези цени имат информативен характер и не са гарантирани. Не знам дали е умишлено, но работи - като съм решила да взема билети, обикновено не се отказвам заради тези разминавания. Хубавото е, че в повечето случаи цената си е същата.

# 596
Ония цени са кеширани примерно веднъж на ден ги пълни, не са в реално време. Като купуваш билета е реалната цена.

Общи условия

Активация на акаунт