Юли 2025

• 1 479
  • 30
  •   1
Отговори
Присъединявайте се мамчета

# 1
Колики !
Момичета , още от болницата сме с колики .
Лефакс и био амика приемаме сега - без резултат . Продължаваме с търсенето на нещо друго
Ще споделя , ако го открием
Много в боли коремчето след хранене , два часа минават , докато се успокои
И след точно толкова е гладна , и пак всичко отначало . И денем , и нощем
Не е акала и вече 3 дни …..

# 2
Колики !
Момичета , още от болницата сме с колики .
Лефакс и био амика приемаме сега - без резултат . Продължаваме с търсенето на нещо друго
Ще споделя , ако го открием
Много в боли коремчето след хранене , два часа минават , докато се успокои
И след точно толкова е гладна , и пак всичко отначало . И денем , и нощем
Не е акала и вече 3 дни …..
Ние също ги имаме още от болницата, нищо не помага … масаж правим и давам чай бебезан успокоява се за малко и после пак. Вече сме на месец и един ден и повярвайте от месец имам само по два часа сън да денонощие. Бяхме на лекар днес и той ни каза , че така ще сме поне до третия месец.

# 3
За колики ние използваме Колийф и съм доволна за сега
Нямаше ефект веднага, а на втория, третия ден

# 4
Здравейте,
Ние сме на 13 дни и ние имаме болки в коремчето след ядене, още от първия ден. Не мога да преценя дали са колики или не все още. Педиатърката предписа Биоамика и Биогая. Вие как давате Биоамиката? На нас ни казаха по 5 капки на ядене. За сега помагат и малката ака няколко пъти на ден, но след много напъване преди това. Не знам дали е от лекарствата, но след ядене вместо да спи става много активна и докато я успокойм да поспи и то станало време за следващото хранене. А от няколко дни иска да яде през час. На смесено хранене е, защото кърмата ми е малко все още и не стига за всичките й хранения. Вероятно и това и тормози коремчето. При вас мами как е?

# 5
Все едно слушам моята история хаха
А с изхождането как сте ?, аз давах лефакс , но го спрях , защото много се запича . Не беше акала 3 дни и направих клизма мелилакс при препоръка от педиатър  . Сега сме само на капките - биоамика и биогайа . Няма особено облекчение , но продължаваме с приема . След хранене продължава да се свива ….

Здравейте,
Ние сме на 13 дни и ние имаме болки в коремчето след ядене, още от първия ден. Не мога да преценя дали са колики или не все още. Педиатърката предписа Биоамика и Биогая. Вие как давате Биоамиката? На нас ни казаха по 5 капки на ядене. За сега помагат и малката ака няколко пъти на ден, но след много напъване преди това. Не знам дали е от лекарствата, но след ядене вместо да спи става много активна и докато я успокойм да поспи и то станало време за следващото хранене. А от няколко дни иска да яде през час. На смесено хранене е, защото кърмата ми е малко все още и не стига за всичките й хранения. Вероятно и това и тормози коремчето. При вас мами как е?

# 6
Аз давах биоамика и омни биотик панда. От капките не видях ефект,а от пандата започна да ака по веднъж дневно. Спрях ги и отново се изхожда 2-3 пъти дневно ( изцяло на кърма е).

# 7
Мами който е родил със секцио как се чувствате

# 8
Ами ака няколко пъти на ден, но много трудно. Напъва се и реве доста докато се случат нещата. Намалих капките. Слагам и по две - три в яденето, но нз и аз помага или не. Ще продължа и аз да и ги давам, пък да видим! Все още обаче иска да изяде целия свят. Иска да яде на всеки час и е много лакома. Дави се често от желание за ядене или пък повръща.

Все едно слушам моята история хаха
А с изхождането как сте ?, аз давах лефакс , но го спрях , защото много се запича . Не беше акала 3 дни и направих клизма мелилакс при препоръка от педиатър  . Сега сме само на капките - биоамика и биогайа . Няма особено облекчение , но продължаваме с приема . След хранене продължава да се свива ….

Здравейте,

Аз родих с секцио по спешност на 23ти юли. Раната заздравя вече, но все още си ме боли и си ме дърпа. Предполагам че трябва да мине повече време, за да си дойде всичко на място.
Мами който е родил със секцио как се чувствате

# 9
Ние сме на аптамил от както се прибрахме и нямаме никакви проблеми

# 10
Браво на вас! Ние сме на Nan optipro 1, защото това му даваха в родилния дом. Възможно ли е от него да идват проблемите?

# 11
Браво на вас! Ние сме на Nan optipro 1, защото това му даваха в родилния дом. Възможно ли е от него да идват проблемите?

Да една приятелка на скоро роди преди месец също е давала опти про и е сменила на аптамил комфорт и всичко е било наред след толкова ядове със това нан Simple Smile

# 12
Може и да сте права, но ние сме основно на кърма,но все пак даваме 2-3 пъти и сухо мляко.
Някоя дама да е давала сухо мляко без лактоза?

Да една приятелка на скоро роди преди месец също е давала опти про и е сменила на аптамил комфорт и всичко е било наред след толкова ядове със това нан Simple Smile

# 13
Мами вече водите ли полов живот аз вчера беше 25тия ден от секциото и да започнахме а вие и как се чувствате

# 14
АГ каза да не водя полов живот до 45 ден след секциото.

Мами вече водите ли полов живот аз вчера беше 25тия ден от секциото и да започнахме а вие и как се чувствате

Общи условия

Активация на акаунт