WIZZAIR - 51

• 29 928
  • 638
  •   3
Отговори
# 630
  • Бургас
Ако правите декларация и бащата не говори български ще ви трябва заклет преводач. Не питайте откъде знам.
Ако бащата не  говори български, т.е ако не е български гражданин, изобщо не трябва декларация съгласие от него. Такава се изисква само от родител - български гражданин.

# 631
  • * Under the stars *
Благодаря на всички, поизясниха ми се нещата Simple Smile Бащата не е български гражданин, следователно, след като направим български паспорт, не би следвало да има проблем ако пътувам сама с детето от България.
Още от сега се панирам как бих се справила сама с багажи, количка, носене на бебе. Звучи ми много страшно и трудно. Знам че доста хора пътуват сами с по-малки бебета, но аз съм си паника. Ама нали неволята учи. Ще видим Simple Smile

# 632
  • София
Здравейте, имам следният въпрос: Довечера летя, и си направих бордна карта, но не ми поиска номер на лична карта? Това нормално ли е? Все си мисля ,че преди искаше ,номер , валидност. Последно преди 5 г съм ползвала компанията.

# 633
Здравейте, имам следният въпрос: Довечера летя, и си направих бордна карта, но не ми поиска номер на лична карта? Това нормално ли е? Все си мисля ,че преди искаше ,номер , валидност. Последно преди 5 г съм ползвала компанията.
За Шенген не се иска.

# 634
Така е вече, ако не бъркам от началото на 2024 година. Няма нищо притеснително.

# 635
  • София
Така е вече, ако не бъркам от началото на 2024 година. Няма нищо притеснително.
Благодаря. Притесних се , че нещо не съм направила правилно. Flowers Hibiscus

# 636
Декларация от втория родител се изисква, когато детето се извежда от обичайното му местоживеене. В случая то се връща там. Декларация не е необходима дори при родител български гражданин, ако семейството се е установило трайно в друга държава.

# 637
  • Пловдив
Добро и честит празник!

# 638
Thinking Joy Какво празнуваме днес?

Общи условия

Активация на акаунт