Любители на котки - Тема 208

• 29 465
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Може вече да има проблем със слуха и затова да се стряска така.
При нас Блеки и Бета (Бета е минипинчерка) ревнуват. Постоянно се карат, а Блеки и скача отгоре. И то проблема съм аз. Бета е по цял ден до гъза ми. Когато Блеки идва при мен,  винаги ги милвам и двамата. Минавам покрай него и го целувам- той не обича много да го безпокоим, но отскоро започнах, да му показвам още повече любов.
Голяма ревност са. Бета е на 14г и вече има пердета на двете очи, затова и започва да пищи, когато някой я докосне като спи. Докато подуши, това й е защитна реакция.
Та може и при вас проблема да е от очите.

# 121
Ами прекалено голямо съвпадение е, че почна да прави всичко това като взехме Бела. Ослушва се за нея, неспокоен е. Тя пък е толкова добричка и блага, нито го закача, нито го доближава вече почти, нито нищо.

# 122
Леле, Бела каква е красота. Heart Eyes

Ние идваме с тоалетни хвалби - преди малко изакахме твърдо ако, ура, ура, ура.
И да се похвалим с една особеност - две от лапките ни предна и задна са с розови възглавки, а другите две с черни.

# 123
Браво, Джасте!
Много са радвам🤗

# 124
  • Между гори и планини
Много се радвам, Джасте! Нека все е здравичка ❤️
Нашият таласъм както дойде, така и изчезна...
Чери ми е сърдит, дойде, хапна и избяга. Явно никой няма да приеме нещо повече от бебе.

# 125
Може да се е прибрал при комшията. При теб ще идва, когато там няма достатъчно храна. Може и да не се върне, ако някой  е заявил територията.

# 126
Момичета, аз чета, ама още повече се обърках... Трябва ли на Бобчо дето му накапах капките за глисти (стронгхолд) да му давам още веднъж нещо? Не го знам къде ака, той се крие и не съм видяла извадил ли е нещо.
Хем пише, че за глисти се дава 2 пъти през 10-14 дни, а на тези капки пише 1 месец🙄
Няма да му взимам същите щом му пада козината от тях.

Чеки, да ви се поФаля🙃
От няколко дни се тюхкам из нас, кой ще храни таласъма, докато ни няма 1 месец. Другите не ги мисля, те имат поне още едно място за манджа, а Мишо 3-4😆, но тоя бухал никой не го ще и направо ме боли сърцето, как ще чака всеки ден гладен пред столовата в 18.00. И ММ сам отишал при комшията с който имаме обща ограда и се разбрали да идва на оградата, да го храни всеки ден. Естествено и на другите ще дава, ще му оставим много храна, но най-много държах за таласъма🥰
На вас сигурно ви е чудно, защото имате котки вкъщи при мъжете, ама около мен 'сичкото мъж не ги харесва и това е чудо на чудесата😆

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 23:37 от Чи лу

# 127
  • Швейцария
Мия се забавлява с килимчето. След 1 седмица пътуваме с нея за Швейцария. Взех някакви успокоителни ампули, които се втриват зад ушите и влизали през кожата. Дано не опищи самолета.

# 128
  • Между гори и планини
Може да се е прибрал при комшията. При теб ще идва, когато там няма достатъчно храна. Може и да не се върне, ако някой  е заявил територията.
Съмнява ме. Най-близкият съсед е на 500 м от мен. Бях оставила и храна и вода. Най-много Точка да го е изгонила. Лео, Чери и Памук са душици в сравнение с дамата 🙄
За сметка на това Чери се прибра и е спокоен и се гушкаме... Утре раздигам храната, да не събирам всички мравки на селото.

# 129
Оф, Бела се одриска жестоко, а утре пътуваме за 5 дни. Доста течно ако, а сутринта си беше ок. Ей, направо ще се побъркам с тая котка Sad

# 130
Момичета, вижте тези редки щастия да не са от преяждане. Ако котенцето е видимо здраво, няма температура, игриво, хапва, проверете си дажбите и какво пише като препоръки на опаковките на храната, която давате. Преди време ми се изправиха космите с Линче още преди да навърши годинка, ходихме на ветеринар и не разбрахме какво ѝ е, беше с хапчета, пробиотици, гастро храна, закрепих я и след две седмици пак сътворих същата глупост. Но тъй като вече бях вторачена в нея схванах грешката, а и доктора като каза, че е дебела започнах да внимавам какво и по колко давам. Следях за  грамаж и на режим, а не винаги да има в купичката сакън да не остане гладна и се оправи детето. Още смятам и пресмятам от кое по колко давам и да не чуе дявола не сме имали повече такива моменти с код кафяв. Като се нахрани вдигам купата.

# 131
Тя е много едра порода и яде на поискване ппц, но сега хранилката ѝ пуска 60гр на ден, което е в норма. Макар че сега гледам, че след като е пуснала 30гр храна в 8ч, е яла 10мин, което е бая хрупане наведнъж. Иначе е супер лакома и може нещо да е изяла, ама бая течно беше и супер в притесних, щото утре я оставям на съседката....

Ей я сега отиде да се храни. Пие си водичка. Просто откъде сега дойде тва нещо.

Стискайте палци утре сутринта да се изходи ок, да не я мисля по лекари и стационари.

# 132
Стискаме палци, лапки каквото трябва.
А на мойта бамбина не ѝ се спи 😂 играе ѝ се и е решила, че и аз трябва да си играя с нея 😂уффф котешка работа, сладкиш мамин, ще си играем, какво да се прави пък  като се умори ще поспим. 😃

# 133
Пуфи стана звездичка. Почина преди малко, още не мога да повярвам.

# 134
Мила, много съжалявам за загубата ти. Утехата е,че Пуфи беше много обичана.

Общи условия

Активация на акаунт